GTB zaterdag 16 juli 2022

 

Jul. 16, 2022
GTB 630.

ALIENS HEBBEN GEPLAND OM DE N.W.O OVERTENEMEN ALS DEZE GEINSTALLEERD IS OP DE WERELD. EEN WERELDGOUVERNEMENT IS MAKKELIJKER OVERTENEMEN DAN 209 LANDEN.

JUSTICE IS COMING.
7.17

Het lijkt wel op science fiction, maar het lost vele, vele raadsels op de Aarde op. WELNU, kijken wij even in het verleden met onze beperkte knowledge…..Het Ras de Reptielen zijn agressieve dominerende Aliens, met telepathische vermogens en een IQ , dat ver boven ons uitgaat, die geduldig op hun beurt wachten. Volgens de annalen, bezitten zij in deze galactie al veel planeten.

Waarschijnlijk hebben zij ook deelgenomen aan de duizenden jaren schermutselingen in onze galactie tussen allerlei andere alien volken. Uiteindelijk, volgens waarnemers, zijn zij op ons zonnestelsel neer gestreken. Op Mars. Daar had zich onder grond een ander ras genesteld, die door de Reps werden verjaagd. Dit verjaagde ras ging naar de Maan en werden daar later weer verjaagd door de Reps naar de aarde waar zij zich onder de ijskappen verborgen. Uit het zicht van de Reps.

Doch na bezetting van de maan ( Armstrong heeft bij de landing er honderden gezien, die onder hun zwevende ruimteschepen de primitieve landing van de aardmens volgden.) Het verklaard tevens de verwoeste steden en de steden van een glasachtige substantie op de achterkant van de maan. Daar zijn foto’s van.
Later kwamen zij naar de aarde en mengden zich ook onder de illuminati.

Sterker nog, eerst namen zij nog deel bij de Egyptenaren. Aangezien zij volgens schatting zich 6000 jaar voor Christus op de aarde vestigden. Ook zij gingen onder de zee en onder het ijs.
Ondertussen hebben zij zich gemengd onder de heersers der aarde.

En hebben ook deals gesloten met de mens, waaronder medische experimenten, het drinken van hun bloed ( Adrenochroom.) en het eten van bepaald mensen vlees. Die eisen zijn in de loop van de tijd veel erger geworden. Zij hielden zich ook niet aan de aantallen, die in de deals overeengekomen waren.

Wij hebben ook dieren op de aarde, die veranderen van gedaanten. Kijk naar de rupsen en vlinders, kijk naar de kameleon, kijk naar parasieten en bepaalde vissen en reptielen die zich voordoen als bladeren aan bomen.
Welnu , het klinkt toch raar als ik zeg dat deze reptielen een menselijke vorm aan kunnen nemen. Dat noemen wij shape-shifting.( gedaante verwisseling). Zij zijn echter emotieloos en koudbloedig, gevoelloos en hebben bijna geen weerstand tegen de geur van bloed, die hun gedaante verwisseling naar reptiel status bijna afdwingt, zodat zij alle zeilen bij moeten zetten om mensachtig te blijven.

Daardoor konden zij zich in de hoogste kringen indringen en de macht als het ware gedeeltelijk over de mensen verkrijgen.
Door insiders zijn namen genoemd van mensen, die zich plotseling veranderden in een reptielachtige.
Iets groter, een hondachtige snuit, een geschubde huid en in plaats van de handen een soort harige klauwachtige vingers.

Volgens insider David Knight, die een interview deed met een hoge wisselblower, Arizona Wilder, die een hoop Reps kent en waar zij van weet dat het reptielen zijn, omdat zij bepaalde rituelen moest uitvoeren voor hen noemt een aantal namen;
Albright, Kissinger, H. Clinton, B Clinton, Reagan, George Bush, J Rocken fellor, Nancy Reagan, de twee zonen van Bush ( gouv. Van Florida en Gouv van Texas,) Newt Gingrich, Carter, Ford, de Queen, Margeret, Charles, prins Phillip, Tony Blair, and J E Rothschild.

Dat zijn de namen die zij noemden, terwijl zij zei dat alle koningshuizen van Europa erbij betrokken waren….
Vindt U het dan niet logisch, dat allen de NWO promoten, en dat allen de covid promoten….
Bekijk de video en neem de tijd. Je schrikt je rot. Het zijn ongelofelijke dingen. Maar het is wel logisch dat de Illuminati ook maar puppets zijn die een programma moeten uitvoeren…..van de Reps.

Logisch dat wereldwijd de Q forces, de Z forces van Rusland en de Space forces van alle landen zich hebben verenigd, teneinde deze club van de aarde te verdrijven. En te elimineren.

Daarom moet U onze boeren met uw hele gewicht steunen en niet zeuren om het ongemak.

KOM VAN UW STOEL EN STEUN ONZE BOER, ONZE VISSER , ONZE TRUCKER… ZIJ BESTRIJDEN DE OPGELEGDE DWANGREGELS, DIE WIJ ONMOGELIJK KUNNEN ACCEPTEREN. NU WEET U OOK WAAROM EN TEVENS WAAROM DIE OPGELEGD WORDEN DOOR ONZE CORRUPTE REGERING.
OOK BENJAMIN FULFORD DUIDT DIE RICHTING AAN….DE RICHTING VAN DE REPS

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.