GTB nieuws 18 juli 2022

Jul. 18, 2022
GTB 632.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.
DE DUIMSCHROEVEN WORDEN AANGEDRAAID.

DE ZWITSERS HEBBEN GEDWONGEN HET GELEENDE GOUD VAN DE DRACHEN FAMILIE UIT AZIE MOETEN TERUG BETALEN. HET OVERGEBLEVEN GOUD IS OP EEN ANDERE PLEK IN SWISS ONDERGEBRACHT.

Het geleende goud heeft gediend om in 1930 de BIS op te richten. De BIS ( bank of Internationel Settlements) de centrale bank der centraal banken
( eigendom van Rothschild, Rockenfellor, Morgan en nog een paar anderen) is aan zijn einde. Het grote imperium ( de CABAL) zwaait op zijn benen.

De paus is, zoals eerder gemeld is een fake persoon, men heeft hem zijn masker zien recht trekken, Hij had een afspraak met de Dragon Familie maar moest op het laatste moment van zijn reis naar Swiss terugkeren, omdat Mario Draghi aftrad.

Nu heeft die paus opnieuw een ontmoeting in Canada volgende week. Met een persoon van de Dragon Familie.
Ook de Paus is waarschijnlijk bezig zich terug te trekken. Het is een duidelijk teken aan de wand. De laatste Paus ?
Macron hangt aan een zijden draadje vanwege de corruptie schandalen, ook in Frankrijk. De Fransen komen energie tekort en draaien snachts de lantaarnpalen uit. Hun kernreactoren ( 74) produceren door sabotage nog maar 47%.
Biden is deze week naar Saoudi Arabia gereisd, doch keert zonder olie terug. Hij moet zijn reserves aanvullen, want hij heeft die verkocht aan Iran, om aan het broodnodige geld te komen..

De USA mag sinds 4 Juli geen geld meer drukken, volgens de wet. Dat is ook de reden van de stijgende dollar, daar er minder dollars bij komen op de wereld.
De verwachting is dat Engeland uit de NAVO treed en dat Duitsland loenst naar de BRIGS met de goudgedekte Roebel. Het geld van het westen raakt op en burgers komen in verzet. Zij volgen het voorbeeld van Holland. Die hebben hun hakken in het zand gezet.

De boeren accepteren geen beloftes meer en ook geen halve maatregelen. De stikstof moet rigoureus van tafel, en dan zijn we er nog niet. Er is meer wat van tafel moet.

ER IS PANIEK IN DEN HAAG…. In Duitsland, Italië Spanje, Polen en Frankrijk pakken de boeren ook hun trekkers. Men wil geen corrupte regeringen meer. Het is zover. Ook canada en de USA rebelleren nu. de G7, de meest onbetrouwbare oorlogszuchtige kliek, word door de wereld niet meer getolereerd. Hun tijdperk loopt ten einde. Hun correcties worden door 140 landen praktisch niet meer geaccepteerd.

Het verval in de USA is al begonnen. Overheid instanties functioneren niet meer. Het werkeloosheid percentage is op dit moment 24,5 % en de inflatie cijfer van de maand juni is 17,6 %. Een nog nooit vertoonde hoogte….

GTB ; HET WORDT TIJD DAT TRUMP HET HEFT WEER IN HANDEN NEEMT…..om te redden wat er nog te redden is.. voordat het hele gedoe in elkaar klapt.
IT’S. TIME…!!!! HET IS TIJD!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.