Chemotherapie doodt de helft van de patiënten

 

De schokkende onderzoeksresultaten werden gepubliceerd in het meest prestigieuze medische tijdschrift “The Lancet Oncoloog”, waaruit bleek dat niet de kanker zelf, maar chemotherapie de helft van de kankerpatiënten doodt.

Voor het eerst hebben onderzoekers van Public Health England Cancer Research in het VK gegevens verzameld over kankerpatiënten die stierven binnen 30 dagen na het starten van chemotherapie.
Het bleek dat tot 50% van de mensen die chemotherapie ondergaan, niet aan kanker sterft, maar aan de behandeling zelf.

Chemotherapie is een invasieve en giftige methode om kankercellen te doden.
Helaas maakt het geen onderscheid tussen mutante en gezonde cellen.
Als gevolg hiervan doodt het beide, en in de gevorderde stadia alleen de gezonde.
Omdat volwassen kankercellen hun metabolische route veranderen, schakelen ze over op het verkrijgen van energie van aëroob naar anaëroob door middel van fermentatie.

chemotherapie

Tijdens radio- of chemotherapie worden cellen die energie uit verbranding halen gedood, niet die waarin fermentatie plaatsvindt, dus agressieve cellen hebben toegang tot extra glucose waarmee ze niet langer met anderen hoeven te delen.
Bovendien beschadigt chemotherapie het immuunsysteem, waardoor patiënten tijdens en na de behandeling verzwakt raken en worden blootgesteld aan infecties die kunnen bijdragen aan een hoge mortaliteit.

De studie gepubliceerd in The Lancet Oncologie keek naar meer dan 23.000 vrouwen met borstkanker en bijna 10.000 mannen met longkanker die in 2014 chemotherapie kregen, van wie er 1.383 stierven binnen de eerste 30 dagen na het ontvangen van chemotherapie.
Het sterftecijfer in Lancashire Teaching Hospitals bij patiënten die behandeld werden voor longkanker was 28%, terwijl het in Milton Keynes zelfs 50,9% was.

Volgens dr. Jem Rashbass van Public Health England is chemotherapie een essentieel onderdeel van de behandeling van kanker.
Zelf geeft hij echter toe dat chemotherapie zeer giftig is en dodelijke bijwerkingen heeft.
Daarom is het zo moeilijk om de juiste balans te vinden bij de behandeling van agressieve vormen van kanker.
Om deze reden werden geselecteerde ziekenhuizen gevraagd om gegevens te controleren, te analyseren en de medische dossiers van patiënten te verzenden.

Als resultaat van de verzamelde gegevens en hun analyse riepen de auteurs van de studie artsen op om  voorzichtiger te zijn  bij het implementeren van toxische behandelingen en het kiezen van therapieën.
Ze merkten terecht op dat het bij sommige patiënten, vooral ouderen en met een verzwakt immuunsysteem, beter is om andere, minder ingrijpende methoden te gebruiken of zelfs de behandeling te staken.

“Ik denk dat het belangrijk is dat patiënten zich ervan bewust zijn dat er reële risico’s zijn bij het ondergaan van chemotherapie. En artsen moeten voorzichtiger zijn bij het toepassen ervan.”
prof. David Dodwell , Instituut voor Oncologie, St James Hospital, Leeds, VK

We laten het zonder commentaar….

Chemotherapie wordt door de meeste artsen beschouwd als de beste methode om kanker te bestrijden. Ondertussen tonen onderzoeken aan dat tot 50 procent van de patiënten wordt gedood door de medicijnen die ze krijgen, niet door de ziekte zelf.

Het sterftecijfer dat gepaard gaat met het toedienen van chemotherapie neemt schrikbarend toe .

Onderzoekers van Public Health England en Cancer Research UK voerden een baanbrekend onderzoek uit waarin voor het eerst werd gekeken naar het aantal sterfgevallen bij kankerpatiënten die stierven binnen 30 dagen na het starten van chemotherapie.

Alles wees erop dat deze behandelmethode, en niet de kanker zelf, de directe doodsoorzaak was.

CHEMOTHERAPIE ALS WINSTGEVENDE BEDRIJF.

Door het sterftecijfer van kankerpatiënten in Britse ziekenhuizen te analyseren, vonden onderzoekers een angstaanjagend verband tussen hun overlijden en chemotherapie.

Ze verzamelden gegevens over alle vrouwen met borstkanker en alle longkankerpatiënten die in Engeland woonden en die 24 jaar en ouder waren en in 2014 begonnen met een chemotherapiecyclus.

Het bleek dat in heel Engeland ongeveer 8,4% van de longkankerpatiënten en 2,4% van de borstkankerpatiënten stierven binnen een maand na het ontvangen van chemotherapie.

In sommige ziekenhuizen, zoals Milton Keynes, was het percentage veel hoger en bij een zeer klein aantal longkankerpatiënten was het bijna 51%.

Sommige delen van het VK was het aantal sterfgevallen bij longkankerpatiënten als gevolg van chemotherapie “aanzienlijk hoger” dan het nationale gemiddelde.

In de afgelopen jaren heeft chemotherapie veel kritiek gekregen omdat het medicijn gezonde cellen niet spaart.

De krachtige kracht bij het vernietigen van gezonde cellen associeert therapie misschien niet met overwinning, maar met de achteruitgang van de gezondheid van de patiënt.

De onderzoekers adviseerden artsen om voorzichtiger te zijn bij het controleren welke patiënten chemotherapie moeten krijgen.

Ze raden vooral niet aan om een ​​dergelijke behandelingsmethode in te voeren bij oudere en zeer ernstige patiënten.

In dit geval kan alleen palliatieve zorg, die u verlichting zal brengen, beter zijn dan chemotherapie, die u zal doen lijden.

 

“Het probleem is dat sommige patiënten die binnen 30 dagen na het ontvangen van chemotherapie overlijden, deze waarschijnlijk helemaal niet zouden moeten krijgen. Hoeveel van dergelijke patiënten zijn er? Er is geen gemakkelijke manier om deze vraag te beantwoorden, maar het is misschien de moeite waard om naar die ziekenhuizen te kijken met de hoogste sterftecijfers en te zien wanneer het geen zin heeft om chemotherapie te ondergaan voor een patiënt.’ – Professor David Cameron van het Edinburgh Cancer Center, West General Hospital, Schotland.

Ondertussen willen artsen in de Verenigde Staten niets horen over alternatieve kankerbehandelingen en, gericht op de kennis van Big Pharma, dwingen minderjarige kankerpatiënten chemotherapie te nemen.

Dit was bijvoorbeeld het geval bij de 17-jarige Cassandra C. die leed aan een zeldzame vorm van kanker, de zogenaamde Hodgkin-lymfoom. Doktoren zeiden dat ze chemotherapie moest ondergaan, en toen het meisje weigerde, werd de zaak op verzoek van de kinderbescherming voor de rechter gebracht, waar een “straf” werd uitgesproken.

Cassandra werd met geweld door de politie naar het ziekenhuis gebracht waar ze aan een bed werd vastgebonden en slopende chemotherapie kreeg. Aangezien chemotherapie meer kans heeft om kanker te doden dan kanker, waarom is het dan zo’n aanbevolen behandeling voor kanker? Omdat het gewoon een bron van goede winst is.

In 2010 publiceerde het prestigieuze Britse weekblad “Nature” een rapport over de stand van het onderzoek naar geneesmiddelen voor verschillende soorten kanker. Daaruit blijkt dat maar liefst 88 procent. alle tests zijn gebaseerd op valse resultaten. De auteurs van het rapport beweren dat wetenschappelijke instituten die grote subsidies van nationale begrotingen zoeken, vaak valse of verzonnen documentatie verstrekken.

In 2009 kwamen wetenschappers van het Comprehensive Cancer Center van de University of Michigan met de schokkende mening dat de meeste ontdekkingen met betrekking tot kankeronderzoek nep waren. Naar hun mening worden we voortdurend getroost dat grote farmaceutische bedrijven op de rand van een doorbraak staan ​​en nieuwere en nieuwere geneesmiddelen met onbevestigde effectiviteit op de markt brengen. Dit geldt ook voor chirurgische ingrepen en chemotherapie, waarvan sommige wetenschappers al zeggen dat het 90 procent is. ineffectief of veroorzaakt nieuwe kankerclusters.

Volgens wetenschappers uit Michigan levert chemotherapie echter enorme winsten op voor farmacologische bedrijven en verwante oncologische centra. Andreas Moritz berekende dat chemotherapie alleen al in de VS de promotors meer dan 1 MILJARD DOLLAR WINST opleverde. Het is niet verrassend, zoals Moritz geloofde, dat ze nog steeds als ‘onvervangbaar’ wordt beschouwd.

Een analyse van de Australian Cancer Registry and Surveillance Epidemiologie and End Results from the USA for 1998, evenals een onderzoek van juni 2005 door de afdeling Radiological Oncology van het Northern Sydney Cancer Center in Australië naar de impact van chemotherapie in het geval van 22 grote maligniteiten bij volwassenen bleek dat slechts 2,3 procent. mensen in Australië en 2,1 procent. in de VS overleefde ze na chemotherapie met cytotoxische middelen nog vijf jaar. Daarom is de effectiviteit van placebo statistisch veel groter, concluderen Australische wetenschappers.

Wetenschappers zijn al jaren op zoek naar veilige en effectieve methoden om kanker te behandelen, maar door de  druk en lobby van farmaceutische bedrijven, die enorme winsten behalen met dure behandelingen, worden natuurlijke stoffen, ondanks  bevestigde onderzoeksresultaten  , niet geïmplementeerd en zelfs veroordeeld en belachelijk gemaakt in het publieke domein voor de dure, zij het schadelijke risicovolle behandelingen.

Sinds 2000 zijn alleen al meer dan 20 miljoen mensen overleden aan chemotherapie.

Het blijkt dat de chemicaliën die door Big Pharma worden geproduceerd veel meer mensen doden dan wereldoorlogen en terreurdaden samen, waardoor de farmaceutische industrie de grootste moordenaar in de wereld van vandaag is. Sinds 2000 zijn bijna 2,25 miljoen mensen overleden aan het gebruik van opioïde medicijnen.

Een andere moordenaar van mensen in de wereld is de algemene geneeskunde en de goedgekeurde behandelingen. Iatrogene sterfgevallen, zoals ze worden genoemd, tellen sinds 2000 bijna 16 miljoen mensen. Andere belangrijke doodsoorzaken in onze wereld zijn ziekenhuisfouten, met bijna negen miljoen doden sinds 2000.

Er zijn alternatieve methoden om kanker te bestrijden die veel effectiever en veiliger zijn, zoals blijkt uit talloze behandelingen.

Bron:  http://www.telegraph.co.uk/science/2016/08/30/chemotherapy-warning-as-hundreds-die-from-cancer-fighting-drugs/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.