GTB nieuws zaterdag 25 juni 2022

Jun. 25, 2022
GTB 607…

Q IS BACK…. Q,. DE INFORMANT OF THE Q forces.

Q, DE INFORMANT OF THE Q FORCES, DIE IN NOVEMBER 2017 BEGON DE AANDACHT TE TREKKEN VAN HET VOLK IS TERUGGEKEERD.
Dit is op zich zelf groot nieuws. Zijn eerste info-post startte op 17 november 2017. Sindsdien heeft hij 4953 keer gepost en de bevolking geïnformeerd over de op handen zijn de oorlog met de Cabal.
Hij heeft getracht het volk te laten ontwaken, door halve info en hele info te verspreiden..

Op de dag van Trumps verjaardag, de 24 Juni, is hij teruggekeerd.
Op 8 December 2020 heeft hij zijn laatste info post geplaatst.
Daarna heeft niemand meer van hem gehoord. Q werd gesteund door
Ontelbare veteranen van de geheime diensten en alle onderdelen van het leger ( dbe Anons)die hem van over de hele wereld informatie toespeelden geheim of niet geheim. Eerst op 4 Chan, een dubieuze internet source en later op 8 Chan, verschillende keren moesten zij switchen van source, daar de Cabal hen aan alle kanten trachtte te blokkeren.

Daarom is Q op 8 December gestopt met de info. En daarom is een van de eerste vragen van uit de Anons aan Q waarom hij heeft gewacht met verdere informatie ( anon- anonimes ) Q antwoordt, zoals U zelf kunt lezen ;”It had to be done this way”. : Het moest zo gedaan worden.

Als wij kijken hoelang het geduurd heeft deze stilte, dan is dat 566 dagen.
5+6+6= 17.
De 17 letter van het alfabet is Q.
Heel vaak heeft Q gesluierde berichten gestuurd, gecodeerde berichten.

Q

Ook berichten om de cabal op de verkeerde benen te zetten. Maar tevens om ons, het gewone volk aan het denken te zetten, daar wij het dan waardig worden de grootste sting operatie aller tijden te mogen volgen, te begrijpen en ook suggesties te doen….

ik heb Q persoonlijk gevolgd vanaf de eerste dag 17 November 2017.
Ook heb ik verschillende berichten verstuurd via twitter.
5 x reactie gehad vanuit de Q groep, 2x een duim van Potus, de president, en tweemaal een ondertekening van mijn berichten door Q…

En 1x vanuit de Anon groep een waarschuwing voor klant basshing
( een afsnijden ven toehoorders – lezers en volgers) daar mijn berichten op twitter door Zo’n 24.000 en meer mensen af en toe gevolgd werden…
Dit aantal viel plotseling terug tot onder de 1000, en later een on aangezegde verwijdering van mij van twitter, facebook, Instagram, high five en dergelijke.

Ik ben blij, dat Q weer terug is, zodat wij wat meer info ontvangen over wat er gaande is, daar geen enkele krant ook maar iets schrijft over de stille derde wereld oorlog.
Een oorlog waar bij de cabal/ de illuminati/ de shadow governement en de corruptie en afpersing, alsmede childtraffickking, orgaan handel en kindersexslave handel en de productie van andrenochrome zal worden geëlimineerd, alsmede de duizenden pedofielen ringen over de hele wereld.
Q, als je inderdaad Q bent, welkom terug in het informatie veld…..
(Rechtstreeks is Q te volgen op qanon.pub. )

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.