We hebben technologie om u als dieren te beheersen

 

Historicus en schrijver Yuval Noah Harari, topadviseur van het World Economic Forum, en Klaus Schwab zeiden in een recente toespraak dat ze nu mensen kunnen hacken!

“Wij mensen moeten wennen aan de gedachte dat we geen geheime zielen meer zijn. We zijn nu hackbare dieren’, zei hij.

Hij sprak vervolgens over de KGB en hoe deze mensen controleert, en zei dat “technologie hen nu de mogelijkheid geeft om zelfs de gedachten van mensen te controleren, zelfs waar ze voor stemmen, zo niet nu, dan zal het over 10 jaar klaar zijn.” .

https://rumble.com/vy18k5-yuval-noah-harari-hacking-humans-and-shifting-authority-from-humans-to-algo.html

Een paar dagen geleden zei hij dat de vrije wil voorbij is:

“Het hele idee dat mensen ziel of geest hebben, een vrije wil hebben en niemand weet wat er in mij omgaat, dus wat ik ook kies in de verkiezing of in de supermarkt is mijn vrije wil, het is voorbij!

Vrije wil is voorbij

De vrije wil is voorbij. Periode. Tegenwoordig hebben we de technologie om mensen op grote schaal te hacken. Ja, alles is gedigitaliseerd. Alles wordt gecontroleerd. “In tijden van crisis moet je de wetenschap volgen”, zei hij.

https://rumble.com/vwz5ut-dr-yuval-noah-harari-on-hacking-humans.html

Sterker nog, hij verwees zelfs naar het coronavirus en hoe het de elite in staat stelde maatregelen op te leggen die mensen normaal niet zouden accepteren.

“Ze zeggen dat een crisis nooit verloren mag gaan, onder normale omstandigheden zouden mensen het daar niet mee eens zijn.

Over 100 jaar zullen mensen de pandemie van het coronavirus misschien herkennen als het moment waarop het nieuwe regime de controle grijpt. Vooral lichaamsbewaking, wat ik misschien wel de belangrijkste verandering van de 21e eeuw beschouw, is het vermogen om mensen te hacken. Ga onderhuids, verzamel biometrische gegevens, analyseer die en begrijp mensen beter dan ze zelf begrijpen. “Ik denk dat dit de belangrijkste gebeurtenis van de 21e eeuw is.”

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.