GTB nieuws 19 juni 2022

 

Jun. 19, 2022
GTB 599.

EEN BLIK IN DE TOEKOMST, WAT HIERNA KOMT, ALS HET SCUM, ZOALS RUTTE, KAAG, BIDEN, DE CABAL, DE KHAZARIAN MAFIA, MACRON, TRUDEAU, SCHOLZ, EN ANDEREN, DE MACHTSGROEPEN ER ACHTER ZIJN OPGERUIMD…

JA, GA ER MAAR EENS ECHT VOOR RECHTZITTEN.
Allereerst zijn al uw financiële zorgen voorbij. Er is sprake van het nivelleren van de schuld van alle privé personen. Het echt op nul zetten…!
Dat kan omdat men de waarde neemt van alles wat men van U stiekem en onrechtmatig aan financiën heeft afgenomen. Teveel tax, teveel bijdragen, teveel vergoedingen aan de staat, teveel belasting verhogingen voor fake programma’s . Te hoog genomen percentages om U op te lichten. Dat wordt naast elkaar gezet. Schuld tegen diefstal….

Als men dat alles heeft verrekend, dan blijft er per persoon nog minstens een 100.000 echte dollars ( goud gedekt) per persoon over. Dat is een geregisteerd tegoed. Dit tegoed mag u voor alles inzetten ( er zullen wel wat beperkingen zijn, maar die zullen U niet storen.) U hebt een financiële vrijheid gekregen. U niet alleen maar ook alle leden van het gezin, die hebben allemaal recht op hetzelfde tegoed. Dan krijgt u met uw gezin toegang tot een beter gezondheid systeem. De medbeds zijn er werkelijk en worden al tientallen jaren gebruikt door de militairen, de spaceforces.

MedbedsZij functioneren met alien technologie, voor ons onbegrijpelijk nog, maar dat hindert niet, als het maar werkt en dat doet het.
Geen problemen meer met kanker, organen, ziektes, psychische afwijkingen en dergelijke. Wij krijgen toegang tot ongekende geneeslijke hulp. ( die eigenlijk al heel lang voor ons weggehouden is., ons ontzegd is geworden door de grote pedofiele klootzakken, die wij de laatste 60/ 70 jaar hebben gedoogd. Zij wisten het wel, maar hielden hun betaalde mond. Misschien niet iedere politicus maar de regerende waren veelal op de hoogte.

Wij hoeven ons niet meer uit de naad te werken voor wat centjes.
Dat speelt geen rol meer.
Alle regeringen worden verwijderd en onderzocht. Er komt een nieuw systeem van technocratische vakmensen, die het land besturen…. geen politieke partijen meer etc, vooral geen achterkamertjes meer.

De armoede verdwijnt en mensen gaan elkaar weer spontaan helpen.
Geheime organisaties worden opgedoekt. U kunt ze ook al benoemen….
Ja, het lijkt Utopisch, maar dat is het ook. Een nieuwe rechtspraak. De oude corrupte systemen worden verwijderd. Dictaturen worden opgeheven.
De wereld wordt herboren voor de komende duizenden jaren. De mensheid krijgt ook toegang tot de Universe….
welnu denkt U, dat zal ik niet meer mee maken….. neen neen. Dat gaat U meemaken. Het is om de hoek, het begint al volgende jaren…. niet alles tegelijkertijd, dat kan niet, maar dan zijn de verbeteringen begonnen.
Reken daar maar op.

Alleen even dit, ga niet met maskers oplopen, met schaamdoekjes, en laat je niet meer inenten, ANDERS maak je kans het niet meer mee te maken…
En dat is serieus bedoelt.
Het moet stoppen zoals Rutte zei.
“ Het stopt als het volk het niet meer wil”

GTB.

 

MED BEDS is Not a Myth..
And it Will Not be a Question of Money
to Have Access,
Because We Will All Have Enough!!
NESARA-GESARA!!!
LQQk Forward And Already Say HELLQ!
To QUR WQNDERFUL WQRLD!!! 😉🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.