3 dagen van duisternis

Een beroemde ziener , bekend als Arina uit Siberië, voorspelde de nabije toekomst van de hele mensheid en de aarde als geheel. Volgens haar wachten we allemaal op drie dagen testen en verschrikkelijke gebeurtenissen die dit najaar zouden plaatsvinden .

Veel profeten spraken over de dagen van duisternis, waaronder Vanga, Nostradamus en Wolf Messing. Volgens haar zal er in deze dagen een aardbeving zijn, waardoor Palestina en Jeruzalem zullen worden verwoest. Deze gebeurtenis zal een teken zijn voor alle gelovigen dat de tijd van het oordeel is aangebroken.

Verder, niet minder verschrikkelijk – een neutronenster wordt gevormd in het zonnestelsel, “die iedereen bestraalt die zich niet verbergt met straling, en ook een pluim van kosmische gassen meebrengt en de lucht zal giftig worden.” Dit alles zal ook gebeuren met aardbevingen, orkanen, chemische regen, meteorieten en overstromingen.

De profetes voegde er ook aan toe dat vanwege de neutronenster Amerikaanse supervulkanen zullen ontwaken. Zij zullen op hun beurt een gigantische tsunami veroorzaken en de lucht onder de as verbergen. Maar volgens haar zullen deze drie donkere dagen voor de hele mensheid uiteindelijk de schepping van een nieuwe wereld met een nieuwe hemel en aarde blijken te zijn.

“Je hoeft hier niet in te geloven, onthoud alleen dat wanneer je een ster aan de hemel ziet die net als de zon zal branden, je je moet verstoppen om niet te sterven door straling, giftige lucht en vuur,” zei Arina uit Siberië.

200 jaar oud manuscript: Een verschrikkelijke voorspelling voor drie dagen van duisternis en vurige regen

In 1850 werd in het Duitse Staffelstein een manuscript met profetieën ontdekt in de holte van een oude lindeboom. Het is nog niet bekend wie en wanneer ze hebben geschreven.

Mensen konden 200 jaar lang niet ontcijferen wat er was geschreven, maar onlangs deden ze dat wel. De profetie zegt dat de wereld wacht op echte chaos. Binnenkort zal er een catastrofe komen, die zal beginnen tijdens de nadering van de “uitgestorven” neutronenster van de georotatorklasse Typhon (Gorgon Medusa). 

Dit zal aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, drie dagen duisternis en “vuur uit de lucht” met zich meebrengen. Het is bekend dat de laatste keer dat zo’n ster de aarde naderde, rond 1500 voor Christus was.

‘Kijk niet eens uit het raam om deze horror te zien! Altijd maar één kaars, als hij wil branden, geeft hij je licht. Giftige adem doordringt de stoffige nacht, de zwarte plaag, de verschrikkelijke menselijke strijd”, luidt de voorspelling.

Veel helderzienden hebben de volgende nadering van de “uitgestorven” neutronenster van de georotatorklasse al voorspeld. En ze waren het er allemaal over eens dat de gevolgen voor de bewoners van de planeet de meest verschrikkelijke zouden zijn. Volgens hen zal als gevolg van deze ramp twee derde van de hele mensheid sterven. Sommigen zullen sterven door aardbevingen, tsunami’s, anderen zullen last hebben van röntgen- of gammastraling van de ster.

“Drie dagen duisternis” zullen komen wanneer de ster Typhon (Gorgon Medusa) een donkere gas- en stofwolk zal brengen, die dodelijk is voor de mens vanwege verstikkend gif”.

Ook zullen onder invloed van de zwaartekracht van de ster enorme vloedgolven ontstaan ​​in alle oceanen, zeeën, meren, die het grootste deel van het land zullen overstromen. 

Wat betreft de “drie dagen van duisternis”, we hebben het over het feit dat de ster Typhon – Medusa Gorgon een donkere gas- en stofwolk achter zich draagt. 

Wetenschappers hebben lang ontdekt dat in gaswolken kaliumcyanide aanwezig is, dat wordt beschouwd als het sterkste verstikkende gif. 

 

Bron: Soulask

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.