GTB nieuws 23 juni 2022 update

 

Jun.23, 2022.
GTB 605.

DE DEEPSTATE/CABAL PROBEREN NU EEN VOEDSEL TEKORTEN TE FORCEREN EN TE CREEEREN, WAT ZIJN WEERGA NIET KENT.!!!

Boerenprotest 22 juni 2022 te Stroe

Welnu, nu weten wij meteen waarom ons cabinet wil, dat de boeren stoppen met de voedsel productie. Wij weten, dat onze regering puppets zijn van de WEF en de Bilderbergs. Wij weten dat die smerige particuliere organisaties al weken dreigen met een voedsel tekort.

Wij weten dat wereldwijd men bezig is de voedsel productie te storen en terug te draaien. Dan is het ook niet gek, dat onze Rutte pedofiel de boeren de strot probeert dicht te drukken.
Ga maar na, sinds Januari 2021 zijn er alleen al in de USA 100 voedsel producerende bedrijven afgebrand. Dat kan geen toeval zijn. Dat is planning. Dan zien wij, dat de voedsel productie velden in Turkije overal in brand gestoken zijn. Om verder maar niet te praten over de koeien in Kazachstan, die zijn niet door de hitte omgekomen , maar die blijken vergiftigd te zijn. Dan praten wij nog niet over de miljoenen kippen die vernietigd worden vanwege een “ vogelgriep En varkens , die afgeslacht worden, omdat er een pest is ontstaan plotseling…..

Dan zijn er ernstige storingen plotseling in de kunstmest industrieën. De boeren kunnen bijna niet meer aan kunstmest komen….
En dan de pesticiden ter bescherming van de groei, gaat ook bijna niet meer, om daar aan te komen…
TOEVAL .??? GELOOFT U NOG STEEDS IN TOEVAL. EN DAN WORDEN ONZE BOEREN GEBLOKT.????
Dat is toch te opvallend, want Nederland voedt wereldwijd veel landen….
Rutte, dit is naar mijn mening veel te opvallend. Wij moeten fabrieksvoer gaan eten, vergiftige rotzooi. NEE NEE NEE NEEE, DAT DOEN WIJ NIET.

Wij zijn solidair met onze boeren. Wij verrekken dat ook. Dat jullie als regering, als puppets de opdrachten uitvoeren van Claus Schwab en dozijnen, de Cabal, betekend niet, dat wij dat ook moeten doen.

NEE, NEE, NEEN, DAT DOEN WIJ NIET.
WIJ VOLGEN JOUW REGEL OP ;
“HET STOPT ALS HET VOLK HET NIET MEER WIL”. !!!!!!!!!

En dan wat Willem, de klojo, Alexander zegt dat wij niet normaal moeten maken wat niet normaal is….. Het lijkt verdomd veel op satanische kliek uitlaten. Zij moeten aan het volk eerst de waarheid zeggen, voordat zij de maatregelen nemen. Zij moeten vanuit hun Satanische order dit doen van Lucifer anders zijn zij niet “religies” bezig.

Ja Willem Alexander, Jouw vader schiep de Bilderbergs en jij bent er elke vergadering en jouw vrouw ook en de Rutte boy ook, net zoals jullie allemaal lid zijn van die verschrikking, die WEF heet, en die je ook elke keer bezoekt., waar de orders gegeven worden door Claus Schwab en dozijnen
Ja Ja, wij weten het allemaal, net zoals die mensonterende jachtpartijen, waar jullie allemaal aan deelnemen… Ja, Ja, wij weten meer dan jullie denken, dat wij weten. Veel meer!

En dat gaat jullie je nek breken, keurig netjes via militaire tribunalen, want die gaan gebruikt worden, niet die corrupte rechtssystemen, waar jullie zelf gebruik van maken. Want die zullen ook ophouden te bestaan…

Dat staat in de sterren…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.