GTB nieuws 14 juli 2022

 

Jul. 14, 2022
GTB 628.

MARIO DRAGHI GOOIT DE HANDDOEK IN DE RING.
HEEFT DRAAGKRACHT VERLOREN….ITALIE IS ZIJN PRESIDENT KWIJT.

Als ex directeur van Goldman Sachs heeft hij genoeg hersens het zinkende schip Europa te herkennen. Elke directeur van Goldman Sachs wordt een miljardair. Ook al dient ie maar voor tien jaar. Zij zien teveel, horen teveel, en doen teveel dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Zij worden op die manier afgekocht en tot zwijgen gebracht. Door hun belangrijke posities krijgen zij natuurlijk ook hoge posities in het bedrijfsleven en de Politiek.

Daar zijn zij een verlengstuk zijn van de echte macht. Natuurlijk is Goldman Sachs een top bank onder de banken en brokers en hun baas is Blackrock, Vanguard, state street corp. en fidelity Investments, de vier bestuurders van de Global Corporate control. De bazen van deze vier zijn weer Rothschild, Chase, Morgan, Rockenfellor en daarboven staan weer de illuminti families, die ook weer een baas hebben…

Mario Draghi is Multi miljardair en volgt ook orders op, anders wordt zijn vermogen geblokkeerd en afgepakt. Meestal als zij zich tegen de macht keren uit gewetensnood blijft “alleen zelfmoord” over of een ongeluk.
Daar valt niet mee te spotten.

Welnu, Draghi eruit. Weer een Cabal Puppet minder. Het wordt dun , ook voor Macron, de jongeling, die opgroeide en groot werd in een pedofielen Bordeel in Israël, van de Mossad. Zijn ouders gaven hem weg daarvoor.
Een schone jongeling. Daar lusten de honden wel brood van. Daar heeft hij ook zijn man leren kennen, een pedofiel met een piemel, die zich om liet bouwen tot vrouw en waarmee hij later getrouwd is ( maar ja er zijn er meer
van dat soort vrouwen ; Michelle Obama, Lady Gaga, Yacinda Ardern, )
Je zou haast zeggen het sterft daarvan in de politiek.

En Waarom, welnu zij zijn allemaal daardoor af persbaar geworden door de Cabal. En het is niet alleen, dat zij sex hebben met minderjarigen, maar daarna worden de meesten gedwongen om ook nog een kind te vermoorden. Dus met zulke complete opnamen kunnen zij geen kant meer op. ( aldus ook de opmerkingen van de ex banker Ronald Bernard. En ook de verhalen van de satanische rituelen met kindermoorden en slachtpartijen, waar vele heersers, presidenten, koningshuizen zich aan schuldig gemaakt hebben en nog maken. )

Ja, dames en heren, dit is geen picknick. Het stinkt boven aan de macht enorm en er heerst moord en doodslag, afpersing, omkoping, belazerderij,
En het hele zooitje wordt ook beveiligd, niet alleen vanwege het volk, maar ook onderling maken zij elkaar af om de troon te bestijgen ( kijk naar de poging onlangs van Kaag om Rutte neer te halen)..

MAAR VOOR HET VOLK WORDT HET ANDERS ALS MEN PROBEERD IN OPDRACHT VAN BUITEN HET LAND, VAN EEN NORMALE DEMOCRATIE EEN SLAVENSTAAT TE MAKEN, EEN ZOGENAAMDE DEMOCRATIE…..
IN DE VOORMALIGE DDR WAS DAT OOK. ALLES VOOR HET VOLK EN DOOR HET VOLK. ONDERDRUKT DOOR EEN DICTOTORIALE KLIEK OM HUN VRIJHEID TE GARANDEREN……
BIJ ONS SLUITEN ZE MENSEN OP, OMDAT ZIJ ANDERS MISSCHIEN WEL ZIEK KUNNEN WORDEN…. DAT IS ONZE DEMOCRATIE…..!!!!!!

Fijn dat wij boeren hebben, vissers hebben en truckers….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.