GTB nieuws 30 juni 2022

Jun. 30, 2022
GTB 613.

MEN SPEELT HET SPEL, MAAR MEN WEET HET…!!!!!
HET SPEL IS UIT… HET IS GESPEELD…!!!

The weekend is coming in HOT! 🔥 #VictoryStartsHere

Laten wij eens kijken waar wij zitten. De BIS ( Bank of International Settlement) die alle centraal banken van Rothschild aanstuurt over de hele wereld is klem gezet.
Zwitserland, het land wat volledig afhankelijk is van gas en olie uit het buitenland, krijgt niets meer geleverd. Klem gezet. Het hoofdkwartier onder de Genfer See van de C&A is vernietigd, alsmede de totale ondertunneling, de Bis kan niet meer weg, het zit klem.

Oostenrijk moet nu en heeft nu de vaccinatieplicht afgeschaft, definitief. Het geboorteland van Hitler, wat Cabal intensief is, moest door de reactie van het volk terugkrabbelen, ook heeft men de corona- pas weggeschoven- opgeschort.!!

Dan de City of London, de cabal enclave, functioneert niet meer en is al voor een groot gedeelte gecleaned.
Washington, de bestuur stad van de USA, is leeg. De gebouwen zijn dicht en leeg, de stad is een lege stad geworden. Een naargeestig gezicht. De duizenden ambtenaren zijn niet meer. Het witte Huis staat leeg en is afgeschermd. Het kloppend hart van de city is gestopt. De opnamen, die U ziet van Biden in het Witte huis, zijn of oud, of fake opnamen in een gekopieerd huis in Atlanta of in de kopie van het witte huis in California.

De corporation United States van America is niet meer. Ook de gebouwen van de Fed en IRS staan leeg.
Het enige wat nog functioneert, zogenaamd, is het congress. Alhoewel deze zijn aangezegd weg te blijven, daar zij ook niet meer betaald worden. Deze aanzegging deed Pelosi, de voorzitster van het congres, die als 82 jarige er uit ziet als een jonge meid, omdat zelfs ook de ijsjes die zij in de ijskast heeft van 40 tot 70 US dollar per stuk, doordrenkt zijn van andrenochrome…..

Dat houdt haar jong uitziend, onnatuurlijk jong. Velen maken gebruik van deze verjongingsstof verkregen uit de marteling van kinderen, door het bloed aftetappen. Ik praat daar verder maar liever niet over. U zult nog genoeg info daarover ontvangen straks.

Ook de senaat is de pier. 93 van de 99 senatoren hebben gestemd voor de
Ratificering van de verkiezingen van 2020 en daarmede de weg vrij gemaakt voor een “ seniele” Biden, die reeds gekloond was geworden, of door een dubbelganger afgedekt…De echte Biden is reeds uit de circulatie genomen.
Daarmede, omdat de meesten op de hoogte waren van de verkiezing diefstal, de fraude, hebben zij hun doodsvonnis wegens verraad getekend.

Verraad ten opzichte van het Amerikaanse volk. Deze rekening zal straks, over niet al te lange tijd betaald worden. Daar is geen ontkomen meer aan.
U ziet dat niet alleen de democraten, maar ook de republikeinen zo corrupt als maar wat, zijn.
Het maakt niet uit. Dat is ook in Nederland zo, de vroegere oppositie partijen spelen het zogenaamde spel intensief mee.

Daarom is er de laatste twintig jaar voor het volk alleen maar achteruitgang geweest en beperking van beweging vrijheid. Tot en met het misdadige toelaten van de killer injecties…. daarmede hebben zij ook verraad aan het volk gepleegd….

EN DAT ZAL BETAALD MOETEN WORDEN…..!!!!

GTB.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.