GTB nieuws 26 juli 2022

Jul.26, 2022
GTB 639.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.
ZAKEN WORDEN STEEDS DUIDELIJKER. DE CABAL VERLIEST ZEER SNEL TERREIN IN EUROPA.

Het wordt duidelijk. In Turkije is deze week een ultra geheime vergadering geweest tussen de Russen en MI 6 van Engeland, met de UN en Turkije.
Overeenkomsten werden gesloten om de oorlog in de Ukraine te beëindigen. De MI 6 verklaarde dat Biden in de USA in quarantaine gezet was en afgezet was ( covid Light) en dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert, gezien het feit, dat de corporation van de USA failliet is gegaan.

Waarschijnlijk komt president Trump terug binnenkort. Het is een kwestie van tijd. Ook werden overeenkomsten gesloten over het zekerstellen van vaarroutes, zodat de leveranties van getreide( graan) vanuit de Ukraine en andere landen weer door konden gaan.

Nu is het slechts nog Macron, die de laatste cabal top vertegenwoordigd als Rothschild puppet. Prodi PM van Italië, de cabal dictator van Europa( ex president Europese centrale bank en ex directeur Goldman Sachs) aftreden moest. Hij werd verjaagd door het volk.

 

Laatste loodjes

Een groot teken van het verliezen van cabal macht in Europa. Het zijn de laatste loodjes. Een poging om de macht over te dragen aan China is mislukt, aangezien de cabal van China ook al veel macht had verloren.
Die hebben zich vergaloppeerd met de inentingsplicht, waardoor het volk massaal in opstand kwam. Ook hun elektronische armband, die iedereen verplicht moest dragen, zodat de overheid binnen enkele seconden via gezichtsherkenning elke persoon kon benoemen.

En elektronisch elke persoon kon lokaliseren. Dat was een druppel teveel voor de bevolking. Teveel dictatuur…
De EU land regeringen grijpen nu naar dictatoriale maatregelen, daar zij met de democratische maatregelen vastlopen. Het liegen en bedriegen gaat door.
In Nederland is gebleken dat de stikstof niet door de boeren wordt veroorzaakt maar door de industrie concentraties van Rotterdam en Amsterdam. Sateliet analyses geven dat zeer duidelijk aan.

DAAR KAN ONZE LIEGENDE OVERHEID NIET OMHEEN…..
Het wordt steeds duidelijker, Heel Nederland moet naar burgerlijke onhoorzaamheid. ER IS GEEN ONTKOMEN MEER AAN….
GENOEG IS GENOEG

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.