Waarom hebben we een slecht leven?

 

Misschien is de bewering dat onze wereld een soort gevangenis is, zoals Shakespeare zei door de mond van Rosencrantz – waar we allemaal gevangen zitten , niet vergezocht . Deze gevangenis is vrij groot, hoewel na de recente gebeurtenissen voor velen de grenzen zijn verkleind door hun eigen land.

Nee, onze wereld is eerder zo’n toegewijde server, een wereld voor het vermaak van Satan en zijn gevolg – demonen. Het zijn demonen, zelfs niet in religieuze zin, maar in het feit dat ze gewoon “geen mensen” zijn, wezens die niet van onze soort zijn. Simpelweg omdat een persoon niet in staat is tot deze handelingen.

Zie je, het gebruik van deze demonen door onze hele wereld is puur voor amusement, plezier van passies, hier realiseren ze hun meest perverse verlangens. Voor hen is deze wereld een spel, maar voor ons is het een heel leven.

Daarom maken ze zich geen zorgen over honger, ziekte of geweld – dit maakt hun spel alleen maar interessanter. We worden voor hen gerekend als extra’s, zoals NPC’s, met wie je kunt doen en laten wat je wilt. Heb je er geen spijt van als je een gamepersonage in GTA neerschiet?

satan

Vandaar oorlogen, natuurrampen, economische crises, kwaad, wreedheid, onverschilligheid – dit is gewoon tevreden. Er is geen doel om de wereld vriendelijk en rechtvaardig te maken. Demonen zullen er niet in geïnteresseerd zijn. Integendeel, ze koesteren alle basiskwaliteiten van een persoon – ze overspoelen alles met leugens. In hun wereld boeken schurken en sycofanten succes. Leugenaars en verkrachters. Deze wereld wordt geregeerd door Satan.

Zoals in alle goede games, worden er van tijd tot tijd updates uitgerold: internet, mobiele communicatie, ruimte, verbrandingsmotoren, – het is niet een persoon die vooruitgang stimuleert – deze technologieën worden ons gewoon gegeven. Kun je bijvoorbeeld een moderne processor maken – zelfs niet in honderd jaar! We hebben het niet gemaakt, we weten niet eens hoeveel van hen werken!

Miljarden processorkristallen onder hoge vergroting.

Alle microprocessors ter wereld zijn gemaakt door slechts een paar monopolisten en in één fabriek genaamd TSMC. Uw Lenovo-laptop bestelt bijvoorbeeld een processor bij Nvidia of AMD, maar ze maken deze niet zelf – ze bedenken gewoon een circuit en bestellen dat bij ‘s werelds enige Taiwanese TSMC-fabriek .

Gevolgen

Kunt u zich de omvang van de gevolgen voorstellen – als er iets met deze plant gebeurt? Al het ons bekende leven op basis van processors zal instorten en we zullen onmiddellijk terugkeren naar de 19e eeuw. Onze beschaving is enigszins fragiel en uiterst betrouwbaar als het de ontmoedigende toekomst van kunstmatige intelligentie nadert.

Natuurlijk zijn we niet in staat om de “demonen” te bestrijden die onze wereld regeren, maar in elke persoon is er een deeltje van het goddelijke. 

We kunnen in ieder geval niet deelnemen aan hun Spel. Onlangs ontdekten ze in Frankrijk een mysterieuze gesloten gemeenschap waar meer dan tweeduizend mensen uit bestonden, en ze behoorden allemaal tot elkaars familieleden. Ze leefden heel heimelijk en namen minimaal deel aan het leven van de samenleving – ze hadden er bijna geen contact mee, zoals de Amish of Old Believers.

Een dergelijke isolatie van het leven van de samenleving is mogelijk de enige uitweg, je zult niet alleen vertrouwen hebben in elk lid van je “Familie”, maar ook in staat zijn om de demonen van het globalisme te weerstaan. Trouwens, alle leden van deze Franse familie waren behoorlijk rijke mensen.

 

Bron: soulask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.