GTB nieuws zondag 26 juni 2022

Jun.26, 2022
GTB 609.

ABORTUSWET OVERTURNED, TERUGGEDRAAID…!!!!
Waarom ? ALLES HEEFT EEN REDEN.

De Dolle Mina beweging

Simpel gesteld, baas in eigen buik? Dat mag mag niet meer !! Wat krijgen wij nou….. Neen, zo simpel ligt het niet.
De eigenlijke grondreden, de achterliggende reden, is het misbruik wat wettelijk ontstaan is. Men heeft de in verschillende landen en staten de abortus termijn opgeschroefd tot 9 maanden en soms langer. Het recht om het kind te doden….
Wat in het begin goed bedoeld is geworden is verkracht en zoals gewoonlijk aan alle kanten gebruikt en misbruikt. De orgaanhandel, de vleeshandel, de verkoop, de zogenaamde abortus, waarna het kind verkocht werd etc. etc. Dan de religieuze achtergronden. Men maakt overal een rotzooi van.

Ik zal niet ingaan op wel en nietes van abortus ik leg alleen op tafel sommige , toch wel belangrijke overwegingen.
Normaal is, dat nadat een bevruchting heeft plaatsgehad, het ontstane leven vanuit het universum de ziel aantrekt. Het is een nog niet geboren mens geworden, de ziel ( in casu de godskern) is ingedaald. En die mag U niet vernietigen, het is niet aan U, dat te doen.

Aan de andere kant zoekt de ziel ( uit de 28 in full en half trans ontvangen boeken uit het hiernamaals van Jozef Rulof) zelf zij ouders uit, al 7 jaar voor de conceptie. Maar de ziel weet ook dat er abortus gepleegd gaat worden, dus hij daalt niet in. ( dus hij zoekt U niet uit) Door kosmische wetten daalt wel een ziel in, maar dat is dan een ziel/ godskern van een psychopaat, die alleen een of twee maanden wil indalen meer niet, want voor die ziel is elke indaling een stukje verbetering van zijn positie, het proberen omhoog te klimmen, uit zijn huidige is mensonwaardige positie.

Daar doet dus de abortus geen pijn, maar helpt de psychopaat te klimmen.
De mens heeft een vrije wil. Daar gaat het om dat is de basis. De maatschappij heeft daar niets mee te maken. De maatschappij, probeert dat met wetten, zodat er geen rotzooitje van gemaakt wordt. Maar daardoor wordt het juist een rotzooitje.

Iedereen heeft een rechtsgevoel wat zuiver is. Hij/ Zij heeft op zich geen maatschappij nodig om zijn rechtgevoelens te ordenen. En wij zien dus ook dat de maatschappij er een rotzooitje van maakt. Kijk maar naar de regeringen, de rechtspraak, de uitvoering. Alles deugd niet echt. Overal heeft men er een rotzooitje van gemaakt, alhoewel dat eigenlijk niet de bedoeling was…Maar ja een mens is maar een mens en maakt fouten….

Hij laat zich omkopen, en hij laat zich manipuleren, bewust of onbewust….
niemand mag en kan U beperken, u bent een uniek persoon met een eigen rechtsgevoel. Dat is uw eigen verantwoordelijkheid en daar heeft niemand iets mee te maken,
Niet de dominee of de pastoor, niet Rutte en de VVD. Niemand.
Ook heeft men niet het recht om U te injecteren, alleen als U dat wil en goedvindt ( Consent).

GTB

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.