GTB nieuws 11 juli 2022

Jul 11, 2022
GTB 625.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.
DE USA EN EUROPA ZIJN ALLANG GEEN DEMOCRATIEEN MEER…!!!!

Abe (japanse Mister President ) is dood ( zegt men) twee kogels in zijn borst. ( GTB ;dat is de vraag. Op foto absoluut geen bloedsporen, dat is onmogelijk gezien de soort kogeltjes ( shotgun) die gebruikt zijn…???????, is dat onmogelijk…. hebben wij hier te maken met een uitwisseling?)

Abe is de zoveelste USA Puppet. Sinds de WWII is er geen onafhankelijke president in Japan meer geweest en dat is al 80 jaar bijna.
In 2010 heeft Japan geprobeerd onder het juk van de USA ( een stelletje war criminele kabbalisten) uit te komen, doch dat is hen niet gelukt.

5 ingegraven nucleaire bommen voor de kust in de zeebodem maakten een einde aan dit voornemen. Fukushima is veroorzaakt door de Cabal en men dreigde daarna Tokio te elimineren. Dat resulteerde in het presidentschap van Abe, ( gecontroleerd door de CSIS group van de cabal) die direct naar Davos kwam om de G7 te vertellen dat Japen zich weer in de rij gevoegd had.
Nu is er opnieuw een kans van onafhankelijkheid. Als Abe echt dood is…

Tegelijkertijd met Abe, moest ook Johnson het veld ruimen en de regering van Israël. De verwachting is dat de fake Trudeau, de fake Macron en de fake Biden de volgende zijn die in het zand bijten. Ook niet vergeten de fake pope Franciscus. Deze staat ook op het punt afgezet te worden.
De echte Franciscus startte goed met de moslim wereld te benaderen en vrede te sluiten met de orthodoxe kerk in Rusland. Daarom werd hij uitgewisseld. Nu is hij soms een hologram of een plastic masker….

Zolang de cabal in staat is personen overal te laten optreden, terwijl zij al lang gehangen zijn in gitmo, ( zie Hillary Clinton) etc. , zolang zit er nog kracht in de Cabal.
Europa is allang geen democratie meer, alle landen van de Eu en de USA zelf, worden geleid door een groep criminele kabbalisten, die fascistisch beleid voeren al la Hitler. Er zijn veel overeenkomsten.

Je ziet de anti democratische maatregelen die nu overal tegelijkertijd in Europa genomen worden, wat er op wijst dat men allemaal vast zit aan dezelfde touwen.
Maar niet lang meer . De boeren hebben in Nederland het heft definitief in handen genomen en worden nu ( rucksichtslos) gesteund door de bevolking. Ook de vissers, de truckers hebben zich massaal achter de boeren geschaard.

De politie begint nu te twijfelen en het leger houdt zich vooralsnog afzijdig. HET IS EEN TEKEN AAN DE WANT, WANT HET LEGER HEEFT IN NEDERLAND NOG NOOIT HET VUUR GEOPENEND OP DE EIGEN BEVOLKING. HET IS SLECHTS EEN KWESTIE VAN TIJD, DAAR OOK DE BOEREN IN ANDERE LANDEN ZICH AAN HET ORGANISEREN ZIJN….
DE BOER PAST GELUKKIG OP ZIJN KIPPEN…. U OOK ?????

GTB.

 

GTB update 11 juli 2022

 

Jul. 11, 2022
GTB 625.

DE BOEREN WORDEN BEDREIGD, DE BEVOLKING WORDT BEDREIGT, DE VISSERIJ WORDT BEDREIGD DE RECHTEN VAN DE MENS WORDEN SYSTEMATISCH EN LANGZAAM AAN DE KANT GEGOOID.
WIJ ZIJN DE KIKKERS, DIE LANGZAAM GEKOOKT WORDEN, DUS BLIJVEN WIJ RUSTIG IN DE PAN….

Maar dat is voorbij, verschillende kikkers worden nu onrustig en beginnen te kwaken. Net als in een moeras, er begint er een en de rest sluit aan.
De vraag die ik stelde om s’avonds de overleden familieleden te vragen ons te helpen in de oorlog tegen de misdadige Cabal, berust niet op idioterie, maar is werkelijk waar, het werkt.

Mijn moeder had haar trouwring achter de kachel laten vallen, via de schoorsteen mantel. De ring was niet te verwijderen. Ik stond er bij , toen zij naar omhoog keek en riep naar mijn overleden vader; toetie , je moet me helpen dat ding op te rapen. de volgende morgen lag de ring op de schoorsteen mantel…..

Een persoon die ik goed kende had een zoon in het ziekenhuis, zeer ernstig ziek en bereid te sterven. Men wist niet wat hij had. Zijn vader in tranen vertelde mij dat. Ik riep snachts de mensen boven aan alles te doen om de man te genezen. Twee dagen later stond zijn zoon op, kleedde zich aan en de ziekte was weg, dezelfde dag mocht hij naar huis.

Ik had een probleem met een van mijn dochters, ik vroeg hulp van boven en binnen een paar weken was het probleemloos opgelost.
Er zijn vele verhalen in diezelfde trant te vertellen….
Fact is je moet wel vragen aan boven of zij je willen helpen. Niet aan de allergrootste, dan gaat uw vraag verloren tussen de miljarden klachten en vragen in het universum.

Neen gericht om hulp vragen aan de personen, die u kent en die overleden zijn. Personen waar U een band mee had….
Zij staan te trappelen om U te helpen, want daarmede verbeteren zij zich ook in de hiërarchie van het universum. U heeft een vrije wil en die wordt ernstig gewaardeerd.. gedachten krachten zijn de sterkste krachten in het universum. Denk aan uw overleden vriend of ouders , hij krijgt de impuls van uw gedachten diezelfde minuut. Daarom is het wel goed om een foto in het zicht te hebben, dan wordt hij/zij niet vergeten….

(Deze wijsheid is uit de gechannelde boeken van Jozef Rulof, die ik een tiental jaren heb bestudeerd. En die helemaal overeen kwamen met mijn ervaringen op dat gebied.)

Ik zal U verder niet vermoeien met soortgelijke verhalen. Weest er van overtuigd dat het werkt. U staat niet alleen.

DAAROM HEEFT HET ZIN OM HULP TE VRAGEN, HOE MEER MENSEN HOE KRACHTIGER HET SIGNAAL EN DAT GELDT OOK VOOR DE AARDE., OOK VOOR U….
DAAROM WINT HET LICHT HET ALTIJD VAN HET DONKER……DOOR DE WENS VAN DE MENS….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.