Contact met buitenaardse beschavingen. Wanneer en waar zal dat plaatsvinden?

Buitenaardse wezens zijn al heel lang op aarde, maar waarom schuwen ze officieel contact met ons? Er is een theorie die twee redenen aanwijst. Ten eerste zijn we voor hen nog een jonge barbaarse beschaving. We hebben geen respect voor het leven als zodanig, omdat we voortdurend gewapende conflicten hebben, de doodstraf en soortgelijke onmenselijke acties worden toegepast. Voor hen is dit onacceptabel gedrag. Daarnaast gaan we niet goed om met de ecologie van onze planeet. Ten tweede houden ze zich aan het principe: elke beschaving moet zich op zichzelf ontwikkelen. Dat wil zeggen, in principe betuttelen ze niemand – alsof “zelf leren zwemmen”, dan zal er een gesprek zijn. 

In de afgelopen decennia, en voor een grotere onzichtbaarheid, begonnen ze speciale camouflages te gebruiken. Het bereik van lichtgolven dat door het oog wordt vastgelegd, gebruiken ze het principe van heruitzending van licht van de ene kant van het schip naar de andere, met als resultaat dat het schip tegen de omringende achtergrond niet meer zichtbaar is.

In het radarbereik wordt een beschermend veld gebruikt dat het radarsignaal niet weerkaatst. Maar het komt voor dat ze soms hun camouflage niet aanzetten, en dan worden hun schepen merkbaar. Trouwens, in het infraroodbereik zijn ze niet vermomd en kunnen ze altijd worden gedetecteerd in nachtkijkers.

Buitenaards

Sommigen zeggen dat ze via buitenaards contact informatie hebben gekregen dat er in onze melkweg 723 beschavingen zijn met verschillende ontwikkelingsniveaus. Hiervan vormden de meest geavanceerde een interstellaire unie 15 miljoen jaar geleden en het heeft momenteel 117 beschavingen. Sommigen van hen zorgen doorlopend voor ons. Ze hebben hier als het ware een natuurgebied.

Ze beweren ook dat er buitenaardse bases op aarde zijn – ondergronds en onder water, en op Antarctica. Er zijn ook bases aan de andere kant van de maan en op de satellieten van de grote planeten.

Ze zijn in staat om de zwaartekracht op zo’n schaal te beheersen dat ze de banen van de planeten kunnen corrigeren. Hun interstellaire vluchten worden uitgevoerd door speciale tunnels in de niet-fysieke wereld. Door het portaal op de ene plek binnen te gaan, gaan ze er meteen weer uit op een andere plek. Ze zijn in staat om de zwaartekracht op zo’n schaal te beheersen dat ze de banen van de planeten kunnen corrigeren.

1999

In 1999 ontvingen veel Amerikaanse gebruikers een cryptisch bericht. Het zei dat in 2028 de aarde bezocht zal worden door hoogontwikkelde wezens. Het zal zoiets zijn als humanitaire hulp voor de mensheid. We zullen nieuwe kennis ontdekken op verschillende gebieden, en in ruil daarvoor zal hen worden gevraagd om alle soorten wapens te vernietigen en uiteindelijk deel uit te maken van de universele gemeenschap. In die tijd namen maar weinig mensen deze boodschap serieus.

In 2004 ontvingen al gebruikers in 37 landen van de wereld een soortgelijk bericht. Onder de ontvangers waren vooraanstaande wetenschappers, politici, acteurs. Er ontstond een nogal verhitte discussie. Zo stelde de president van Chili toen voor om bij de VN een orgaan op te richten, waarvan de leden namens de verenigde mensheid het eerste open contact moeten leggen met buitenaardse beschavingen. Zijn idee werd met scepsis ontvangen en het voorstel werd afgewezen.

Letterlijk twee jaar later ontvingen ongeveer 29 miljoen gebruikers op internet brieven en persoonlijke berichten met onbekende karakters en een waarschijnlijke decodering:

2028

“In 2028 zal het eerste officiële bezoek van vertegenwoordigers van een buitenaardse beschaving aan mensen plaatsvinden in Hongarije. De toekomst van de mensheid zal afhangen van deze ontmoeting.”

Alle keren werden dergelijke berichten verzonden vanaf een anoniem adres. Ontvangen berichten werden herhaald in 2012, 2015, 2019 en, meest recentelijk, in 2022. De publieke organisatie voor de studie van Ufo’s “MUFON” voerde een onderzoek uit onder miljoenen mensen over de hele wereld. Het bleek dat 71% van de respondenten gelooft dat het contact zal plaatsvinden. Maar er zijn ook een groot aantal mensen die sceptisch staan ​​tegenover dergelijke rapporten.

Wat is het echt? Een contact besloot de mensheid te waarschuwen en de weg vrij te maken voor een ongelooflijk belangrijk contact? Of is het niet meer dan een grap, misschien wel de grootste in de geschiedenis van de mensheid? Er was weinig tijd om te wachten. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we in 2028 antwoord op de gestelde vragen.

 

Bron: Soulask

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.