Mensen zullen radicaal veranderen door een nieuwe vorm van religie

 

In de 109e Coronacommissie sprak de arts prof.dr. Paul Cullen over de gevaren van de post humanistische ideologie. Naar zijn mening is dit religieus versterkte misantropische propaganda door de internationalistische elite om de mensheid te beheersen.

Stichting Corona Comité is in juli 2020 opgericht door advocaten Reiner Füllmich en Viviane Fischer. Sindsdien zijn nationale en internationale wetenschappers en experts wekelijks uitgenodigd om hun kritiek op de officiële weergave van de coronaviruspandemie in een live-uitzending aan duizenden geïnteresseerde kijkers te presenteren. 

Onlangs beschreef de arts en het hoofd van het medisch laboratorium, prof. dr. Paul Cullen, op het 109e  Corona-  comité welke ideeën en technologieën zijn opgenomen in het concept van posthumanisme en hoe deze ideologie de mensheid wil beheersen en “nutteloze mensen” wil onderscheiden. .

Streef ernaar om goden te worden

Direct aan het begin van zijn lezing legde Cullen uit dat hij al sinds zijn jeugd geïnteresseerd is in sciencefictionliteratuur en de utopische mens-machinemodellen die daarin voorkomen. In puur theoretische termen zou men kunnen omgaan met de gevolgen van mensen die de dood verslaan of zich voortplanten zonder seks.

Het is altijd fascinerend voor de mensheid geweest om ‘de grenzen van het eigen wezen, de eigen lichamelijkheid te benutten’. Als voorbeeld noemde Cullen de ontdekking van de ‘Lion Man’, een 25.000 jaar oude ivoren sculptuur in Hohlenstein-Stadel die een menselijk lichaam voorstelt met het hoofd van een leeuw (oude goden).

Naar onze tijd gebracht, zou het oude idee van “zijn als de oude goden” moeten worden gerealiseerd door biologische grenzen te overschrijden. Dit wordt bereikt met behulp van genetische manipulatie, zoals gen bewerking en CRISPR/Cas, evenals fusietechnieken tussen mens en machine.

Nieuwe wezens

“Ze gaan mensen fundamenteel veranderen, benadrukt Cullen. Hij vervolgt: “Het idee is om deze technologieën te gebruiken om mensen zo te veranderen dat er een nieuw wezen ontstaat.”

Volgens Cullen bestaan ​​trans humanistische methoden uit vier kerntechnologieën: genetische manipulatie, robotica, AI-computertechnologie en nanotechnologie.

In een vierstappenmodel willen ze fundamentele verandering in de menselijke natuur doorvoeren. De eerste fase (“we wear the device”) is al volledig geïmplementeerd, want vandaag heeft iedereen zijn smartphone altijd bij zich. In de tweede fase wordt het apparaat geïntegreerd in een hulpmiddel, bijvoorbeeld een bril of een polshorloge. Door een computerchip onder de huid te implanteren gaan we naar fase 3. In fase 4 zal er een volledige versmelting zijn van mens en machine.

Ray Kurzweil, de voormalige chief technologie office van Google, heeft deze ideeën in verschillende boeken uiteengezet, merkte Cullen verder op. Hoewel dit geen wetenschappelijke maar religieuze ideeën zijn, werken de voorstanders van deze ideologieën er zeer serieus voor. Dus Kurzweil heeft al een naam voor de nieuwe wezens die zullen worden gecreëerd: Extropians.

In een korte clip introduceerde de arts een andere populaire vertegenwoordiger van het transhumanisme: historicus en journalist Yuval Noah Harari, die had verklaard: 

De macht

“De macht zal verschuiven van mensen naar computers en de meeste mensen zullen economisch onbruikbaar worden. Net zoals de industriële revolutie in de 19e eeuw de nieuwe arbeidersklasse, het proletariaat, creëerde, zo creëert de kunstmatige-intelligentierevolutie de nutteloze klasse.”

De dokter herhaalde vervolgens wat er volgens Harari zou worden gedaan met alle “nutteloze wezens”. Ze konden bijvoorbeeld alleen worden gelaten met computerspelletjes en van een basisinkomen worden voorzien, had Harari elders gesuggereerd.

“Wat kunstmatige intelligentie wordt genoemd, is kunstmatig, maar heeft niets gemeen met intelligentie”, zei Cullen over kunstmatige intelligentie.

Volgens hem is dit in wezen het screenen en sorteren van zogenaamd nutteloze mensen, iets wat hem grote zorgen baart – vooral omdat het ook openlijk in de media wordt aangekondigd. Tegelijkertijd is de inhoud volledig onbekend bij het publiek. Toen hij er een van zijn studentengroepen naar vroeg, ontdekte hij dat geen van de studenten wist wat transhumanisme betekende, wie Klaus Schwab was en waar het World Economic Forum voor stond. Het is zorgwekkend dat deze onderwerpen en hun inhoud onbekend zijn bij een groot deel van de bevolking, die verrast zal zijn.

“Naar mijn mening is transhumanisme een diep misantropisch iets. Het is geen wetenschappelijk fenomeen, het is sciëntisme. Het vocabulaire van de wetenschap wordt gebruikt om ideologische of neoreligieuze impulsen over te brengen”, benadrukt Cullen.

De kern zou volgens Cullen een religieus verheven ideologie zijn die niet alleen misantropisch is, maar ook fundamenteel tegen het leven zelf is.

Bron: Soulask

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.