GTB nieuws 4 juli 2022

Jul.4, 2022
GTB 618.

HET WORDT TIJD DAT NEDERLAND ZIJN TANDEN LAAT ZIEN.
ALGEMENE STAKING VAN DE DOKWERKERS, DE BEDRIJVEN PLAT EN HET VERVOER STILGELEGD.

Dat wil zeggen.. de normale Nederlander pikt het niet meer dat Nederland door een stel pedofielen naar de verdommenis wordt geholpen.
Wij zijn genoeg tolerant geweest. Wij hebben de corona hoax geslikt alsof die echt was. Wij hebben klimaat hoax in het begin gesteund, toen wij nog niet wisten dat het een gecoördineerde belazerderij was. En wij hebben nu de stikstof hoax getolereerd. Maar tot nu toe.

Er is ons teveel onzin door de strot geduwd door onze regering. Zij hebben ons constant de laatste twintig jaar geplukt. Voedselbanken, afgenomen kinderen, en nu de boeren die weg moeten, onteigenen en klaar is kees, terwijl er al jaren helaas een uittocht van boeren , juist vanwege de politiek, de gang is.

GENOEG IS GENOEG.

Wij hoeven elkaar niet meer te bewijzen dat de regering verkeerd bezig is en dat zij niet instaat zijn of bewust niet vooruit kijken , maar de boel, op slot gooien, de zaken met smoesjes de nek omdraaien . Niet alleen smoesjes maar flagrante leugens die zij verspreiden.
Benader uw bonden en laten zij nu de rode vlag hijsen. De vissers hebben ook al besloten zich aan te sluiten en de truckers hebben het ook laten zien. Nu het bedrijfsleven plat. Als zij niet de zaken intrekken, dan moet het volk hen dwingen….

Als de bonden de boel niet plat gooien meldt U zich dan ziek. Ziek van al het gedoe, van alle onzinnige maatregelen die u niet meer begrijpt.
Het moet nu afgelopen zijn. Wacht niet op de buurman, want die wacht op U, organiseer U en laat de overheid weten dat de rode lijn is bereikt. Het kan zo niet langer. Zij beginnen na de vreselijke corona injecties alweer over de apen pokken, dit wordt ook weer een geco√∂rdineerde aanval van de Cabal op de burgerij. Doe niet meer mee…. help onze boeren, redt de landbouw en uw gezin, uw echte voedsel en niet het toekomstige genetisch gemanipuleerde spul, kunstvlees en insecten.

Wie denken zij wel, dat zij zijn en wat denken zij wel van ons. Zijn wij soms al slaven die altijd moeten gehoorzamen. Schudt ook de studenten wakker.
Uw kinderen, laten zij de studentenleiders uit hun winterslaap halen…. het is tijd geworden nee te zeggen tegen een beleid, wat zeer nadelig is voor U en op zich een bedreiging vormt voor uw gezin, uw kinderen en de toekomst van uw kinderen. Zeg… tot hier en niet verder….
God zij met U en met U geest.
WWG1WGA.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.