GTB nieuws vrijdag 8 juli 2022

Jul 8, 2022
GTB 622.

DE VOLGENDE FASE IS EEN LANDELIJKE STAKING VAN DE TRANSPORT SECTOR, DIE ZICH AANSLUIT BIJ DE BOEREN, DE VISSERIJ EN DE TRUCKERS.

Bussen, trams ect. moeten nu burgerlijke ongehoorzaamheid tonen…
Ook al bent U in dienst van de Overheid. De overheid schijt op U en Uw kinderen. U ook, als medewerkers.
Denk niet dat U gevrijwaard bent van de ellende, die zij over het Nederlandse volk uitstrooien. Vandaag in dienst, morgen ontslag, met een hongerloon. Ook voor U is er dan geen vakantie meer, geen eten, geen vrijheid meer.

REALISEERD U ZICH DAT….. HET IS NU ECHT DE TIJD OM TEGEN DEZE GROVE ONRECHTEN OP TE STAAN. NU, NIET MORGEN OF OVERMORGEN. NU. MELDT U ZIEK EN GA DE BOEREN HELPEN, OF STEUNEN.. ZIJ ZIJN NU DE ECHTE STRIJDERS GEWORDEN…..

In Canada heeft men een wet aangenomen, die ongevaccineerde verbiedt de eerste drie jaar te reizen. Als u nu weet dat de ziekenhuizen IN DUITSLAND alleen nog kunnen draaien omdat er ongevaccineerden zijn , die niet ziek zijn., dan ziet U de idioterie van die maatregel.

Trudeau is de bastaard zoon van Castro , de dictator van Cuba.
De echte Trudeau is al door het leger maanden geleden gearresteerd en afgevoerd.
De huidige trudeau is wat kleiner en magerder dan de originele. wat men daarmee beoogt weet ik niet echter ik vermoedt dat hij de opdracht heeft het oude beleid voort te zetten, zodat alle schurken van de WEF bloot komen. want Canada is ook door de Cabal omgekocht, anders kan het niet zijn dat men plotseling zulke ernstige vrijheid beperkende en mensonterende wetten maakt voor gewone gehoorzame burgers, waarvan men alleen kan zeggen dat zij niet willig waren zich te lenen voor medische spuit experimenten.

Dus zij luisterden niet naar hun regering en worden daarvoor ernstig gestraft. Een flagrante schending van de rechten van de mens. En het vreemde is, dat alle regeringspartijen met deze wetten akkoord zijn gegaan. Een teken, dat zij dus omgekocht zijn of meeheulen met de wolven in het bos. Ook deze politici zijn straks rijp voor verraad en gaan de bietenbrug op.. ( daar heb je dan het ontmaskeren van de corruptie, die nu nauwkeurig wordt geregistreerd en zij zullen hun gepaste straf niet ontlopen, met het in beslag nemen van alle aardse goederen, die zij intussen onrechtmatig hebben vergaard.)

IK KAN HET NIET GENOEG ZEGGEN. KOM OVEREIND. !!!!!!!
Tienduizenden zo niet honderdduizenden Nederlanders staan nu klaar recht tegenover het addergebroed wat regering heet. U weet er waren slechts 70.000 Oost Duitsers nodig om de muur te laten vallen en een land van ook 17.000.000 mensen te bevrijden van het juk der onderdrukking.
En wij zijn er bijna. Een Algemene staking breekt hun nek….dat is binnen een week gebeurd. Dan zijn wij bevrijdt.

KOM OP DRAAG BIJ, DOE MEE
U HEEFT HET RECHT NU OM BURGERLIJK ONGEHOORZAAM TE ZIJN.
POTVERDORIE NOG AAN EENS TOE…… POTVERDORIE…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.