Serie: Ze weten alles van je duikt in mysterieuze verdwijning Arjen Kamphuis

In 2018 verdwijnt cyberexpert Arjen Kamphuis op mysterieuze wijze in Noorwegen. Tot op de dag van vandaag roept de verdwijning veel vragen op en is zijn verhaal voer voor complottheorieën. Hoe kan het dat zijn telefoon een paar dagen na zijn verdwijning opeens aan is gegaan? Zit er ‘iemand’ of ‘iets’ achter zijn verdwijning?

In de nieuwe serie Ze Weten Alles Van Je duikt onderzoeksjournalist Nadia (Charlie Chan Dagelet) in de vermissing van cyberexpert Arjen Kamphuis. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Monic Hendrickx en Jim Deddes. Ze Weten Alles Van Je is vanaf 29 juni in zijn geheel te zien bij Videoland. Het is een productie van Dahl TV en Hollands Licht.

De serie is een spannende combinatie van documentaire en fictie, die de kijker aan het denken zet over de gevaren waar Arjen voor waarschuwde rondom online privacy. Het fictieve karakter Nadia spreekt met de echte vrienden van Arjen en echte betrokkenen bij deze geruchtmakende verdwijningszaak die nooit is opgehelderd.

Arjen was voorvechter van onder meer online privacy en veiligheid, bescherming tegen machtsmisbruik door bijvoorbeeld overheden en de bescherming van grondrechten. Deze voortrekkersrol in combinatie met zijn mysterieuze verdwijning leiden tot de wildste theorieën. Ze Weten Alles Van Je schijnt nogmaals licht op deze zaak, zet alles op een rijtje en laat bovendien ook zien hoe onzorgvuldig en achteloos af en toe wordt omgegaan met onze online privacy.

Bron: RTL Nederland/BM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.