GTB nieuws 29 juni 2022

Jun.29, 2022 = 17
GTB 612.

MAXWELL, DE SUPERRIJKE DOCHTER VAN DE kranten MAGNAAT MAXWELL KRIJGT 20 jaar.

Wel, wel, dat lijkt mij duidelijk dat hier geschenkt is geworden.
Allereerst is haar vader vermoord door onbekenden, toen hij met zijn plezier jacht op reis was en verdronken gevonden werd., natuurlijk is de moord nooit opgelost., meestal bij geheime dienst moorden( zie J.F.Kennedy, Lincoln, en pogingen zie Ronald Reagen etc.
Verder is Ghislaine Maxwell door Epstein als kind steeds weer verkracht.

De achtergronden en omstandigheden zijn niet bekend gemaakt.
Maar het feit is wel, dat zij zich (eventueel het stockholm syndroom) verbonden heeft met Epstein en zijn beste medewerker is geworden.

Niet vergeten moet worden dat haar vader, zowel als Epstein verbonden waren met de Mossad , de Israëlische geheime dienst.
Daar heb je dan de connecties. Ook weten, wij dat de “smeerlap” Epstein in opdracht handelde van de Mossad, allerlei powerfull mensen in zijn kinder seks programma lokte op het door de Mossad gekochte Eiland in de Virgin Island. Ook de Lolita express, het ophalen van de potentiele klanten met een superjet met aan boord ook 12/ 13 jarigen etc, heeft bijgedragen aan de verleidingen.

Daardoor kon de Mossad via filmopnamen de grootten der aarde volledig in hun macht brengen, ( President Clinton heeft 26x het eiland bezocht en Hillary 16x het eiland) en dat is gebeurd. Deze zionisten zijn ook hoofdonderdeel van de cabal. Vaak gaan zulke dingen daarna door op het gebied van satanistische kindermoorden, waarna er geen keuze meer is. Publicatie of zelfmoord. Een andere uitkomst is er niet meer.

Maxwell heeft dus duidelijk een deal gemaakt, door alle grootheden te noemen in haar verklaring, door alle beschikbare bewijsmateriaal, opgebouwd met al die jaren, ter hand te stellen van de investigators en Q forces, zodat al diegene voor het tribunaal gebracht kunnen worden.

Dat heeft haar uit de doodstraf getrokken. 20 jaar is te overzien met goed gedrag is het dan 13 jaar…
Vergeet niet dat met de duikboot onderwater verbindingen gemaakt konden worden met Biden, die ook een stuk eiland bezat ernaast, met een ondergrondse kleine duikboot aanleg. Ook de beroemde Brandson had daar een eiland in de buurt met duikboot aanleg.

Nog meer grote namen hadden daar ook een eiland of eilandje. Men liet de kids ook circuleren…
Ghislaine Maxwell droeg daar aan bij en was de grote coördinator van het inbrengen van klanten ( Brits Koningshuis) en ook het verzorgen van de aan sex verslaafde Epstein, die in principe een pedofiel was en kind/ vrouw ziek. Zijn sexdrive was ongekend, daar hij zich door de onvolwassen Meijes wel drie keer per dag liet masturberen. Ghislaine zorgde ervoor dat veel meisjes steeds vervangen werden. Zij was/is hoog intelligent en en was ook opgeleid om een duikboot te besturen. Dat was ook nodig daar veel geselecteerde meisjes naar het eiland gebracht moesten worden, daar er geen vliegveld was en men uit het zicht moest blijven. Vandaar ook de ondergrondse tunnel verbinden tussen de slaap verblijven en de tempel.

Epstein werd zogenaamd in zijn cel vermoord, maar dat is een ongelofelijk gebeuren geweest. Naar mijn mening is hij vervangen in de cel en daarna in de cel vermoord. Een getuige bescherming plan.
Zijn deal zal waarschijnlijk er een worden van levenslang, in plaats van de doodstraf….
Het Recht gaat zegenvieren alleen moeten verder nog wat corrupte rechters vervangen worden, die ook “klant” zijn geweest.

De elites zijn de pier. er is geen ontkomen aan….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.