GTB nieuws 2 juli 2022 – Maandag gaat Nederland plat

 

Jul.2, 2022
GTB 615.

DE LAATSTE STUIPTREKKINGEN VAN DE DEEPSTATE.
OP ALLE FONTEN GAAT HET NU HARD TEGEN HARD….

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220629_52193151

De boeren hebben gelijk. Spuit het hele handeltje maar onder de gier, onder de stront, daar voelen zij zich thuis. Daar vragen zij al jaren om, met hun idiote onsamenhangende en puur slechte beleid.
Met gladde gezichten en uitgestreken smoelwerken. Fijn dat de boeren die onder de stront smeren het werd tijd.

Je laat je toch niet wel bewust door een stelletje omgekochte snel praters wegjagen. Wie denken zij wel dat zij zijn. Al tientallen jaren scherpen zij het boeren beleid aan, vele BOEREN hebben zij al weggepest, maar nu is het uit. GENOEG IS GENOEG….!!!!!!
Ik ken nog de tijd dat men bewust gemeenten uitzocht om die als groeigemeenten te betittelen voor de huizenbouw…Heel nauwkeurig uitgezocht, en geselecteerd, zodat de wildbouw ophield en het milieu zo weinig mogelijk geschaad werd. Nu rammen zij er op alle manieren op los.

Onder de dekmantel van ; wij doen het uit liefde voor U, voor de natuur, voor het milieu.
Ondertussen jagen zij alles naar de verdoemenis.
Dat is te zien aan het feit, dat hetzelfde overal gebeurd. Men heeft de maskers laten vallen en zij nemen godslasterende en godsgruwelijke besluiten, en het kan hen niet schelen, wat wij er van vinden.
Onder het motto ; heb het lef eens om ons te stoppen…!!!!

Nu zijn ook de boeren aan de beurt. De onze fijne uitgebalanceerde agrarische sector, de beste van de wereld, proberen zij nu bewust naar de klootten te helpen.
Zij, de regering, heeft gefaald, zij hebben er niet voor gezorgd, dat er genoeg woningen werden gebouwd, zij hebben niet voor doorstroming gezorgd. Zij hebben er niets aan gedaan….. zij hebben op dat gebied bewust een negerend wanbeleid gevoerd in opdracht van de WHO.

Tarwevelden in de Ukraine worden in brand gestoken, ook in Turkije tientallen velden, die nu geoogst kunnen worden, worden vernietigd, het laatste jaar meer dan Honderd voedsel bedrijven en fabrieken in brand gestoken. Zij hebben voedsel transporten overal geblokkeerd. Het voedsel Transport naar hun moer geholpen.
Kunstmestfabrieken afgebrand.
Stikstof beleid is de opperste waanzin….
Corona beleid opperste waanzin….
KLM beleid opperste waanzin….( staat de grootste aandeelhouder)
Immigratie beleid opperste waanzin….
Agrarische sector beleid opperste waanzin….

Gasbeleid, benzine beleid, inflatie beleid, salarissen beleid, klimaat beleid…..

Je kunt bijna geen positiefs meer vinden… bij deze kliek en de afgelopen 10 jaar Rutte, de liar, niet Rutte de leeuw, Rutte de leugenaar….
Met zijn WEF, Met zijn Bilderberg, Met zijn Cabal…
Mensen, doe mij een lol en schop Rutte onder zijn pedofiele hol.

Sluit U massaal bij de boeren aan, steun hen. De Boeren zijn van ons, niet van Rutte. Zij zijn moedig, kijk er niet naar als naar een film, maar help hen, de boeren staan er ook voor U.
In de USA en Duitsland, Frankrijk, Engeland, de wereld kijkt nu naar ons en rapporteert het….wij zijn nu aan zet…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.