GTB nieuws vrijdag 1 juli 2022

 

Jul. 1, 2022
GTB 614.

OOK BIJ ONZE BUURLUI, DE DUITSERS LOOPT HET NIET FIJN.
DE REGERING IS DAAR OOK VOLLEDIG DE WEG KWIJT.

Olaf Scholz, de bundeskanzler, heeft het niet meer in de hand.
Sinds de vice kanzler Habeck verklaart heeft dat zij geen Russisch gas meer af zullen nemen, loopt het fout.
Normaal hebben zij langlopende contracten tot 2030 om een hoeveelheid gas van de Russen aftenemen en te betalen, of zij het gas afnemen of niet.

Het gaat hier om 1 miljard euro per dag. Dat is niet mis. Nu hebben zij gezegd niet te zullen afnemen wegens een boycot, maar er moet toch voor betaald worden, het gaat over 40 %. Gaslevering In die contracten. Rusland vindt dat niet erg en levert het gas door naar China, die er een plakker opdoen en het weer doorverkoopt aan Duitsland.

Verder krijgen zij wel gas via een andere pijplijn doch daarvan zijn twee gas verdichters defect geraakt. En is de levering vanuit Rusland gedwongen stil gelegd. Het heet dan, dat de Russen de kraan hebben dicht gedraaid, maar dat is een flagrante leugen. Die gas verdichters heeft Siemens ( Duitse industrie) in onderhoud, maar heeft die uitbesteed aan Canada. Doch Canada heeft een boycot van het leveren van onderdelen en het repareren van onderdelen uit de Russische Federatie. Dus die gas verdichters maken zij niet omdat die Russisch zijn.
Zo zie je, hoe de Duitsers zichzelf in de voeten schieten met die gas afname boycot. Nu betalen zij tweemaal voor het gas.

Verder dumpen zij nu oud leger materiaal in de Ukraine net als de rest van de NAVO., maar de oude tanks die zij willen leveren moeten eerst een grondige service beurt krijgen alvorens die geleverd worden, anders werken die niet. En dat duurt minstens drie tot 4 maanden. En dan is er geen of weinig personeel om deze tanks te bedienen, terwijl de munitie uit Zwitserland komt. Zwitserland heeft net de productie van munitie voor die tanks zwaar verminderd….

Dan is er een oversterfte vast gesteld in Duitsland bij de bevolking, die men verder niet echt wil onderzoeken , maar cijfers uit ziekenhuizen en verdere statistische gegevens wijzen op een oversterfte van minimaal 8% tot 13 % van mensen die de Covid booster hebben ontvangen. ,(dat zijn er dus 13 van elke honderd geboosterden) en dat is precies de oversterfte, maar die cijfers worden bewust niet gepubliceerd.

Bewust niet, omdat men bang is voor paniekerige reacties van het volk.
Steeds meer lopen de politieke beslissingen vast en het zal niet lang meer duren voordat de bevolking de straat opgaat om deze politieke idioten
naar huis te sturen…..

Dan krijgen Ukrainse vluchtelingen een WW uitkering , al. Werken zij slechts 3 of 4 dagen ter hoogte van 1500 euro per maand. Daarom komen velen als vluchteling de grens over, laten zich inschrijven, werken een week ( het bedrijfsleven betaald slechts 1200 Eu per maand) en melden zich dan werkeloos, en zo gauw die papieren rond zijn, gaan zij terug naar de Ukraine…..( want daar is de oorlog zoek….)

Het is per slot van rekening 4x het maandsalaris wat in de Ukraine verdiend wordt….. maar dat hebben wij ook geleerd met Marokko…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.