Evolutie van het pad naar de oprichting van een wereldregering

Dr. Matthew Maavak, Maleisische expert op het gebied van risicovoorspelling en -beheer, heeft een nogal interessante kijk op de gebeurtenissen in de wereld gepubliceerd. Het leek me interessant om zijn artikel te vertalen om te laten zien dat er verschillende opvattingen zijn over deze gebeurtenissen – een pandemie en de erkenning van het bestaan ​​van Ufo’s.

De reactie op Covid heeft aangetoond dat het model van “eenheid door crisis” van de wereldwijde heersende klasse een averechts effect heeft gehad. Hopen ze, terwijl de geruchten over Ufo’s toenemen, dat de mensheid kan worden verenigd door een buitenaardse dreiging?

Wanneer opgelegde theorieën falen, zijn scherpe omkeringen onvermijdelijk. Het Global Ministry of Truth promoot nu openlijk de theorie van het lek uit het Wuhan-laboratorium, terwijl het niet betrokken is bij de vernietiging van de favorieten van de voorbije ‘corona-apocalyps’.

Een van hen is de Britse epidemiologische wiskundige professor Neil Ferguson, wiens model van Covid-19-infectie de basis werd van een 3,5 uur durende pandemie-simulatie genaamd Event 201 in oktober 2019. Naar verwachting zullen tot 65 miljoen mensen sterven aan deze infectie. Het is niet verwonderlijk dat de gemeenschappelijke noemer van beide voorspellingen de alomtegenwoordige Microsoft was, die hielp om de code van Ferguson te “opschonen”. Experts en politici over de hele wereld “luisterden natuurlijk naar de wetenschap”, wat de hysterie van de tiener over een ander zogenaamd existentieel probleem weerspiegelde.

Er worden nu echter links verwijderd uit het doolhof van Google-zoekopdrachten die ons informeren dat de code van Ferguson eigenlijk een “stelletje domme bugs” was die, volgens een data-expert, “meer leek op een kom met engelenhaarpasta dan op een gepolijst stukje programmering ” . Dit is waar onze eindeloze lockdowns en verplichte vaccinatieprogramma’s op zijn gebaseerd. precies op deze set code, die “absoluut goofy” bleek te zijn.

Het model van de heersende klasse van “eenheid door crisis” werkt averechts en het vertrouwen in hun politieke marionetten bereikt nieuwe diepten. De door het World Economic Forum voorspelde ‘cyberpandemie’ zal, als deze zich ooit voordoet, het groeiende publieke scepticisme alleen maar versterken. Bovendien zal zo’n evenement alleen maar bewijzen dat de bouwstenen van de WEF Great Reset daadwerkelijk zijn gebouwd op de “Pastafari”-codes van Big Technologies.

 

Het zijn niet alleen onze cybersystemen die op dubieuze fundamenten wankelen; al onze wereldwijde systemen zijn klaar voor een enorme val. In plaats van eenheid leiden meerdere planetaire crises tot sociale verdeeldheid van ongekende proporties. De mensheid kan niet langer verenigd worden door interne crises. Het Great Reset Project moet worden gered door iets exogeen … misschien iets buitenaards? Toevallig beweegt de hoofdstroom van informatie in deze richting.

Vele jaren geleden ontwikkelde de auteur twee onderling samenhangende scenario’s die zouden kunnen leiden tot mondiale orde in het licht van chaos veroorzaakt door elitisme. Nu duiken we in deze bizarre wereld…

Pentagon onthult buitenaardse Ufo’s

Aan de vooravond van de publicatie van het niet-geclassificeerde Pentagon-rapport over niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen (UAP) – een nieuw eufemisme voor buitenaardse wezens en niet-geïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) – is er een verwarrende reeks reguliere bekentenissen over hun bestaan ​​geweest. Tijdens een late night show in mei zei de voormalige Amerikaanse president Barack Obama dat “als het gaat om buitenaardse wezens, er sommige dingen zijn die ik je gewoon niet kan vertellen in de lucht”, en bevestigde vervolgens dat objecten die de natuurkunde tartten.

Deze bekentenis werd aangevuld met meer bizarre uitspraken. Volgens Luis Elizondo, voormalig directeur van het Aerospace Advanced Threat Intelligence Program (AATIP) van het Amerikaanse leger, zijn buitenaardse wezens gefascineerd door de nucleaire technologie van aardbewoners (ondanks de rampen in Tsjernobyl, Fukushima en Three Mile Island).

Houd die gedachte even vast: is het logisch dat buitenaardse wezens galactische tijd, reizen en middelen verspillen om de geheimen van onze primitieve nucleaire capaciteiten te achterhalen? We hebben niet eens een prototype om met een kernmotor naar Mars te vliegen, laat staan ​​het vermogen om de obstakels te overwinnen die samenhangen met fusie- en vaste brandstofreactoren. Volgens de schattingen van Elizondo kunnen moderne UFO-technologieën ons “met 50-1000 jaar …” voor zijn. Technologisch gezien is dit een wild geschatte tijdlijn die eonen overspant, tussen de tijdperken van supersonisch en Star Trek. Bovendien, toen de eerste Ufowaarnemingen bijna een eeuw geleden werden geregistreerd, leken ze ons vele jaren vooruit te zijn.

Dit is nu het hoofdonderwerp van studie geworden. Terwijl vaccinsceptici venijnig worden getrolld en gecensureerd als complottheoretici op aarde, zijn karikaturale beweringen dat de “Galactische Federatie” van buitenaardse wezens overuren maakt voor het uiteindelijke welzijn van de mensheid niet zo beperkt. Generaal Haim Eshed, het voormalige hoofd van de militaire ruimtedivisie van Israël, beweert zelfs dat de Amerikaanse en Israëlische regeringen betrokken waren bij dit interstellaire project. Volgens de generaal hebben de aliens “een contract met ons getekend om hier experimenten uit te voeren”, maar aardbewoners hoeven zich geen zorgen te maken, aangezien de aliens hen gewoon als “helpers” willen betrekken bij hun zoektocht om “het universum te begrijpen”.

Het is moeilijk in te zien hoe de Israëlische regering buitenaardse wezens kan vertrouwen, zelfs als ze in oorlog is met haar naaste buren. Misschien voorzag Ashed deze vraag met de volgende redenering: “Eerst willen ze ons intelligent en begripvol maken. Ze hebben tot vandaag gewacht tot de mensheid evolueerde en het stadium bereikte waarin we begrijpen wat ruimte en ruimteschepen zijn.” Als Ashhed gewoon had gekeken naar wat er om hem heen gebeurde, zou het hem duidelijk zijn geweest dat ‘gezond verstand’ en ‘Amerikaanse regering’ niet langer in dezelfde zin bij elkaar pasten.

Laten we deze onthullingen echter voor de doeleinden van scenariomodellering op het eerste gezicht nemen. Er rijzen vragen, te beginnen met komische. Welke adelaar van de Harvard-advocaat heeft dit bindende verdrag met buitenaardse wezens opgesteld toen hij de fijne kneepjes van de kritische rassentheorie en de kleurentaxonomie van de mensheid niet perfectioneerde? Welke rechtbank treedt op als arbiter? Waarom zoeken buitenaardse wezens hulp bij een gefragmenteerde, primitieve soort om ‘het universum te begrijpen’ wanneer hun eigen technologie vele jaren vooruit is?

De keuze van de Verenigde Staten als galactische partner plaatst deze vermeende buitenaardse wezens ook in een zeer nadelig daglicht. Waarom zwegen deze welwillende entiteiten toen de Verenigde Staten een voortdurende oorlog voerden tegen het grootste deel van de mensheid? Waren de buitenaardse wezens het erover eens dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens had? Steunden ze het genocidale regime van de Rode Khmer in de jaren zeventig en het Vrije Syrische Leger decennia later? Hebben de aliens hen op een slim idee gebracht om Irak en Afghanistan binnen te vallen? Moeten mensen evolueren, gereinigd en opgeleid worden door middel van bloedvergieten en genocide? Dit is het darwinistische wereldbeeld van Adolf Hitler.

Als er enige waarheid is in de verklaringen van Eshed, dan moet worden geconcludeerd dat de entiteiten waarnaar hij verwijst niet welwillend zijn.

Al met al zien zulke mainstream bekentenissen eruit als een slecht geschreven sciencefictionverhaal. Ze zijn ook in tegenspraak met de theorie dat de menselijke evolutie werd versneld door de tussenkomst van buitenaardse wezens in het menselijk DNA, wat aanleiding gaf tot legendes van ‘goden’ in verschillende religies. Als ze miljoenen jaren geleden zulke mogelijkheden hadden, volgens de gebruikelijke evolutionaire schaal, dan zou de remedie voor Covid-19 gisteren zijn geleverd.

Het is onwaarschijnlijk dat het UFO-rapport de mensheid zal verenigen tegen een buitenaardse vijand, zoals veel globalisten stiekem hopen – ondanks de kop van USA Today, die luidt: “Ufo’s deden wat Covid-19 nooit deed: Republikeinen en Democraten verenigd in het Congres.”

Evenzo kan elke fysieke manifestatie van ‘aliens’ in de toekomst instinctief worden gezien als de machinaties van wereldwijde elitisten en hun Big Tech-partners. Er is echter een speciale binaire reeks omstandigheden waaronder buitenaardse manifestaties kunnen worden gebruikt om mondiale eenheid af te dwingen.

Bestellen uit chaos

Terwijl de menigte in Davos werkt aan de Great Reset, de New World Order of wat dan ook, is er één vervelend probleem: bijna geen van hen heeft nog het minste vertrouwen. Hun enige prestatie tot nu toe is een verrijking van 0,001% aan de top met een groeiende horde huurders. Deze sociopaten hebben zelfs het lef om te beweren dat we tegen 2030 “nog steeds blij zullen zijn” met onze lijfeigenschap.

Daarom is het logisch om aan te nemen dat elke Grote Reset inherent zal worden geassocieerd met de blootstelling en bestraffing van zijn architecten. Dit zou een zeer welkom resultaat zijn voor de enorme machteloze massa’s die jarenlang hebben geleden onder de effecten van Pastafarische technologische beloften, lockdown en propagandaregimes. Er kunnen een aantal belastende lekken naar voren komen die de daders van het misdrijf blootleggen. Het kan overweldigend bewijs zijn van manipulatie van de financiële markten, pandemische fraude en letterlijke skeletten in de kast. Is het een ongeluk dat de mondiale elite nu koortsachtig de vrijheid van meningsuiting censureert onder het mom van het bestrijden van “nepnieuws”? Tegen 2030 zullen ze totale controle nodig hebben, en ze hebben bijna geen tijd meer.

De strijd tegen de Grote Reset zal worden omgevormd tot een populistische revolutie om alle fouten te corrigeren die tegen de mensheid zijn begaan. Het “nooit meer” refrein klinkt misschien weer, dit keer zonder stamgrenzen. Uit deze populistische ketel zou een grote vereniger, een wereldleider, kunnen voortkomen die de mensheid zal verenigen en onze verbrijzelde samenlevingen zal herbouwen binnen een geheel nieuwe mondiale orde – misschien met de veronderstelde hulp van buitenaardse entiteiten. Laten we eerlijk zijn: een wanhopige generatie is een goedgelovige generatie.

Als dit scenario absurd klinkt, houd er dan rekening mee dat het grotendeels in overeenstemming is met de Bijbelse eschatologie van de eindtijd. Anders heeft het geen zin voor paus Franciscus om te verklaren dat hij klaar is om buitenaardse wezens te dopen wanneer het moment daar is. De doop is een formele initiatie in het christelijk geloof; de daad van het geloven in de uiteindelijke redding van alle “mensen” (“anthropos” in de originele Griekse tekst van 1 Timoteüs 4:10 en soortgelijke verzen). Het woord “anthropos” verwijst uitsluitend naar mensen en niet naar buitenaardse wezens. Broedt de paus het idee van een nieuwe universele religie samen met een nieuwe universele samenleving?

Dit hybride “plan van universele redding” wordt tot op zekere hoogte herhaald in Isaac Asimov’s trilogie “Foundation”. In de serie van Asimov werden twee afzonderlijke galactische beschavingen gecreëerd voor het voortbestaan ​​van de mensheid op de lange termijn. Een gebaseerd op wetenschap en technologie faalde uiteindelijk; de andere, gebaseerd op psychische magie, slaagde. Zou het niet efficiënter zijn om beide paradigma’s te combineren als het mogelijk was?

Uiteindelijk kan het huidige UAP-gesprek echter gericht zijn op zeer alledaagse doelen. Zoals de Intelligenter schrijft:

“Misschien wil het Pentagon, na meer dan 1,6 biljoen dollar te hebben uitgegeven aan de rampzalige F-35, meer dan 2,26 biljoen dollar aan de oorlog in Afghanistan te hebben uitgegeven en te maken te hebben gehad met lage budgetvolumes voor 2021, gewoon een dwingende reden vinden om meer geld te eisen.”

Vreemdelingen of niet, wereldorde kan niet worden bereikt zonder een almachtig en alwetend leger. Verhoog uw budget, Scotty! 

 

Bron: Soulask

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.