Wordt wakker!!

 

De meeste mensen blijven echt hangen in hun 3D wereld en blijven doen wat hun gevraagd worden.. Werken fulltime om alle vasten te kunnen betalen, vinden het best hoe alles verloopt en zien niet wat er daadwerkelijk in de wereld gebeurd. Geloven alles wat ze in het nieuws horen en willen niks aannemen van mensen met een andere mening.

Ook als je er over begint dat het echt nu heel snel los kan gaan, elk moment da het nu wel eens los kan breken.. En je dat dan tegen mensen aangeeft en dat ze er dan overheen praten, omdat ze het gewoonweg niet willen horen..

Ook de vaccinaties zijn echt een bio wapen tegen de mensheid en daarvoor moet je je echt beschermen..

Zoveel mensen hebben geen idee wat er allemaal in deze zieke wereld afspeelt. Boeken hun vakantie,

op tiktok zie je mensen gewoon de normale dingen doen, totaal geen bewust hebben wat er gaande is en dat ze zich ook niet voorbereiden op wat gaat komen.. Ze hebben geen idee dat er een oorlog wereldwijd gaande is.

Mensen willen het ook niet horen, als je er over gaat hebben, dan gaan ze er overheen praten, dus dan laat je het maar zitten.. Het is naar, maar als ze niet willen luisteren, dan zoeken ze het maar uit

Vader

Jarenlang ben ik mijn vader kwijt geweest en in 2014 kreeg ik weer contact met hem.. Het contact is toen ik mijn vader vond nooit helemaal super geweest, ook al hoopte ik dat wel.. en toen kwam die corona waanzin…  Ik ben gaan strijden en was naar vele demonstraties.. Doordat ik naar demonstraties ging, wilde mijn vader niet dat ik op bezoek kwam vanwege dat ik naar demonstraties ga. De angst propaganda deed zijn werk om ons weer van elkaar te verstoten… Ik kreeg opmerkingen van mijn vader dat als ik mij niet laat vaccineren ik van het zijn erfenis zou gaan halen..  Ik was er ook wel klaar mee als hij dat ging/gaat doen dat doet hij dat maar…

Ze willen totaal niet naar mij luisteren wat er gaande is en zijn te gehersenspoeld en heeft ondertussen 5 spuiten gehad.. 2 vaccins, toen nog de griepprik en 2 keer een booster wat hij heeft genomen..

Voordat die genocide spuiten er waren en ik al veel onderzoek had gedaan over de spuiten heb ik hem zo vaak gezegd.. Ik heb je nu terug sinds 2014 en gaf toen aan neem de vaccinaties niet want ik wil je nog niet kwijt…

Niet willen luisteren

Hij luistert gewoon weg niet.. toen ik in 2002 werd gedumpt bij hem, heb ik er maar een paar weken gewoond.. Toen ben ik in tehuizen terecht gekomen ect..  Toen gaf ik mijn vader ook een keer aan voor wie kies je je IJslandse vrouw of je dochter , hij koos toen voor zijn vrouw… En nu heb ik hem weer de keuze gegeven en gezegd dat hij echt die spuiten niet moet nemen en weer kiest hij het andere.. Hij kiest nu voor zijn dood die nu versnelt gaat zijn..

Eergister belde mijn vader op en vertelde dat hun nu allebei heel erg ziek zijn en dus corona hebben en zelfs in het ziekenhuis lagen..  Ik gaf ze aan je bent toch beschermd toch na ondertussen 5 injecties..

Hij zegt tegen mij dat het echt heel heftig is en dat deze vaccins niet goed genoeg werken en dat ze met een nieuw vaccin bezig zijn die hopelijk wel werkt zegt hij… Hoe krankzinnig is het dat hij ondertussen 5 injecties heeft gehad en hij nog steeds niet inziet dat ze worden voorgelogen…

Ze willen echt niks horen of lezen over dat we worden voorgelogen door media en kabinet

Ik had mijn stiefmoeder een filmpje gestuurd over wat er gaande is in deze zieke wereld , zie filmpje hieronder en volgende dag wordt ik gebeld dat ze willen dat ik ze niks meer stuur hierover en dat ze het gelijk heeft verwijderd zonder te kijken…  en dat hoor je dus vaker als je mensen wil laten ontwaken dat je ze dingen stuurt en ze letterlijk zeggen dat je het ze niet hoeft te sturen want ik gooi het toch zo weg..

Zo heb ik mijn hele omgeving geprobeerd om wakker te maken.. Zo weet ik nog dat ik de krant over macht rond liep en mensen buiten in de zon zaten bij de voordeur en ik het krantje gaf. Ze lazen de titel en gelijk het krantje in de container gooide..

Ook huisartspraktijken heb ik kranten, flyers, mailtjes gestuurd om ze bewust te maken en ook veel informatie over de injecties.. Hoe slecht ze zijn ect en nog gaan ze de mensen allemaal vaccineren met gifspuiten..

Zo zie je dat alles, maar ook echt alles corrupt meewerkt…

Nog even

Het duurt echt niet lang meer en de klap die gaat wereldwijd komen en alle schapen/slapers zullen woedend zijn dat ze gifspuiten hebben laten nemen en ja ze zijn allemaal gewaarschuwd, maar gingen rechtstreeks naar de slacht toe.. Het is echt triest dat zoveel mensen die spuiten hebben gehaald en dat ze allemaal wel mensen kennen die ze gewaarschuwd hebben…  En ze zullen flink spijt hebben dat ze niet geluisterd hebben naar ons.. Wij wilde alleen maar hun leven redden en we werden op social media zo zwart gemaakt alleen maar omdat wij de waarheid verspreiden en niet in de leugens van het kabinet en media geloven.. en letterlijk zelf onderzoek doen, voordat wij ons zouden laten vaccineren!!

Je wordt door mensen de gek genoemd… Vanwege wat er nu gaande is, straks zullen ze inzien dat de gek hun leven probeerde te redden.. Dus hoe bedoel je de gek?

 

Amerika

Straks is alles voorbij en mijn plannen zijn om naar Amerika te verhuizen.. En dan hoor je vele zeggen dat dat je nooit gaat lukken… Let maar op!!

Amerika is mijn land waar ik pas echt thuis hoor..

We zullen straks in echte vrijheid leven!! Geen armoede in de wereld meer en iedereen vrij om dingen te doen, die diegene wil doen!!

Geen slaven meer van de roverheid!!

We krijgen een hele mooie toekomst!!

 

2,5 jaar heb ik geprobeerd om mensen te laten ontwaken en heb mijn best gedaan en nu kies ik voor mijzelf!!

Ben je niet wakker te krijgen, helaas.. Wens je dan veel sterkte toe met wat er gaat komen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.