GTB nieuws 28 juni 2022

Jun. 28, 2022
GTB 610.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.
EUROPA ONTSNAPTE AAN EEN NUCLEAIRE OORLOG.!!!!!!

Afgelopen zaterdag 25 Juni, ca. 23.30 uur, heeft Poetin zich met de grootste spoed naar het Kremlin begeven, om daar ondergebracht te worden in een atoomvrije bunker. Op dat moment waren er 4 grote Russische nucleaire stratosfeer bommenwerpers onderweg naar London, dit om een dreigende nucleaire oorlog het hoofd te bieden, door London te bedreigen. Daarop heeft het hoofd van de MI 6 in London verzekerd aan Poetin dat de nucleaire dreiging uit het westen werd stilgelegd in overleg met Nato en de Khazarian maffia. Poetin heeft zijn bommenwerpers daarna terug geroepen.

Daarmee ontsnapte London aan een totale vernietiging en de wereld aan een open nucleaire oorlog, geforceerd door de Cabal/ en Khazarian Maffia in he westen.
Door dit directe antwoord van Poetin op de dreigende oorlogshandeling van het westen werd de derde wereldoorlog met totale vernietiging van alle landen voorkomen.

Ex bundeskazler Merkel ( de dochter van Hitler) nodigde zondag haar officieren uit op het voormalig kasteel van Hitler in Duitsland, om hen mede te delen dat de Cabal/ Khazarians de macht, als vierde Duitse nazi rijk, kwijt zouden raakten…. daarmede komt dan een einde aan de volledige onderdrukking door de Nazi’s van de laatste honderden jaren.

Bevrijding

Het westen, dat is zeker, wordt bevrijdt. De G 7, de vazallen van Merkel, waarvan 4 klonen/Avatars aanwezig waren ( te weten Trudeau, Biden, Macron en Johnson) hebben deze bittere pil moeten slikken en dat niet alleen maar er dreigen nu ook militaire tribunalen voor elk van hen.

West Europa zal de komende twee, drie maanden bevrijd worden van de heerschappij van de Cabal.
De basis van hen, de Ukraine, heeft de oorlog verloren tegen de Russen. En is nu een dumpplek geworden voor aftandse en verouderde wapensystemen van de de NAVO, samen met Afghanistan en Seria.

Het overgrote deel van de Ukrainse strijdkrachten heeft zich overgegeven en het is gebleken, dat nu nog overgebleven groepen nazimilitairen burgers van huis tot huis ronselen om naar de loopgraven gestuurd te worden, zonder training, om tegen de Russen te vechten. De laatste stuiptrekkingen van een dictatoriale staat.

Dat betekend dat het verzet tegen Rusland aan het instorten is. Dat is tegelijkertijd ook het einde van de Cabal, die zijn hoofdbasis van verblijf verliest.
Men probeert nu nog snel een nieuwe ziektegolf te sturen om zoveel mogelijk mensen om te brengen, maar het zal niet lukken omdat de bevolkingen nu massaal wakker worden. Aan alle kanten komen de restanten van de cabal nu onder druk te staan.

Ook de BRICS landen met hun goud gedekte Roebel en Yuan hebben een grote toeloop van andere landen om zich aan te sluiten, daar men de fiat dollar niet meer vertrouwd. Hieronder bevinden zich o.a. Saoedi Arabië, Iran, Indonesia,
Burundi, Argentina, Venezuela en Mexico. met nog een aantal anderen.

Er zal een herverdeling van de rijkdommen plaats vinden en de EU zal ophouden te bestaan. Zij zullen uit elkaar vallen, terwijl noord en zuid Amerika een groot verband willen vormen.

Meerdere berichten volgen.

( PS. Weiger verder om domme wetten en orders op te volgen en U te laten prikken en op te laten sluiten, daar de verantwoordelijken binnenkort voor een militair tribunaal zullen worden gebracht – het is wetenschappelijk bewezen dat uw eigen immuunsysteem met elke spuit voor gedeelte definitief wordt vernietigd.)

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.