GTB nieuws 22 juni 2022

Jun 22, 2022
GTB 602.

PRAKTISCHE TIP OP FINANCIEEL GEBIED. MISSCHIEN HEEFT U ER ETS AAN.

Ik heb meer dan 18 jaar aan de rand gestaan van het financieel gebeuren.
Als toekijker en als analysator. Ik begrijp dat vele mensen niet weten wat zij moeten doen als zij wat spaarcentjes hebben…in deze tijd.
Het is ook een moeilijke tijd. Deutsche Bank failliet. Bank of England Failliet.
En het is erg onzeker op de financiële markten momenteel.
Het rommelt als nooit te voren….
Vroeger werkte de wip. Dollar tegenover Euro.

Gaat de dollar omlaag, dan gaat de euro dus omhoog. En andersom euro laag, dollar omhoog. In principe bleef je de waarde in het totaal behouden…Maar dit kan waarschijnlijk niet meer werken.
De dollar wordt niet meer vertrouwd door Markets. De fiat dollar althans. Het is monopoly geld geworden. De grote internationale deals gaan niet meer in dollars maar in roebel en yen… en Yuan.

Dus wat gaat er gebeuren. Als je de grote jongens vraagt, halen zij hun schouders op. Zij weten het niet, vermoeden alleen. En geven geen advies.
Want dat komt weer op hun bordje. Dat is ook bij mij het geval.
Een financieel expert, zoals ik was, herhaal uitdrukkelijk was, is vandaag niets waard omdat hij er niet meer bij zit, niet meer in zit.

Toch wil ik U wel vertellen wat ik doe met de spaarcentjes,
In ieder geval uit de stockmarket…. die wordt geregeld door de cabal. Alle banken zijn onder de cabal…. dus onbetrouwbaar, want dat zijn de jongens die U bestolen hebben. Door de decennia heen.
Dus haal wat geld van die bank. Zorg Dat U niet alles op de bank laat staan. Daarbij , ook geld kan minder waard worden t.o.v. Andere valuta’s

Verkoop de aandelen, als u die hebt. En koop wat echt goud en echt zilver, niet in sieraden, dan betaald U te veel. Gouden munten zonder verzamelwaarde, zilver munten, 99,9 % zilver, etcetera. Geen aandelen in goud certificaten. Het goud moet echt zijn, geen papieren verklaringen….

Bij grote bedragen is beleggen in stenen belangrijk, alleen daar zal ook de klad in komen. Probeer goud gedekte roebels… de dollar is nu ook goud gedekt, niet de fiat dollar…. daar is geen zekerheid over.
Spreid Uw rest geld over een aantal banken. De staat dekt 100.000 euro.
Ook hier geld weer spreiding en diversiteit. Hoe het gaat lopen weet ik niet.
Dit zijn onzekere tijden… je kunt nergens meer op stabiliteit varen.
In China is een bank run aan de gang., de mensen halen hun geld van de bank.
Het is een ratjetoe, dus kijk zelf, denk zelf, neem je eigen beslissing.

De Europese centrale bank heeft ontzettend veel miljarden gedrukt in euro’s , dus die currency is ook verwaterd. Vandaar mijn wijzen naar de Russische roebel, als u die kunt krijgen. Weest voorzichtig, oplichters overal. Stap niet blind naar onbekende companies, doe eerst onderzoek.
En begin met mijn advies niet te vertrouwen, en van anderen ook niet.

Probeer zelf je eigen indrukken, dan is dat het beste , vooral als het een beetje verkeerd gaat. Dan ben je ook zelf verantwoordelijk….
De euro zal het nog wel een tijdje doen, maar zij zullen ook een gouddekking moeten aanbrengen, want de ECB heeft er een potje van gemaakt. Het is maar tijdelijk en juist voor de zekerheid dat U even er over na moet denken…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.