GTB nieuws 5 juli 2022

Jul.5, 2022
GTB 619.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN….;DE WERELD VERZET ZICH TEGEN DE BESTAANDE MACHTEN, OOK DE LANDEN REALISEREN ZICH DAT EEN SLAVEN TIJDPERK TEN EINDE LOOPT.

Aan alle kanten, door ogenschijnlijke nietszeggende gebeurtenissen is de trend van het ineenzakken van de bestaande machten merkbaar.
De tweede revolutie is de USA is niet plaatselijk maar wereldwijd.
Men wil de Russen uit de veiligheidsraad gooien, maar dat kan administratief niet eens. Lavrov uit Rusland heeft er op gewezen dat er dan een totale nieuwe UNO gekozen moet worden en de oude samenstelling opgeheven.
Maar de Cabal, hoofdzakelijk het Westen, is niet veel meer waard.
De G7 representeert slechts 31% van werelds bruto Nationaal product en ook slechts 11% van de wereld bevolking. Dus allang geen meerderheid meer. En de meeste landen willen zich nu aansluiten bij de BRICS countries.

Dat zijn Brasil, Rusland, India, China en South Afrika , deze landen hebben sinds kort hun munt goud gedekt. Men is nu aan het onderhandelen voor een nieuwe samengestelde goud gedekte currency in die landen, ten einde een vervanger te maken van de fiat dollar, wereldwijd.
De dollar is alleen het papier nog waard waarmee het gedrukt is. Er zijn te veel schulden opgebouwd en er zijn te veel dollars gedrukt.

Veel landen staan in de rij om zich aan te sluiten bij de BRICS . Ook Saoedi Arabië, Indonesia, Argentina, Venezuela etc. dat wijst op een down trend van afzwakking van de dollar.
Poetin, de avatar, spreekt nu met Indonesia over het bouwen van een grote nieuwe stad op Borneo, die de toon aangever wordt voor de regio…

Dus een hele eer voor Indonesia ( 280.miljoen) voor de toekomst. Japan, die zich solidair heeft verklaard met de Cabal en het Westen, gaat zijn economische ondergang tegemoet. Rusland heeft al laten weten dat de gaskraan voor hen dicht gaat, waardoor de industrie ten dode is opgeschreven, of te wel grote klappen moet incasseren.
Dat zien wij nu ook in Frankrijk waar de helft van de kernreactoren buiten gebruik gesteld zijn ivm de verminderde gas aanvoer. Dit is ernstig voor de toelevering van elektriciteit voor de bedrijven en bevolking.

In Nederland zien wij nu een gezamenlijk algemeen verzet ontstaan door boeren, die zich niet laten verdrijven door hun regering. Zij krijgen op dit moment alle steun uit de andere regio’s, vooral van de bevolking.
De visserij sluit zich aan en de truckers staan op, het punt zich aan te sluiten. autobanen, vaarwegen en grensposten worden geblokkeerd.

Het is een begin van een massaal verzet tegen de overheersende cabal regering.
Ook heeft een belangrijk persoon verklaart, dat hij Begin deze maand samen met Trump in een kamer was, de Echte Trump en dat deze de bevolking opriep zich te verzetten tegen het beleid van de huidige administratie.

Steekproeven en onderzoekingen hebben aangetoond, dat 85% van de bevolking in de USA het niet eens is met de politieke richting die het land op dit moment gaat en 37 miljoen Amerikanen zijn bereid zich met wapens tegen deze regering te verdedigen.
De macht van de cabal, die duizenden jaren zich heeft vast genesteld in de samenleving is gedoemd te sterven. En dat duurt echt niet lang meer.

Volgende week is de G 20, waarin waarschijnlijk een overgave van het westen zal worden uit onderhandeld.

HET IS NU DE TIJD OM ONGEHOORZAAM TE WORDEN…..DOE MEE…
HET IS ERNST NU…. KONT TEGEN CRIB…..STEUN UW TOEKOMST….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.