GTB nieuws 25 juli 2022

Jul. 25, 2022
GTB 638.

DRIE BELANGRIJKE NIEUWS ZENDERS ZWIJGEN NOG. MAAR VOORUITLOPEND IS ER WEL NIEUWS….

Allereerst blijkt er een deal gemaakt te zijn tussen de Ukraine en Rusland.
Geen bijzonderheden, maar “overall” is besloten de zaken rustiger te bekijken….. Zelenski ligt in he ziekenhuis, tenminste dat wordt gemeld.

Je weet het nooit. Die mensen zijn geen dictators maar puppets, die uitvoering geven aan wat de sub-bazen, die achter hen staan, willen dat zij doen of zeggen. Vooral Zelenski, van origine een toneelspeler, heeft daar geen moeite mee. Die heeft altijd moeten doen wat anderen hem voorhielden. Hoofdzaak is, dat de voedsel, lees graantransporten, uit de Ukraine weer opgang komen. Daarmee komt een streep door de rekening van de Cabal qua voedsel crisis. De transporten uit de Ukraine worden nu een veilige vaarweg geboden naar west Europa en Azië. ( betekend beveiligd)

Verder heeft Rusland de gasleveringen via de pijplijn 1 weer hervat. Deze levering was tijdelijk buiten gebruik gesteld vanwege maintenance.
Dus daarmee is ook de angst van de baan voor Duitsland. Die hadden zich levensgevaarlijk verwondt door te verklaren dat zij geen gas meer zouden afnemen van Rusland in verband met de “inval” in de Ukraine van de russen. ( later werd verteld, dat de Russen niet wilde leveren). De Russen hadden het over politionele acties in de Ukraine, net als wij dat deden in Indonesia.

Met dit verschil echter dat voor de inval Rusland beide Ukrainse provincies onafhankelijk had verklaard. Dat hadden wij bij Indonesia dus niet. En dat is een groot fundamenteel verschil.
Verder heeft Biden “Covid Light” opgelopen. Wat een grote komedie is.

Het is een ander woord voor tijdelijk uit de roulatie genomen en aan de tand gevoeld door de Q forces….
Dan zijn er onbevestigde berichten dat TEDROS van de WHO. gearresteerd en aangehouden is door interpol. Hij zou op transport gesteld zijn naar Den Haag, om daar te verschijnen voor het Internationaal Gerechtshof, beschuldigd van moord en crimes tegen de mensheid.

U ziet het rommelt, het lijstje van Prime ministers die aftreden groeit nu snel aan.( Rutte let je op…!!!!!)
Zij proberen de gevolgen van hun crimineel gedrag te ontlopen, maar dat zal hen niet lukken.
Kaag, Rutte, Hoekstra, Klaver en de rest van de covid en WEF puppets, maak je borsten maar nat. Er gaat heel wat op jullie afkomen en jullie weten, er is geen ontkomen aan. Want het is end-time, The Punisher is al gezien, is al in Town.

Ook Merkel is beschuldigd van pedofilie met minderjarige jongetjes, die bal rolt net. Ziet U, deze guys hebben allemaal seksuele afwijkingen. Ik heb U al gezegd, zij zijn dan erg makkelijk af persbaar en daarom zitten zij ook op die plaatsen.

HET IS ZO LOGISCH ALS WAT…

PS.; Ik heb niets tegen pedofielen, het zijn ook mensen, met een seksuele afwijking, maar zij moeten van de minderjarigen afblijven…. en dat weten zij….Dat is moeilijk, maar zij hebben in de maatschappij geen keus.
Ik verafschuw satanische pedofielen dat is puur evil!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.