GTB nieuws 24 juni 2022

Jun. 24, 2022
GTB 606.

WAAROM TRUMP NOG STEEDS NIET INGRIJPT, OF NIET INGEGREPEN HEEFT TOT NU TOE…..

Echter het kan elk moment nu gebeuren. Alle tekenen wijzen in die richting. Volgens diverse bronnen zijn wij al in de 13 dagen reeks van ingrijpende gebeurtenissen.
De regering van Israël is gevallen, de regering van de Filipijnen is gevallen. De regering van Frankrijk staat op kiepen, door zijn nog nooit vertoonde minderheid. De Duitse regering staat zwaar onder druk op dit moment….

Terwijl er grote protesten zijn in België en de boeren in Nederland hebben een gigantische vuist laten zien, met volledig support van het volk.
De regering kan zijn kont niet meer met deze gebeurtenis afvegen…..doen zij dat wel, dan heeft dat ernstige consequenties.

Waarom heeft Trump nog niet ingegrepen.. naar mijn mening is dat duidelijk. Het wakker worden van de Amerikanen is volop aan de gang, maar was nog niet helemaal rond..
Men begint de ernstige consequenties te zien en vooral te voelen van het beleid van de gekloonde aftakelende President Biden, die de deepstate vertegenwoordigd. Zoals U waarschijnlijk zult weten is Trump nooit echt afgetreden en heeft nooit echt de macht aan Biden overgedragen.

Op de dag van de zogenaamde gefakete inauguratie van Biden, heeft Trump de macht overgedragen aan de militaire forces, die allang alle bewijzen in handen hadden, dat de verkiezingen gemanipuleerd en gestolen waren. Zij wisten toen al dat Trump in alle 50 staten gewonnen had, met overweldigende cijfers. Dus toen heeft Trump de macht overgedragen aan de militairen , maar werd zelf de Commander in Chief., zoals al van tevoren gepland was. Met behoud van de nucleaire sleutels.

Vele regeringen zijn pas veel later geïnformeerd over die zaak.
Om de komedie te laten doorgaan, heeft men wel een hoop macht voor Biden gereserveerd. Daardoor kon de sting operaties van de Q forces/ White Hats en space forces door gaan. Daardoor werd het in veel regeringen op de wereld duidelijk , wie er wel en niet voor de deepstate werkte.

De bevolkingen van de wereld, maar vooral van de USA beginnen nu te ontwaken. Door het covid gebeuren, door het Ukraine gebeuren, door het inenting beleid, door de fraude berichten en vrijgegeven Wikileaks berichten over omkoperij, misleiding, corruptie en leugens.
Men krijgt in de gaten hoe vreselijk de child trafficking is , de childsexslaves, de orgaanhandel, de andrenochrome, de pedofilie en de blackmailing. Men krijgt nu een ongekende dosis waarheid over zich heen, wat nog nooit in de geschiedenis van de aarde zich heeft voorgedaan.

Dus nu pas wordt het tijd om op te treden. Voorheen was dat onmogelijk, dan zou de macht van de democratische partij nog te groot zijn geweest, waardoor deze een burgeroorlog zouden kunnen veroorzaken. Omdat veel Amerikanen, toen nog, de democraten geloofde op hun woord. Dat is nu voorbij. Zij zijn door de verkiezingsfraude vreselijk aan de kaak gesteld.

Een klap, die zij niet meer te boven komen. Niet alleen is de fraude in die partij naar buiten gekomen maar ook de corruptie, de omkoperij e.d.
Ook de Republikeinen hebben een klap opgelopen en zal zich maar moeilijk kunnen herstellen, als dat al gebeurd…..
Dus bereid U voor op onrust, internet afsluiting, nieuws blokkade en trompet geschal. En als het kan doe mee met de protesten, want onze regering deugd van geen kanten. Ook zij krijgen de laars in hun nek…..Het duurt niet lang meer. De switch zal snel en efficiënt zijn.

Doch een ding staat vast. Wij komen er als herboren uit. En zullen onze koppen schudden in ongeloof….. geloof dat maar…!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.