GTB nieuws 28 juni 2022 update

Jun. 28, 2022
GTB 611.

VERVOLG OPMERKINGEN EN NOTES VAN BENJAMIN FULFORD.
HET WESTEN GAAT BEVRIJDT WORDEN, DAT STAAT VAST.

Men schat nog een paar maanden, dan kan men beginnen aan de wederopbouw van de Ukraine, maar ook aan de herstructurering van Europa. Er zal een groter vredes verband geschapen worden waar ook Rusland deel van uit maakt. Als Europese groep met Rusland erbij. DAT BETEKEND, DAT de EU weggevallen zou zijn.

Op de G 7 verklaarde een niet bekend gemaakte koning, een koning uit het Westen, zijnde niet van het Britse koningshuis, dat het spel afgelopen was en het einde nabij. ( GTB; Ik denk dat wij hier met Alexander te maken hebben, gezien de waarde van Nederland. En de binding die ons koningshuis heeft met de Nazi’s, zie Claus, zie Hendrik, zie Bernard. Iets wat andere koningshuizen niet hebben, alhoewel het Britse koningshuis afkomstig is en zijn wortels heeft in Duitsland.

Maar deze groep werd met name uitgesloten en heeft op dit moment ook geen koning….. dus het is wel enigszins duidelijk dat wij hier te maken hebben met Alexander.)
De Amerikanen raken uitgespeeld. Onder leiding van Biden, die eigenlijk al de leiding heeft verloren tracht men nog een nieuwe corona golf te creëren, dus dat gaat nu vast lopen. In eigen land heeft Texas verklaard de kloon Biden niet te erkennen en zoekt uittreding uit de 50 staten, terwijl Arizona heeft laten weten Biden niet te erkennen als staatshoofd.

 

Macht

Dus de macht van de Amerikaanse President brokkelt nu snel af, niet alleen in eigen land, maar ook in de wereld. Dat is ook te herkennen aan de
Airforce one, daar de naam Airforce one niet op de Boeing stond, waarmee hij aankwam in Beieren, Duitsland.

Angela Hitler ( Merkel) tracht nog mee te spelen door de vazallen te leiden op het treffen van de G 7, doch ook haar macht is ten einde. Zelf heeft zij de vazallen laten weten dat het spel van de Khazarians uitgespeeld is.

Ook is ondertussen uitgelekt, dat mr. Van der Meer, hoofd van de MI 6, de echte Britse geheime dienst, is vermoord geworden door de oude Bush familie. Daarop heeft de Britse geheime dienst de meesten van de Bush clan als wraak actie uitgemoord.

Dit zult U niet in de geschiedenis boekjes lezen…..
Argentina heeft inmiddels de hulp ingeroepen van Poetin en de Russische speciaal eenheden. Het betreft een 1000 km kuststrook, die gekocht werd door de Khazarian maffia, met als doel zich daar in te graven voor een thermo nucleaire oorlog, die zij van plan waren te veroorzaken. Daar zijn zij ook bijna in geslaagd, zonder de Q forces, zou dat ook zijn gebeurd. Dat was toen Poetin zich spoorslags naar het Kremlin verplaatste naar de atoom vrije bunker, zaterdag avond. Vergeet niet, dat Poetin, diezelfde avond alle spy en verdediging satellieten van de NAVO elektronisch had uitgeschakeld.

De Russische eenheden zouden de bunkers en onderkomen moeten zuiveren van de Cabal….. dat is een teken, dat Argentina de USA van Biden niet meer vertrouwd om deze klus te klaren…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.