GTB nieuws 22 juli 2022

Jul.22, 2022
GTB 635.

DE CABAL VERDIEND DE GALG, DE WERELD INCLUSIEF NEDERLAND IS EEUWEN LANG BELAZERD. DE LAATSTE VAN ZIJN VAZALLEN WORDEN NU EEN VOOR EEN OPGEPAKT, IN STILTE, HET RARE IS ZIJ KRIJGEN ALLEMAAL COVID LIGHT…

Zij krijgen de keus. De kogel, een spuitje of de galg. Ook doet men sommigen het voorstel van nu af aan mede te werken of exit. Ook maakt men gebruik van uit de vaart nemen en vervangen door een plastic masker of een kloon. Daar maken zowel de White Hats/ Q forces als wel ook de Cabal gebruik van. Alleen bij de Cabal wordt geïmproviseerd en bij Q is het een onderdeel van de planning.

Zoals Edward Snowdon nu laat weten is de bevolking over de hele wereld zwaar belazerd.
Honderden jaren werd de geschiedenis verkeerd en opzettelijk geschreven. Wat wij leerden op school was belazerderij. Het leven om te leren en geld te verdienen is opgezet om in de fabrieken en centra van de illuminati te werken.

Ik realiseerde mij dat toen ik verplicht was via school tot mijn 33 levensjaar
5 dagen in de week tot 12uur snachts te studeren en overdag een job te doen. In mijn straat zag je destijds overal op de eerste verdieping licht branden, daar waren de buurmannen allemaal bezig met cursussen om een beetje in de maatschappij ( lees in de ranks van het werkvolk voor de illuminati) te klimmen.

Ondertussen hield zich de boven kliek bezig met vermaak spelletjes.
Zij schiepen wetten en organisaties , zogenaamd om de mensen te beschermen tegen het boze…., maar wat in werkelijkheid bedoeld was , hen zoveel mogelijk buiten de wet te houden en escapes te scheppen. Hen zelf te beschermen….

Recht en wet was er voor hen, om hen te beschermen, en niet het volk, de slaven….. Wisten wij veel. Je bent het systeem gewend, het hoorde zo….!!!!
Verder was er een rem op onze ontwikkeling. Wij moesten niet te wijs worden. Onder het motto dat het voor ons was, werd het onderwijs, wat eerst redelijk goed was, systematisch afgebroken. Afgeschaald, wij werden iets te clever, dat kon niet.

Het onderwijs is afgegleden naar nog niet de helft van vroeger, terwijl de dwang van de overheid maal 2 werd.
Belazerd met de kennis. Er werden wapens door hen ontwikkeld om ons onder de duim te houden, te manipuleren en te misbruiken.
Mind control wapens, om ons rustig te houden, om ons ongeïnteresseerd te houden. Er werden wapens voor het weer ontwikkeld HAARP, waardoor men droogden en klimaat veranderingen teweeg kon brengen en ons de schuld te geven. Katrina, zo schreef Snowden werd opzettelijk gecreëerd.

Milieu wetten om ons te schuld te geven. ( voorbeeldje ; een zakje thee werd driemaal verpakt, terwijl wij beschuldigd werden te veel afval te produceren.) De illuminati fabrieken produceerden en vervuilden en wij moesten en moeten de rotzooi opruimen, en wij moeten het betalen.

De regeringen werden “democratisch” gekozen, doch wij werden belazerd.
Pionnen werden overal op de plaatsen gezet. Daarom wordt nu over de hele wereld dezelfde anti bevolkingsmaatregelen genomen, onder het motto ;”Wij doen het voor U”

EN DAAROM MOETEN ZIJ WEG, EN VLUG OOK.
GELUKKIG DUURT HET NIET LANG MEER…..BOONTJE KOMT OM ZIJN LOONTJE.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.