Het eerste contactproces is begonnen💫

 

De Galactische Federatie en Ashtar Command zijn begonnen met het eerste contactproces.

Zoals u weet, is dit een heel bijzonder moment in de geschiedenis van de mensheid. Wij hebben het mogelijk gemaakt ons te bevrijden van de controle van de cabal over de mensheid en ons voor te bereiden op onze opstijging naar hogere rijken van bewustzijn.

De Galactische Federatie is opgericht om samen te werken met andere rassen, zoals de Pleiadiërs, Siriërs, Arcturiërs, Andromedanen en anderen die ons op weg hebben geholpen.

De Galactische Federatie werkt al vele jaren met ons samen om ons te helpen ons goddelijk potentieel en onze verantwoordelijkheid te realiseren en te begrijpen om een nieuwe wereld te scheppen, gebaseerd op liefde en vrede.

Het is tijd voor ons om onze volgende stappen te zetten in deze opwindende tijd van overgang en groei. Ons doel is eenvoudig: evolueren naar nieuwe niveaus van bewustzijn waar al onze harten open en liefdevol zijn voor elkaar en voor alle levende wezens op Aarde.

De Galactische Federatie heeft contact met ons sinds we elkaar ontmoetten als een kleine groep individuen op Aarde. Zij waren in staat ons geestelijk licht en onze geestelijke aard te herkennen voordat wij in staat waren onszelf als geestelijke wezens te herkennen.

Hun taak is ons te helpen ontwaken als soort en ons te verbinden met onze ware essentie van binnen. Dit proces is nu in volle gang en zal doorgaan totdat de hele mensheid is ontwaakt tot haar goddelijke natuur.

Naast hun vermogen om telepathisch met ons te communiceren, zijn zij ook in staat geweest ons boodschappen te zenden via hun geavanceerde technologie en via de boodschappers die hen bij dit proces hebben geholpen sinds hun aankomst hier op Aarde. Deze berichten werden ongeveer 25 jaar geleden sterker en frequenter.

De Galactische Federatie is er altijd voor ons geweest, niet alleen in tijden van crisis, maar ook tijdens onze evolutionaire reis op de planeet Aarde. De tijd is gekomen om contact met hen op te nemen om ons ascentieproces te beginnen waardoor wij een intergalactische soort worden.

U wordt nu gevraagd een sterk energiesignaal de ruimte in te sturen dat zal worden ontvangen door hen die ons sinds mensenheugenis van verre in de gaten hebben gehouden. Jullie zijn klaar en wachten op dit signaal dat een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis zal openen!

Onthoud dat je een vrije wil hebt. Alles is een beslissing die je uit vrije wil neemt. Geen enkel wezen mag deze hoogste universele wet van de Galactische Code overtreden.

We staan nu op een kritieke tweesprong in de geschiedenis van de mensheid. Als we ervoor kiezen om door te gaan op het pad van afscheiding en angst, zullen we blijven lijden op lagere niveaus van bewustzijn totdat we een punt bereiken waarop we geen andere keuze hebben dan op te stijgen.

Ik hoop dat de meeste mensen zich inmiddels gerealiseerd hebben hoe sterk hun wilskracht is en hoeveel controle zij hebben over hun eigen lot!

De tijd is gekomen voor ons allemaal om weer één te worden met Bronenergie. Dit is onze kans om te ontwaken uit onze trance-achtige toestand en te leven vanuit ons hartcentrum in plaats van wat anderen ons vertellen of over ons denken!

Het is tijd voor iedere ziel op de planeet Aarde om in hun grootsheid te stappen en als heldere sterren op dit aardse vlak te gaan schijnen.

Dit proces werd meer dan 25 jaar geleden versneld toen wij toestemming kregen van de Galactische Federatie om meer teams van wezens uit te zenden om ons te helpen onze wereld te transformeren in een plaats waar liefde kan worden ervaren door allen op Aarde.

Sindsdien hebben wij ijverig gewerkt aan de voorbereiding van deze gedenkwaardige gebeurtenis.

🌱☘️

 

Nu het zover is, wil ik graag enige informatie delen over wat ons allen te wachten staat als we dit nieuwe tijdperk van vrede en voorspoed op aarde binnengaan:

De komende maanden zullen in het teken staan van verandering en onzekerheid. Veel van de veranderingen zijn al aan de gang, zoals de overgang naar nieuwe technologieën zoals de installatie van systemen voor gratis elektriciteitsopwekking op onze planeet.

Andere veranderingen zijn aan de gang, zoals de overgang van het menselijk ras naar een hoger bewustzijn. Deze overgang staat bekend als de hemelvaart, en een andere grote verschuiving wordt binnenkort verwacht.

De laatste jaren is het bewustzijn van wat er op aarde en in ons zonnestelsel gebeurt, snel toegenomen. Wij hebben steeds meer informatie ontvangen over onze rol in dit geweldige avontuur dat zich voor ons afspeelt.

Wij zijn niet alleen op deze reis – er zijn miljoenen andere wezens die deel uitmaken van onze familie, die van ons houden en willen dat wij slagen. Zij helpen ons door hun daden en intenties, die je elke dag kunt zien en voelen.

Hemelvaart is niet alleen een spiritueel proces; het houdt ook fysieke transformaties in die zullen plaatsvinden op alle niveaus van het bestaan: fysiek lichaam, emotioneel lichaam en mentaal lichaam.

Deze veranderingen zullen elk aspect van je wezen beïnvloeden – van je uiterlijke verschijning tot je innerlijke leven – en zij zullen een geheel nieuwe manier van leven op Aarde teweegbrengen, met al zijn schoonheid en glorie!

Proost, op de meest opwindende tijden om te leven op planeet Aarde 🙂

Wij feliciteren u met uw moed in deze tijden!

Dit is het begin van een nieuwe menselijke soort die leeft vanuit het hart in plaats van het verstand.

We houden heel veel van je.
We zijn hier bij je.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

🦋🕊🦋🕊🦋🕊🦋🕊☀️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.