GTB nieuws 7 juli 2022

Jul. 7, 2022
GTB 621.

BUITENLANDSE CORRESPONDENTEN; THE NETHERLANDS ARE REVOLTING. DE NEDERLANDERS PIKKEN HET NIET MEER….!!!!!
SAMEN STERKER, DAN WIE DAN OOK.!!!!!

Vele landen maken nu melding van de boeren protesten in Nederland.
Zij protesteren tegen veel te strenge stikstof maatregelen van de regering met het gevolg dat 30% van de boeren moet verdwijnen.
Ook de Truckers en de visserijvloot rebelleren en leggen het land nu plat.

De Satanische regering van Rutte moet verdwijnen en de onzinnige stikstof maatregelen moeten ingetrokken worden. De rode lijn is bereikt. De duvel is uit de doos en gaat er niet meer in. De regering heeft zijn hand overspeeld. Dat is ook in het buitenland duidelijk.

Boeren in de grensstreken van de Nederlandse grens ( Duitsland) verklaren zich solidair. Ook in Spanje beginnen de boeren zich te roeren….
De wereld kijkt naar Nederland, wat daar gebeurd en dat is verdomd belangrijk.

De bevolking staat erg sympathiek tegenover de acties van de boeren en de anderen. Zij vinden ook dat de maatregelen van deze cabal regering, deze WEF regering, te ver gaan.
Havens, airports , autobanen en food marketing worden geblokkeerd. De politie houdt zich nu grotendeels afzijdig, want als het serieus is en dat is het, valt er niet de spotten met de boeren. Duizenden tractoren blokkeren nu de wegen, airports havens en de politie staat machteloos., te meer daar het steeds meer prikacties zijn, die plaatselijk verschuiven .

positieve commentaren in Duitsland en andere landen van de EU zijn er bij de vleet. Ook van de bekende Heinko Schoning. Deze man heeft bekend gemaakt, dat de leidster van de EU, de Duitse Von der Leyen ze niet helemaal meer op de rij heeft. Zij is volgens hem een sociopaat en een psychopaat.. Haar vader, was in 1978 minister president van Nieder Saksen, heeft zijn geheime dienst opdracht gegeven een gevangenis in Zelle, Duitsland op te blazen en heeft daarna de terroristen daarvan de schuld gegeven van deze eigen valse moord actie.

( je ziet nu weer de dochter, op een hoge plaats zitten, het is verwonderlijk hoe de macht bij dezelfde kliek in handen blijft. Net als Bill gates ( rockenfellor), die vertelde dat de spuiten gebruikt gaan worden om de bevolking aantallen met 15% terug te brengen.( puur opzettelijk uitmoorden heet dat) en dan Zuckerburg, die afstamt van Rothschild volgens internet bronnen en face book moest leiden.
Boris Johnson, tenminste de kloon( de echte is allang verwijderd) moet nu aftreden in Engeland….in zijn korte broek…..
De Q forces proberen nu een burger oorlog in de States te voorkomen.
De politie is niet meer in staat op te treden. Zo is bekend geworden dat de politie in Chicago op 406.000 criminele meldingen afgelopen jaar niet
heeft kunnen reageren, door te weinig mankracht.

HET WORDT TIJD DAT RUTTE DE HANDDOEK IN DE RING GOOIT, OF MOET EERST ONS MOOIE NEDERLAND NAAR DE VERDOEMENIS….
DAT GAAT NIET GEBEUREN, VOOR DIE TIJD DENK IK DAT JE ER NIET MEER BENT…………IN DEN HAAG…..!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.