De schakelaar zal omgezet worden en alle banken gaan wereldwijd sluiten!

 

Christene Lagarde van de Europese Unie heeft aangekondigd dat de bank- en internationale regels op donderdag 21 juli een schakelaar zullen aanzetten en de banken wereldwijd sluiten!
[Tier 4B (wij, de internetgroep) te melden en geld te ontvangen op donderdag. 21 juli. ]
✨👉Het IMF zal het “wereldwijde monetaire systeem van de gouden standaard” aankondigen zodra de GESARA bekend is. Alle resterende valuta’s worden geïnd voor de standaard valuta. ✨
Vele mensen denken wakker te zijn, maar hebben geen flauw idee wat er staat te gebeuren wereldwijd! De mensheid wordt nu echt geconfronteerd met vele veranderingen… Vele mensen weten echt niet wat hun overkomt…
De blackouts komen eraan!!!
Wij die echt goed wakker zijn, zijn goed voorbereid!!
Helaas zijn vele niet voorbereid en ook al hebben wij ze gewaarschuwd, ze wilde allemaal niet luisteren…
De tijd is nu!!!
Het is triest dat mensen niet naar ons wilde luisteren, en nu zullen ze het gaan meemaken en inzien dat wij al die tijd gelijk hebben gehad!!!

Een gedachte over “De schakelaar zal omgezet worden en alle banken gaan wereldwijd sluiten!”
  1. Goh wat ben je weer goed UP to date, ik kwam vandaag toevallig iets toevallig op telegram tegen waarin La Garde vermeldde dat de banken de Switch gingen omzetten, dat had ik al vaker voorbij zien komen, voor de zekerheid, toch maar weer iets gehaald zodat ik cash heb. We gaan er maar voor, dank voor je altijd adequate voorspellingen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.