GTB nieuws 24 juli 2022

Jul.24, 2022
GTB 637.

BLACKROCK VERLIEST OP DE STOCKMARKET 1,7 TRILJOEN…..
HET TRILT ONDER DE GROTEN….. DE STORM IS ER. NETFLIX VERLIEST 1 MILJOEN KLANTEN….. DE WERELD KIJKT TOE… VELEN WORDEN NU WAKKER!

Toen de verkiezing uitslagen in de USA bekend werden, wisten de militairen al dat men de zaak belazerde. Zij hadden alle echte cijfers van de verkiezing uitslagen.
De geheime diensten ( de echte goeden) hadden een elektronisch watermerk aangebracht op elk gedrukt uitgegeven stembiljet, dat direct bij telling zich registreerde aan een supercomputer. ( een sting operatie die drie jaar duurde) Nagemaakte en valse stembiljetten hadden dat watermerk niet, maar dat wisten de Cabal en de democraten niet. Dus toen de stembureaus sloten, sommigen waren vier dagen overtijd, was al duidelijk aan de Q forces / White Hats / Space Forces, dat Trump in alle 50 staten overweldigend had gewonnen. Het leger zweeg en keek toe.

Dat was de reden waarom Trump niet de macht overdroeg aan Biden, op 20 Januari 2021, maar aan het volk, gesteund door de militairen, waarvan hij de opperbevelhebber bleef.

Aangezien de Q forces Biden al drie jaar geleden via een tribunaal hadden laten veroordelen tot de dood wegens corruptie en landverraad, was Biden al vervangen en werd hij gespeeld door dubbelgangers. Men had drie dubbelgangers.

Ook zorgden men voor toneelspelers rond het administratie team van Biden.
Dus het geheel stond klaar om de orders van de Cabal uit te voeren.
De Q forces met Trump lieten dit doorgaan. Het was de bedoeling om het volk wakker te schudden, het support van de democraten te vernietigen.

Ook was het zaak alle Cabal spelers te lokaliseren, ook de geheime spelers achter coulissen. Terwijl daardoor ook de Cabal van de buitenlandse machten zich bloot zouden geven, zowel voor als achter de coulissen ( onze grote vriend Rutte was een van de eersten, die Biden feliciteerde namens het Nederlandse volk.)

Velen aarzelden om Biden hun gelukwensen aan te bieden, want hun geheime diensten roken onraad. Toch ging de een na de ander overstag.
Maar Biden zelf met zijn administratie team had geen toegang tot het Witte Huis. Dat zat op slot en was leeg. Dat staat tot vandaag aan de dag nog leeg, evenals alle regering gebouwen in Washington.

Biden kreeg de nucleaire code toegang niet en ook het Pentagon / leger weigerde hem toegang. Hij moest gebruik maken van een replica van het Witte Huis. In Atlanta een en een in California. Ook vliegen met Airforce One werd hem ontzegt. Een Boeing 747 werd in de kleuren van Airforce One geschilderd, maar de naam Airfoce One mocht er niet opstaan.

Ook de originele motercade mocht hij niet gebruiken. Het eerste half jaar waren er ook praktisch geen bezoeken van andere staatshoofden….
Biden was een “lamme Duck”. Ondertussen ondertekende hij lege orders en decreten, maar er zat geen power achter.

Ook de cabal leden van het congres, zowel democraten als wel republikeinen vielen door de mand. Zelfs zogenaamde goede medewerkers van Trump. Want er waren maar weinig op de hoogte van de Sting operatie.
Ondertussen is na anderhalf jaar regeren het Amerikaanse Volk wel duidelijk geworden dat de Democraten en het congres niet deugen…

Het grote gevaar van een burgeroorlog, door de gespleten samenleving in de USA, is ras aan het verminderen. Het grootste gevaar is geweken….
Nu nog de pionnen van de cabal in Europa, de UN, De NAVO, de EU, de EZB, de BIS en de CIA met alle Europese geheime Diensten.

Rusland is bezig de basis van de Cabal / de Khazarian Maffia te zuiveren, de Ukraine.
Die klus is bijna geklaard, maar Europa weet het ook…

MAAR ZIJ WETEN HET…. HET SPEL IS GESPEELD, HET IS UIT MET DE PRET….ZIJ MOETEN HET ALLEEN NOG TOEGEVEN.

GTB.

“Biggest scandal in medical history.” –
2 gedachte over “GTB nieuws 24 juli 2022”
  1. Meer dan schandalig wat er wereldwijd speel, hoog tijd voor de grote schoonmaakset kabinet lijkt stuurloos en doorgedraaid, dit moet gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.