GTB nieuws 23 juni 2022

Jun. 23, 2022
GTB 604.

DE BOEREN, ONZE LEVENSADER WILLEN ZIJ DIE NU AFSNIJDEN?
BEWUST NAAR DE VERDOEMENIS HELPEN..?

Uit wat voor een criminelen bestaan onze regeerders.
De trots van onze natie, de boeren, willen zij kapot maken !!!!!
Weten zij niet dat onze boeren behoren tot de modernste, de best opgeleide boeren op de wereld, qua land en tuinbouw, die met kop en schouders boven de wereld uitsteken!!!
Moet dat kapot.??? Waarom ??? Kapot doordat een stelletje incompetente pedofielen dat willen…. Zijn zij nu helemaal van de ratten besnuffeld ?
Wageningen, als supporter en begeleider van onze boeren, wereld beroemd. Zit daar ook de WEF achter. Breek de economie kapot.

Ieder land op de wereld kijkt naar Nederland op dat gebied. Wij rotzooien niet met de producten, wij smeren ze niet onder de pesticiden. Neen de meeste boeren zijn al bio bezig…. er is in de Wereld nergens een land , die zulke kanjers heeft als Nederland. Elk land waar Nederlandse boeren zich willen vestigen ontvangt hen met luid gejuich..

Waarom dus…. geld hier niet hetzelfde als covid…. maak de bevolking kapot, met experimentele injecties…..
En bij de boeren; ontneem de bevolking goede boeren producten, en jaag ze naar de voedsel fabrieken, zodat die kunnen rotzooien met het eten, wat bewezen is dat zij dat al doen,…. zie MC Donald, zie KFC. zie de cola vergiftigingen met metalen, en zie het drinkwater in flessen, het water wat zij verknallen,
Die fabrieken staan allemaal onder controle van de smeerlappen van blackrock, Vanguard Corp. , State Street Corp. etc.

Dat zijn de eigenaren van de big Pharma industrie, die mensen alleen maar ziek maken en houden….
Het is hetzelfde als Cash, betaal met de kaart, betaal digitaal en je graaft je eigen graf. Je geeft de banken card blanche met digitaal geld.

Ook hier is het doel van U een slaaf te maken…want zij bepalen straks wat U wel kunt kopen en wat niet EN WANNEER…..
Nu al zeggen zij , je mag niet meer opnemen in het buitenland als cash 1250,- EU per week.( Rabo). Dat is toch mijn geld, zij hebben er niets mee te maken hoeveel en wanneer ik het besteed. Waar halen zij die autoriteit vandaan….?
Kijk hoeveel zij zich er al mee bemoeien met U….. dat moet voor U de zoveelste waarschuwing zijn.
Dus blijf van de boeren af, blijf van onze economie af, en blijf van onze eigendommen af. Zijn jullie nu helemaal van de pot gerukt….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.