GTB woensdag 6 juli 2022

Jul.6, 2022
GTB 620.

DE ONGEZOUTEN WAARHEID OVER DE STAND VAN ZAKEN IN DE UKRAINE. STOP DE LEUGENS….

Would you jump?

UKRAINE HEEFT GEEN BENEN MEER om op te staan.
De Russen hebben eerst overal in de Ukraine de biolabs overvallen. Kief werd omsingeld.
Er bleken niet 33 labs te zijn in het land maar 46 warfare biolabs. Special forces van de Russen hebben alle voorraden biologische en chemische wapens in beslag genomen, voordat die een bedreiging konden worden voor de bevolkingen van Europa en de Wereld. Het was de bedoeling van de deepstate om een genocide te plegen en daarmede de bevolking van de wereld met 90% te verminderen. Die eerste poging zou in de herfst plaatsvinden. Nu de covid 19 aanval niet zo succesvol is gebleken in Europa ( 130 miljoen citizens weigerden in de EU de spuit) en Afrika, waar slechts 8% zich liet inenten, moesten zij het opnieuw met een tweede aanval proberen. ( De Apenpokken) De oversterfte door de experimentele foute spuiten van Covid op de wereld is nu wel op gang gekomen.

Tussen de 8 en 13% oversterfte wordt nu geregistreerd, veroorzaakt bij diegenen die de boosterspuit hebben ontvangen. Ook de tweede aanval van apenpokken wordt een miskleun. Er zijn niet veel mensen meer, die zich nog zullen laten inspuiten met de vergiftigde experimentele apen cocktail van Pfizer, die 2018 al op de planken lag te wachten op de lancering van 2022 , op verkoop.
Ook wereldwijd hebben de Q forces de andere, meer dan 100 bestaande warfare biolabs, overvallen. Onnodig te zeggen dat deze labs allemaal door de NIH ( National Institue of Heath) van Fauci en de Rockenfellor en Billgates foundations zijn gesponseerd geworden….DUS PUUR CABAL MAFFIA. Dus de Russen hebben het Westen en de wereld gered van een ondergang.

 

Ukraine

De Ukraine is een gespeeld spel. Na de vernietiging van de biolabs trokken de Russen zich terug op de puur Russische provincies van Lugansk en de DonBass regio. Natuurlijk claimde de Ukraine het verdrijven van de Russen.
Maar de Russen hebben al deze provincies al tot onafhankelijke landen verklaard, voordat zij daar binnen vielen
Daar zijn zij ook binnen gehaald als bevrijders. Want deze Russische provincies werden al 8 jaar lang door de hoofdstad Kief gebombardeerd. Het daardoor veroorzaakte dodental varieert van 13.000 tpt 34.000 burgers in de laatste 8 jaren. Daar is nu een eind aan gekomen.

Afgelopen weken is nog een bataljon Ukrainse strijdkrachten in de val gelopen, daar de Russen zich plotseling terugtrokken en deze strijdmacht, full equipt met nieuwe tanks en artillerie van de NAVO, het verlaten land bezetten.
Doch de val klapte dicht en 1200 gevechtstroepen werden gearresteerd of aangehouden en/of gedeeltelijk vernietigd.

Om de oorlog nu nog te winnen, hebben zij, de Ukraine, een nieuwe luchtmacht nodig, duizenden tanks en artillerie en een nieuw getraind leger. De Russen hebben slechts 200.000 troepen in de regio, die steeds uitgewisseld en ververst worden.

De Ukraine heeft niets van dat alles en de Navo wil verder niet helpen.
Op het verzoek van Zelinsky aan de Afrikaanse landen om een oproep voor hulp te doen op een bijeen te roepen conferentie kwamen slechts 4 landen opdagen . Er waren er 54 uitgenodigd, dus dat is wel duidelijk. Afrika werkt niet mee. Dus Amerika niet, Europa niet meer, Afrika niet. Over het midden oosten en Azië hoeven wij het niet te hebben, die zijn sowieso tegen en vertrouwen het hele westen niet.

 

Cabal

Dus het is gedaan met de macht van de CABAL. Het graf is gegraven…,zij schreeuwen nog een beetje….dat ook is logisch, want zij hebben duizenden jaren een grote bek gehad en hebben nog nooit verloren..

GTB.

2 gedachte over “GTB woensdag 6 juli 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.