Hoe herken je een heks of een tovenaar aan lichaamssporen

Er zijn veel mysterieuze tekens op ons lichaam, waarin liefhebbers van het bovennatuurlijke de neiging hebben om een ​​speciale betekenis te zoeken en te vinden. Ze probeerden eeuwenlang moedervlekken, haar- en oogkleur te interpreteren en door een heks in een roodharige schoonheid te ‘identificeren’, stuurden ze haar naar het vuur. Wat zijn de “bewezen” en bekende uit de oudheid uiterlijke tekenen van mensen met paranormale vermogens?

Men geloofde dat alle heksen en tovenaars heksentekens hadden in afwachting van hun ontdekking. Een persoon die beschuldigd werd van hekserij werd voor de rechter gebracht en onderzocht. Het hele lichaam werd verdacht als een canvas voor een markering, een indicator van een pact met Satan. 

Van heksenvlekken werd algemeen aangenomen dat ze moedervlekken, huidmarkeringen, overtollige tepels en een gevoelloze huid omvatten. De experts of inquisiteurs waren er vast van overtuigd dat het merkteken van de heks gemakkelijk te onderscheiden was van het natuurlijke merkteken; In het licht van deze overtuiging werden protesten van slachtoffers over natuurlijke voetafdrukken vaak genegeerd. 

Autoriteiten in heksenprocessen verwijderden routinematig de kleren van de beschuldigde heks en schoren al het lichaamshaar af om te voorkomen dat mogelijke sporen verborgen zouden blijven. Er werden spelden gebruikt om littekens, eelt en verdikte delen van de huid in te drijven: de praktijk van ‘een heks steken’. Deze oefening werd meestal uitgevoerd voor een grote menigte. Geweld tegen heksen omvatte marteling: om te proberen een bekentenis af te dwingen, smeerde de priester meerdere keren heet vet op zijn ogen en oksels, okselklier, dijen, elle bogen en vagina. 

De obsessie met de zoektocht naar heksen in Europa vanaf de tweede helft van de 15e eeuw en tot het uitsterven ervan in de 18e eeuw, bestond 300 jaar onafgebroken en slokte enkele honderdduizenden onschuldige mensen op, waaronder katten.

In de middeleeuwen werden mysterieuze tekens op het menselijk lichaam “het teken van de duivel” genoemd, tegenwoordig is er weinig veranderd.

Moedervlekken

Ongewone moedervlekken, moedervlekken of littekens uit je kindertijd vertellen je over paranormale vermogens. Afhankelijk van de locatie op het lichaam onthullen ze ook het heersende kanaal van informatieperceptie.

Dus een moedervlek bij de ogen duidt op de gave van helderziendheid;

in het voorhoofd – over helderheid, het vermogen om te weten zonder te begrijpen hoe of waarom je het weet, een soort sterke intuïtie;

in het oor gebied – over helderhorendheid, het vermogen om “tekenen van het lot” te herkennen door de innerlijke stem of van buitenaf.

Moedervlekken of moedervlekken in de vorm van sterren, harten, driehoeken en ook in de vorm van het sterrenbeeld Ursa Major, bijvoorbeeld op de hand, hebben een speciale kracht.

Een moedervlek of merkteken op handen en voeten is bijna 100% een teken van een heks of een tovenaar, evenals het vermogen om de ruimte te beïnvloeden.

Ogen

Een duidelijk teken van magisch vermogen zijn de ogen met een uitgesproken zwarte rand rond de iris.

Een ander bewijs is een zeer zware blik, alsof deze de ziel binnendringt. Er is een gevoel dat de gesprekspartner in zichzelf lijkt te zuigen.

De kleur van de ogen geeft het bezit van een speciale natuurlijke kracht. Vrouwen en mannen aan de donkere kant hebben in de regel groene of bruine ogen en voor lichte mensen die met lichtkrachten werken, zullen de ogen grijs zijn of met een enigszins stalen oogschaduw.

Een zeer zeldzaam maar betrouwbaar teken dat een zeer sterke zwarte tovenaar of heks voor je staat, is een omgekeerde reflectie in de ogen. Bij gewone mensen is de reflectie in de regel in directe projectie, wat op zijn beurt de eigenaardigheid is van de duistere kracht.

Haar

Een klassieke heks – met rood haar, samen met vurige haarkleur, worden brandende brunettes vaak gevonden onder donkere tovenaressen.

We zullen kijken naar de verschillende soorten heksentekens, wat ze betekenden en waarom ze bestonden.

Heksennippel

Aangezien maar heel weinig mensen geen moedervlek, sproet, wratten, moedervlek, litteken, ouderdomsvlek of andere natuurlijke vlekken op hun huid hebben, betekent dit dat de hele bevolking van de aarde heksen of tovenaars is.

Soms beweren erfelijke heksen dat een bepaald teken in de familie van generatie op generatie is doorgegeven. Sybil Leek (1917-1982), een beruchte heks en astroloog uit New Forest, Hampshire, Engeland en later Los Angeles, beweerde dat ze een erfelijk teken had dat op verschillende vrouwen in haar familie verscheen.

Tegenwoordig worden symbolische tekens vaak aangebracht tijdens Wicca-inwijdingsrituelen. Ze kunnen de vorm aannemen van een tentakel of een ander betekenisvol patroon. De hogepriester of priesteres brengt ze met een vinger aan op het voorhoofd van de ingewijde en/of op andere punten van het lichaam.

heks teken; eigenlijk een goedaardige moedervlek (naevus).

Het idee dat mensen zich tot bovennatuurlijke wezens wenden voor hulp is eeuwig. De heksen hadden hun “kennissen”. Deze wezens moesten worden ondersteund, dus er werd gezegd dat de heksen een extra, verborgen tepel hadden die het bloed van kennissen voedde. Volgens de tovenaars kan een tepel elk verheven stuk, knobbeltje of merkteken op de huid zijn.

Duivelsteken

Net als bij het merkteken van de heks, werd de duivelse versie op de huid aangebracht toen de heks trouw aan de duivel beloofde. Het merkteken werd aangebracht door de duivel, die zijn klauwen op de huid harkte, of door de heks met een stigma te verbranden.

Veel mensen probeerden zichzelf te misvormen om een ​​mogelijk teken of tepel te verwijderen, maar de littekens zelf werden als voldoende bewijs beschouwd.

Er waren eens onschadelijke huidvlekken die door haar kennissen konden worden aangeduid als de tepels van de heks.

 

Bron: Soulask

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.