GTB nieuws 18 juni 2022

Jun.18, 2022
GTB 598.

HET WACHTEN DUURT EN DUURT EN DUURT.
SNELLE OPLOSSINGEN ZIJN ER NIET.

Dat kan ook niet. Als je duizenden jaren hebt geregeerd. Als je alle bestuurlijke instanties in kaart hebt gebracht en hebt geïnfiltreerd, gecorrumpeerd en omgekocht, WAT DE CABAL AL DIE TIJD HEEFT GEDAAN,
Als je alle belangrijke organisaties hebt over genomen, althans het bestuur daarvan. Dan voel je je veilig en zeker. Niemand doet je wat. Elke uit de ban springende idioot, wordt door zijn omgeving gepakt en als hij zich niet schikt, rustig en verhullend afgemaakt. De Autoriteiten kijken er niet naar om, want die weten waarom dat gebeurd en zij kijken wel uit. De organisatie op zichzelf beschermd zich.

Welnu, het is onbegonnen werk daar tegen op te gaan. Idioterie, waanzin als je dat doet. Jij moet je voegen. Zij voegen niets meer.
Dus als je zo ‘n organisatie wil gaan aanpakken, dan moet je uiterst geheim en uiterst voorzichtig te werk gaan. Je krijgt altijd te maken met infiltranten, verraders, omkopingen. Derhalve is het niet gek om bepaalde belangrijke spelers zogenaamd dood te laten gaan, maar in het geheim achter de schermen door te laten gaan.

Zie Kennedy jr. En nog een paar andere echte belangrijke spelers en beleidsbepalers. Doe je dat niet, dan worden zij, hoe dan ook afgemaakt, dat is niet te voorkomen. Daarom moet je zulk soort dingen doen, dat is uiterst belangrijk.
Dit, ter bescherming van de ultra geheime voortzetting van het verzet wat je pleegt

Daarom duurt het, duurt het en duurt het…
Het gerecht is geïnfiltreerd, de politie is geïnfiltreerd, de politici zijn geïnfiltreerd. Het leger is geïnfiltreerd. De landen, de regeringen dus eigenlijk heb je geen kans.

Daarom is het verzet uiterst voorzichtig al vanaf de dood van J.F. Kennedy bezig. Dat is 60 jaar.

EN WIJ MAKEN DE EINDSTRIJDT MEE… WIJ MAKEN HET WARE GEZICHT MEE. VAN BEIDE PARTIJEN. TENMINSTE EEN WAKKER GEDEELTE VAN ONS, HET VOLK.

Wij maken mee hoe men met een bio-wapen de bevolking tracht uit te roeien, wij maken mee, hoe men opnieuw oorlogen tracht te creëren.
Zie Taiwan, zie Noord Korea, zie Iran, Noord Korea, Ukraine…..

Maar de White Hats, de Q forces, de Space forces, onze verzetsjongens, voorkomen steeds meer. Daar zij de essentiële en zeer belangrijke kennis hebben vergaard, hoe zo’n groot, log, evil beest, aan te pakken.
Dat beest is een olifant., is voor niemand bang, en is nooit iets in de weg gelegd. En het verzet is de mier,  die overal ongemerkt naar toe kruipt.

Steeds meer mieren en mieren, die andere mieren activeren mee te gaan doen. Natuurlijk worden er honderden, duizenden vertrapt…. maar de mieren blijven komen. En de olifant begint te beseffen dat hij er wat tegen moet gaan doen. Tegen mieren kun je je niet verzetten, die zijn overal. ( ik heb dat zelf meegemaakt in de jungle van Brazilië, toe de Patrouille van zo’n twintig man snachts overvallen werd door een miljarden mieren trek…)

Vandaar de atoombom aanval op Hawaii, vandaar de 25 pogingen om Trump om zeep te helpen. Vandaar de kruisraketten met kernwapens in containers over de hele wereld verspreid.
Maar het logge beest kan zich steeds minder roeren. Onderdelen van het beest zijn teveel aangevreten door de mieren. De ogen werken niet meer goed. De verbindingen worden gestoord. Sommigen zenuw lijnen worden gestoord. De oren raken verstopt. Het beest begint in paniek te raken.

De coördinatie werkt niet meer goed. Zij hebben geen organisatie opgebouwd, die het beest verdedigd. Dat was nooit nodig. Dus om die in elkaar te timmeren is op korte termijn moeilijk.
Ook moeilijk is het voor de Q organisatie, om alles te organiseren, het duurt, duurt en duurt…. maar die zorgvuldigheid is nodig om het duizenden jaren oude ervaren beest op de knieën te krijgen. En zij zitten nu op de knieën, vluchten kan niet meer, het is nu een kwestie van tijd.
Daarom lieve mensen, nog even geduld…. het duurt nog eventjes….

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.