Brief aan mijn toekomstige ik

 

Brief aan mijn toekomstige ikHet is ondertussen 2030, Mijn vader en moeder en hele familie aan beide kanten zijn er niet meer. Ze hebben helaas de genocide spuiten helaas genomen… Ik heb altijd zo mijn best gedaan om ze te waarschuwen, maar helaas hun bleven de mainstreammedia en kabinet toen volgen. Ben ondertussen alweer 45, maar ondertussen ben ik onder een medbed geweest en voel ik mij weer helemaal herboren en voel me zo jong als een vis..

Ik heb alle energie weer die ik vele jaren niet heb gehad..  Ondertussen een hele mooie woning in Amerika en heb het wel naar mijn zin waar ik nu woon.  Heb ook een klein boerderijtje met mijn eigen dieren..

Elke dag verse meld en lekker verse eieren te eten..  Ook heb ik ondertussen een mooi gezinnetje en genieten we allemaal van hoe de wereld is geworden nadat de oorlog eindelijk voorbij is.

Mijn ouders zijn er helaas al een aantal jaartje niet meer, heb gelukkig wel vele nieuwe vrienden die ik in de oorlog heb ontmoet en waar het contact nog heel goed is.  We hebben allemaal een mooie woning met boerderij en genieten van onze mooie leventje wat we nu hebben..

Er is geen dag en nacht meer, vanwege dat tig jaren is gemaakt door de cabal en we nu al jaren een hele mooie kleurende lucht hebben en tijd is ondertussen een illusie geworden..

De strijders onder elkaar in de oorlog ontmoeten elkaar ook vaak, vieren feestjes en komen overal in de wereld.. Er is geen armoede meer en iedereen is gelukkig..

We reizen de hele wereld af om de wereld te ontdekken. We zien hoe mooi de wereld is geworden nadat wereldwijd de criminele cabal is opgepakt en opgeruimd is..

Liefde en vrijheid

Brief aan mijn toekomstige ikWe leven in liefde en vrijheid.. Er zijn geen oorlogen meer, en alle kwaden is weg..  Moord komt al jaren niet meer voor en niemand is meer agressief.

Einde van de oorlog kwamen de aliens ons helpen om het kwade op te pakken samen met de militairen. De wereld stond letterlijk stil..  Dit is nog nooit eerder gebeurd in de hele geschiedenis dat we ook terug de Julian kalender in gingen.. 13 dagen gingen we terug en heel veel mensen wisten niet wat er gebeurde en wij moesten de mensen begeleiden en hepen. Het was best zwaar om die mensen op te vangen, maar dat was onze taak… Wij lichtwerkers waren ervoor bestemd om deze mensen te helpen..

Wij maakten de wereld een heel stuk mooier, daarvoor zijn wij op deze aarde gekomen.

We werden namelijk al vaak anders genoemd en helaas werden wij nooit begrepen, maar nu zitten we al weer een aantal jaartjes in de nieuwe wereld en echt deze wereld is echt voor ons weggelegd.. Hiervoor kwamen wij op aarde om de wereld een heel stuk mooier te maken..

Denken aan de tijd terug

Ik denk zeker nog wel vaak terug aan de tijd dat mijn ouders niet wilde luisteren en ik ze toch best mis..  Ik zie het nu ook in dat hun de nieuwe wereld niet aangekund hebben en dat het zo goed is hoe het nu is.. Het was wel zwaar voor mij dat ze overleden, maar het is goed zo.

3 kwart van de mensen van Nederland zijn helaas weg.. In Nederland is het voor de mensen heel rustig en iedereen heeft nu een heel mooi groot huis kunnen bouwen, want er is plek genoeg voor iedereen..

Over de hele wereld zijn vele miljoenen mensen weg en ook daar hebben de mensen een mooi huis kunnen bouwen met alles erop en eraan..

Iedereen is gelukkig. Niemand hoeft meer een slaaf te zijn van de overheid en mag lekker zijn leven leven hoe die dat zelf wilt..

Iedereen helpt elkaar waar nodig is..

De wereld waarin we nu leven is echt zo mooi

 

Mensen wilde het niet zien of horen

En nog steeds vraag ik mij af hoe mensen het niet konden zien, wat er gaande was met de vaccinaties, dat miljoenen mensen over de hele wereld in de rij stonden voor de dodelijke spuiten..  En zelf ook niet op onderzoek gingen, vanwege de coronawaanzin, want corona is de griep..  Zo heb ik toen mijn hele buurt kranten en flyers in de bus gedaan, maar dat ging bij vele mensen gelijk de prullenbak in zonder te lezen…

De hersenspoeling van al die mensen door kabinet en media was te groot, mensen konden zelf niet meer nadenken, dat was allemaal overgenomen door het kabinet..

Het heeft zo moeten zijn, deze mensen konden de nieuwe wereld ook niet aan waarin we nu leven…

Het is wel triest dat echt zoveel mensen weg zijn… En we echt de wereld opnieuw moesten gaan bouwen..

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.