GTB nieuws 15 juli 2022

Jul. 15, 2022
GTB 629.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORDS INTERVIEUW DOOR MEL. K
WAT ECHTE INFORMATIE, HOE DE GROTE JONGENS, ONS ZOOITJE, DE MENS, BESPELEN…., BELAZEREN EN MISLEIDEN…

“Discipline is the soul of an Army. It makes small numbers formidable; procures success to all of the weak, and esteem to all.” – George Washington #AlwaysReady

BUSH had het plan in 2003, om China op te delen in 6 landen zodat het geen bedreiging meer zou zijn voor het westen en Rusland.
Daartoe zou Rusland weer de koude oorlog ingaan en zich als vriend ontwikkelen van China en zij zouden zich dan plotseling omdraaien en met de USA en Japan, China aanvallen en opdelen.

Daartoe werd Noord Korea gevraagd een Russische raket af te schieten over Japan. Japan zou moord en brand schreeuwen en razendsnel een attack force vormen om Korea binnen te vallen.( bedoeld om tegen China te gebruiken.) de Amerikanen hadden een afweer raket waarmee zij via Pakistan Japan vol douwden, om de zogenaamde aanval van Korea te voorkomen.(Japan had dan een excuus voor de wereld weer een leger te creëren, wat bij de wet eigenlijk verboden was.)

Korea was echter helemaal niet agressief maar moesten zich voordoen van USA, die de scepter zwaaide, voor de wereld als een MAD country. De koude oorlog was compleet komedie en de Russen bouwden ook hun leger arsenalen uit aan de grens van Korea, maar bedoeld voor China.

ABE was een medewerker van dit plan. Maar werd voortijdig geliquideerd of uit de vaart genomen. De Q forces zorgden daarvoor, dat de plannen niet door gingen( Trump sluit vrede met Kim Jong Un.)

U ziet hier, dat wij als volken weer helemaal buiten de spelletjes van de grootmachten vallen en alleen maar dienen voor het slachtveld en vechten voor de vlaggen, wat weer miljoenen doden zou opleveren. Dus wij worden kunstmatig voor de gek gehouden.
Japans legers met het nazileger, de kerngroep sloten zich bij elkaar aan na de WWII en vertrokken met hun 100 U-boten naar Paraquay en Antarctica, waar al een grote groep half- Nazi’s zich had gevestigd.

Zij koppelden zich al in 1930 met extra terrestrials groepen onder het ijs.
Een groep extra terrestrials daarvan was het overblijfsel van een duizendjaren durende galactic war en was gestrand op deze planeet. Zij waren de oorzaak van allerlei gedoe wat resulteerde in de creatie van CERN, onder het meer van Geneve.

Het doel van Cern was geen deeltjes onderzoek maar een poging een porthole te creëerden waardoor deze groep de aarde, waar zij al meer dan duizend jaar waren opgesloten, definitief zou kunnen verlaten.
Dat weet men nu en de bedoeling is dat te voorkomen. Teneinde het zooitje op te ruimen alvorens zij ons opruimen na bewapende terugkeer.

Vandaar de aardbevingen/ ontploffingen onder het meer van Geneve en de overname door de Q forces en Spaceforces van CERN. waar meer dan 15.000 mede werkers bij betrokken waren…..

Later meer hierover… waarbij ook de WEF betrokken is.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.