GTB nieuws 21 juli 2022

Jul.21, 2022
GTB 634. = 13

DO NOT MESS WITH THE FARMERS ; ga niet vechten met de boeren
YOU FIGHT YOUR OWN PEOPLE ; je vecht tegen het Nederlandse Volk.

Rutte, Rutte, Rutte, vecht niet tegen het Nederlandse Volk. ; Je gaat het verliezen.
Jullie zijn het contact kwijt met het volk. Omdat je alleen aan jezelf denkt en denkt hoe je anderen te slim af kunt zijn. Hoe je anderen kunt misleiden, hoe je “ beter” en “hoger” kunt uitstijgen boven de anderen en het volk, ten koste van het Volk en die anderen.
Dat is jullie gedachten gang. MAAR PAS OP GA NIET TE VER IN JE EGOISTISCH STREVEN

Jullie zijn net als andere regeringen omgekocht, beïnvloed, afgeperst en afhankelijk gemaakt van een aantal dood gevaarlijke padvinder organisaties zoals de WEF, De Bilderbergs, De Skull en Bones.
Hoofdzakelijk geleid door de Vrijmetselaars organisatie.
Die weer zwaar door het Nazi Club wordt beïnvloed.

Je komt als idealist in de kamer en binnen een of twee jaar heb je geleerd voor jezelf te zorgen en hoe je verder en hoger kunt klimmen.
To hell met je voornemens, met je idealen, die ondertussen om zeep gebracht zijn. Sommigen van jullie zijn sterk en houden het uit, behouden hun idealen en bedoelingen. De Anderen verdwijnen in een eenmanssoep van egoïsten en zelfbedieners, de kliek.

HET IS TOCH VAN DE ZOTTE , RUTTE, DAT JIJ MET JE CLUB TIEN JAAR AAN DE MACHT KUNT BLIJVEN MET JE PEDOFIELE NEIGINGEN, DOOR GEMALVERSEERDE VERKIEZINGEN.
EN MAAR DE KONT LIKKEN VAN JE OPDRACHTGEVERS EN BAZEN.
JE LIEGT, JE BEDRIEGT, JE HELE HOUDING STRAALT FOUTIEVIETIJD UIT,
EN SEINT FRAUDE EN MALVERSATIE….

 

Het einde is in zicht

Je bent niet de enige, de hele wereld wordt geleid door zulk soort mensen.
Het is een bepaalde soort. Want als je in de gaten krijgt wat er gebeurd, kun je er uit stappen, maar die gutz ontbreekt bij zulk soort egoïsten. Dat ziet het volk bijna nooit, dat uitstappen, zo’n gedrag.
Zij gaan door, totdat zij, in en in verrot, van de tak gestoten worden.
Kijk naar wat er overblijft van zulk soort mensen. Of ze worden gehangen, afgemaakt door het volk, of ze verrotten in eenzaamheid….

 

DE CLIMAX KOMT ER AAN. DE LAATSTE LOODJES STAAN VOOR DE DEUR EN WEGEN HET ZWAARST. HET NEDERLANDSE VOLK GEEFT NU DE TOON AAN, DE ZIEL VAN HET VOLK, DE BOER, STAAT OP.
DE HELE WERELD KIJKT EN WORDT WAKKER. WAAROM ??????
OMDAT WIJ BEKEND STAAN ALS ZEER TOLERANT…!!!!!!!

Het is een alarm signaal voor de rest van de wereld, die zich realiseert, dat er echt wat ernstigs aan de hand is in de lage landen, in Nederland…!!!!!
Iets echt serieus. IETS WAT GECORRIGEERD MOET WORDEN…..
DAG RUTTE, PAK JE BOELTJE OP, EN ROT OP!!!!!!!!!!!!

GTB.

De bosbranden die door de cabal aangestoken worden!! Hoe zieke wereld is dit dat ze het letterlijk zelf aansteken!!!!! en dan noemen ze het een klimaatcrisis!! Tijd dat iedereen heel snel wakker gaat worden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.