GTB nieuws update 19 juni 2022

Jun 19, 2022
GTB 600

VAN VERSCHILLENDE KANTEN IS HET ADVIES; “ KILL ON SIGHT”

Ja, dat is rigoureus, maar waarschijnlijk een must. Men bedoeld hiermede diegenen, die het volk trachtten te doden. Met smerige ondeugdelijke spuiten, met ondeugdelijk weten of wetten, die de spuiters beschermen.
Dat zijn degenen die het volk, U en ik, willen uitmoorden. Men heeft het niet over diegenen, die onwetend er aan mee helpen, maar bedoeld word diegenen, die zich ervan bewust zijn, wat zij doen. Dat zijn onze killers en die moeten uitgeroeid worden. Dat is gevaarlijk addergebroed. Dat zijn degenen, die genieten als er weer een gaat sterven.

Welnu recentelijk uit mijn omgeving. Een gezonde vader van net 60, gepensioneerd, na de eerste prik een aneurysma en dood. Dan eergisteren een melding van iemand, die naar een begrafenis geweest was van een neef 45 jaar, na de derde spuit een aneurysma en dood.
Dan vorige week een mevrouw uit de buurt, die vertelde dat haar dochter in coma is geraakt na de derde spuit en al een maand of 5 op de intensive care unit ligt zonder hoop en dat vorige week een neef van haar ook na de booster een dag later een aneurysma kreeg en nu dood is.

Welnu dat zijn er vier. Maar geen mens, die verband legt met de spuit.
Want aneurysma’s komen wel vaker voor niet waar. Dat kan gebeuren.
Kijken wij achterom, dan zijn er vier mensen, die de dodelijke spuit gegeven hebben. Diegene, die geweten heeft, dat dat kan gebeuren is een moordenaar. En die hoort in de gevangenis. Dat is een misdadiger/ misdadigster.
Maar zij weten dat vaak niet eens, dat ten gevolge van hun spuit weer iemand dood gegaan is. Er zijn er wel, de baas of de supervisor, die het stijgende aantal doden in de gaten houdt. Dat is een super killer, een massa moordenaar. Zo heet dat beest. Ik vergelijk hen met een wolvarine.

Op een van mijn reizen door Canada hoorde ik voor het eerst van mijn leven iets over de wolvarine. In een twee uren durend gesprek met een trapper in het hoge noorden van Canada vertelde de man mij over de wolvarine, een moordmachine onder de dieren. Hij had er een opgezet. Iedereen mocht direct zo’n beest killen on sight, iedere jager, iedere trapper, ieder mens.
Een bek van een wolf, vol met grote haarscherpe punttanden, de poten dubbel dik met aan het eind op een beer lijkende klauwen. Een vreselijk aanblik.

Elk levend beest, dat hij tegen komt, bijt hij dood en vervolgd daarna zijn weg.
Kill het beest in zicht. Want het is een killermachine. Dat was en is het advies van de regering. Maar die regering deugt ook niet, dat zijn ook killers, die hebben de bevolking min of meer gedwongen zich te laten in enten met onbetrouwbaar , ongetest experimentele injecties, die de bevolking niet genoeg beschermen tegen corona, een virus , waarvan het bestaan nooit bewezen is tot nu toe. En waarvan het serum vol zit met 8 killers.

Ook hier geld het devies van verschillende internet bronnen, kill on sight, want dat zijn degenen die bewust mensen killen om wat voor reden dan ook en wat denken wij over al die doktoren, die bewust hebben meegedaan voor extra centen en die hun kont hebben afgeveegd met een zeer belangrijke eed, die zij moesten afleggen, toen zij aan hun carrière als dokter mochten beginnen…

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.