GTB nieuws 12 juli 2022

 

Jul. 12, 2022.
GTB 626

DE REGERING KRIJGT HET STEEDS BENAUWDER. ZIJ VOELEN DAT HET EINDE NABIJ IS….ZIJ WORDEN ER STIL VAN…..

I AM COMING BACK.
NEVER LOSE FAITH
THE BEST IS YET TO COME
45

De Brandweer doet nu ook aan de zijde van de boeren mee.
Het is een groot teken aan de wand. Het leger kunnen zij absoluut niet inzetten. Want het leger is een van de legers uit de 17 landen die solidair zijn met de Q forces en Space Forces en voor hen ook diensten verrichten. Zoals het opruimen en cleanen van de tunnels onder de autobanen in Nederland en Europa.

Het is ook een feit, dat de camera’s van de wereld gericht zijn op de boeren in Nederland. Temeer daar wij nu heel toevallig over de hele wereld aansluiting krijgen. Men verklaard zich solidair met de boeren in Nederland. De eerste boeren acties in Duitsland, Frankrijk, Italië en Scandinavië worden al georganiseerd en uitgevoerd.

Het begint met een teken aan het volk dat op de bruggen over de autobanen Boerentractoren staan met vlaggen. Een sein aan de burgers;
Denk erom wij gaan hier ook aan de slag.
Canada, de USA, overal geen kritiek maar steun aan de boeren.

De boeren weten het. !!!!! nu of nooit. Nu de hakken in het zand, anders worden de benen geamputeerd , door een stelletje meestal pedofielen die opdrachten uitvoeren van machten in het buitenland.
MEN WEET WAT AT STEEK IS….!!!!!
De regering weet dat ook, maar die hebben geen steun meer bij de bevolking en de meeste partijen, die meedoen houden angstvallig vol.

Maar zij verliezen hun licentie, het recht om Nederland te leiden.
Ik weet niet hoelang het gaat duren, maar mijn gevoel zegt mij dat het niet lang meer duurt
Macron zit op de braadspit met zijn Uber gedrag en een minderheidsregering. Ook het Franse volk begint te begrijpen wat voor een loer zij voor hen hebben gedraaid. Parijs houdt zich nog in, maar de boeren roeren zich al, zij weten dat, zolang de Kloon Macron, aan de macht is, zolang regeert de Cabal….

Ondertussen wordt door de grootmachten al over de overgave onderhandeld.. Duitsland kijkt al met scheve ogen naar de BRICS landen.

160 landen kijken niet meer naar de dollarlanden, dat zij er nog maar dertig.
Het is de minderheid geworden. EEN MINDERHEID, DIE GEDOEMD IS TE VERLIEZEN, AL HEBBEN ZIJ NOG ZO’N GROTE BEK….

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.