GTB nieuws 13 juli 2022

Jul 13, 2022
GTB 627.

RUTTE, WAAR WACHT JE OP. HET MOET JE TOCH NU DUIDELIJK ZIJN, DAT DE BEVOLKING JOU NIET MEER WIL ALS LEIDER…..

WIJ, HOLLANDERS, EN IK WEET ZEKER. IK SPREEK VOOR VELEN
Wij willen jou niet meer hebben. Jij, met je pedofielen achtergrond , jij, met je vroegere geschreeuw over seks met kinderen van 12 jaar,
Jij, met je gelieg, en schaamteloze  leugens over je geheugen, het is bijna kinderlijk.. wat moet jij hier nog. Ik zou zeggen FLIKKER TOCH NU EENS EINDELIJK OP, MET JE DOORZICHTIGE VERHAALTJES EN CORONA KOMEDIE.
JIJ HEBT ONS NIETS MEER TE VERTELLEN. Jij bent verantwoordelijk voor vele Nederlandse corona doden, die een aneurysma kregen, of een hartinfarct, of een hersenbloeding, of verlamd raakte.

Er kunnen nu best een paar criminele Illuminatie zeggen dat je het goed doet, maar dat zijn uitlatingen van criminele onderdrukkers.
Dat maakt geen indruk meer op ons.
Jij bent door de bevolking gewogen en te licht bevonden. Dat je nog een paar keer gekozen bent, is niet door ons, maar door gewiekste en doortrapte verkiezingsfraude van de criminelen, net zoals die misdadiger Biden en Macron. Die spelletjes zijn doorzien…..

DUS GA WEG, EN VLUG, ANDERS MOET DE BEVOLKING HARDERE MAATREGELEN TREFFEN, WANT HUN MAAT IS VOL, DE KIKKERS SPRINGEN NU ALLEMAAL UIT DE PAN EN BEKIJKEN HUN BRANDWONDEN EN ZIJ ZULLEN ZICH OP WRAAK BEZINNEN.

Maak dat je wegkomt nu, of denk je soms dat de boeren moe zullen worden.
Welnu dan kan ik je vertellen, dat je te maken hebt met eerlijke harde werkers die voor dag en douw al op de tractoren zitten. Die zijn dat gewend. En er hebben vele gestudeerd, want dat moet je als je aan de top wil blijven van beste groenten en fruit exporteurs van de wereld.
Was je dat vergeten, Rutte, dan denk daar maar eens aan als je nu voor de laatste keren op je fietsje naar het werk gaat.

De volgende stap is een gepantserde auto met veiligheid personeel van de AIVD.
Dat hou je niet lang vol, dat weten de boeren, want je zit nooit om 5 uur smorgens op je tractortje…..

Of wil je misschien denken, dat dit met een sisser afloopt. Dan is dat een godsgruwelijke verkeerde inschatting van je, de zoveelste, WANT ZIJ STAAN PAS AAN HET BEGIN EN DE HELE WERELD JUIGT HEN TOE….
GA MAAR WEG MAN EN NEEM JE REGERINGS PARTIJEN KLIEK MAAR MEE, VOORDAT WIJ JULLIE UITKOTSEN…..
NEDERLAND HEEFT IN ZIJN HELE GESCHIEDENIS NIET ZO’N SLECHTE MINSTER PRESIDENT GEHAD
DUS GA WEG, VOOR DAT WIJ JE OPJAGEN NAAR HET EINDE VAN DE STRAAT. JA, DAT ZEI BUSH AL, DAAR STAAN HELE HOGE BOMEN….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.