GTB nieuws 27 juli 2022

 

Jul. 27, 2022
GTB 640

DE STILLE OORLOG GAAT VERDER, ER WORDT GEMOORD EN GESMOORD. MISLEID EN BELAZERD. GEWOON, ZOALS ALTIJD.

Doch het einde is in zicht. De laatste DUMBS worden opgeruimd.
De laatste haken en ogen opgeruimd. Overal op dit moment nog explosies op 10 km diepte. Aardbevingen zeggen wij….dat zijn de Q en space forces.

Overal branden, heinde en ver in alle landen… Dat zijn over het algemeen de Cabal forces, die de boel nog in brand steken, om de aandacht af te leiden van de laatste truc met de hoed ; DE FAKE ALIEN INVASIE.
DE LAATSTE TIJD NEMEN DE ZICHT MELDINGEN TOE VAN UFO’s….
Maar dat wil niet zeggen dat het out of space ufo’s zijn. De cabal ( Nazi Forces bouwden die dingen al vanaf 1933. Vergeet niet dat de strafexpeditie force van admiraal Bird aangevallen werd door ufo’s uit Antarctica en voor de helft werd vernietigd, waarop Bird zich terugtrok…En Werner von Braun, Duitse raket wetenschapper, waarschuwde destijds al op zijn sterfbed voor de laatste triomfkaart, de fake invasie vanuit de ruimte….

Dat was in 1977 toen hij stierf in Alexandria, Virginia, USA. Dus toen al. 45 jaar geleden.
Hij was een top Nazi, en hoofd NASA, en wist waar hij over praatte als initiator of het Apollo programma etc. ook meester van de V1 en V2 raketten uit Penemunde , Germany in 1944 en 1945., waarmede Engeland bedreigd werd door Hitler.

Dus in die tussentijd kunnen de Nazi forces in de zuidpool, honderden, zo niet duizenden ufo’s gebouwd hebben. Aliens hebben zij ook en kunnen hele groepen greys klonen voor de bezetting van deze ufo’s.

Zoals nu ook de Russen geconfronteerd worden met gekloonde super soldaten in de Ukraine, die geheel gevoelloos zijn, en die nog doorgaan met aanvallen, terwijl zij een afgeschoten arm hebben…

De Q forces hebben plasma wapens en particle beam wapens, die ufo’s kunnen vernietigen op 250 km van de aarde. En zij hebben detectie apparatuur, wat in de ruimte, op de grond en in het water ufo’s kan opsporen…. dus de White Hats oftewel de Q forces weten van die fake dreiging af. Ook de space forces van de Amerikanen en Russen weten dat en nog steeds worden wij geconfronteerd met door laser stralen in brand schieten van bossen en heide, overal ter wereld. Dat betekend, dat de Cabal nog niet is uitgeschakeld….

ja, financieel gaan zij kapot en kunnen hun medewerkers niet meer betalen.
Dus het einde is in zicht.
Dus schrik niet als plotseling de elektriciteit een weekje uitvalt of dat U Ufo’s voor het eerst in de nachthemel ziet. Ook dat er verschrikkelijke verhalen ( fake) verschijnen in de pers. want die wereld pers is nog steeds hun eigendom…. nog steeds, echter niet lang meer….!!!!!

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.