GTB nieuws 17 juli 2022

Jul.17, 2022
GTB 631.

ARIZONA WILDER, WEER EEN BROK WAARHEID, EEN BROK INFORMATIE.
EEN BROK OM RUSTIG OP TE KOUWEN, ALVORENS HET DOOR TE SLIKKEN.

David Icke

Het interview van David Icke met Arizona Wilder hakt er in.
Dat weer een typisch voorbeeld van wat wij als gewone mensen moeten leren verwerken. Daar is dat duivelse, dat ongrijpbare, dat buiten ons wereld gedrag ligt, waar wij allemaal ver van af staan. Daarom is het ook heel moeilijk zulke gedragingen allereerst te geloven en dan ook dat daarna aan te nemen als waarheid.
Kijk naar het gedrag van onze overheid. Wij geloven eenvoudig niet, of kunnen moeilijk geloven, dat de intentie van de overheid nu slecht is.

Wij zoeken nog steeds redelijke excuses, nog steeds redelijke verklaringen voor dit zeer abnormale gedrag, wat wij eigenlijk nu alleen maar raar gedrag vinden. Maar dat komt omdat wij langzaam gekookt worden. Wij worden langzaam gewend aan idiote maatregelen en beslissingen.

Kijk naar die klootzak van een Klaver van groenlinks.
“ je moet straks alles afgeven aan de overheid en wij gaan voor alles zorgen.”
WAT IS DAT VOOR EEN GELEUTER, WAT IS DAT VOOR EEN STOMME KLETSPRAAT. DIE MAN MOET OPGESLOTEN WORDEN…..Die is niet helemaal meer bij de tijd.
NEEN, Wij zoeken excuses…..
Hier ook weer zo’n verhaal van de “priesteres achtige” Arizona Wilder.
Zij praat monotoon, zij knippert bijna niet met de ogen, zij beantwoord de vragen precies, zonder aarzeling en het wit van haar ogen, zijn links, rechts en onder de pupil te zien. Dit kan dus een teken zijn van een gekloonde mens zijn. Een geprogrammeerde mens….

Zij verteld dus ook dat Diana (“Brits Koningshuis) geprogrammeerd was en reeds uitgezocht om als ritueel slachtoffer te dienen op de datum van 31 Augustus, 1997. Gespiegeld is het nr. 13.
Zij was geen reptiel maar moest als slachtoffer dienen op die datum voor Horus, de Egyptische god…..

De chauffeur was voor geprogrammeerd ( mind controlled) om het stuur om te gooien bij de 13e pilaar van de Tunnel in Parijs. Daar moest ook de rituele killing plaatsvinden. Dus voor de rit werd hij door een bepaald teken getriggerd. Ook de dokter, die binnen twee minuten er aanwezig was, was geprogrammeerd en stond onder mind control.

In de Tunnel was ook opzettelijk een van de Rothschilds Reps aanwezig om haar ziel te pakken en aftenemen.( hier kan dat in hun ogen. In mijn ogen kan dat niet, maar wie ben ik .)
Dus Diana’s killing stond al jaren vast. Dat dit deze dag zou gebeuren. Het was een geprogrammeerde satanische rituele killing.

Dat gaat aan ons voorbij, en er zijn er maar weinig, die deze woezie woezie Info geloven. Daarom, indien U meer wilt weten luister dan aandachtig naar het gepubliceerde interview van David Icke met Arizona Wilder.

Nogmaals let ook op het bijna niet knipperen met haar ogen ( kloon ?l ) en haar monotone emotieloze stem.
Een zeer leerzame video…..( Haar hele leven is zij behandeld, gemarteld,
Brain controlled, geprogrammeerd. Dit, teneinde rituelen uit te voeren voor de illuminati, daarom kent zij ook veel Mensen die van gedaante ( Reps) veranderden.)

 

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.