GTB nieuws 28 juli 2022

 

Jul.28, 2022
GTB 641.

RUTTE HEEFT EEN BLOEDNEUS OPGELOPEN. HIJ HOEFT NIET MEER TE DOEN ALSOF ZIJN NEUS BLOED.

De Boeren namen een zwing en pats. HEEL NEDERLAND RIEP….
“EN DAT IS EEN…. !!!!!!”
Er komen er veel meer, het is een begin. Een begin van het eind.
Dat moet jou toch eindelijk duidelijk zijn., meneer Rutte…!!!!
Dat kan toch niet zo doorgaan, net zolang totdat Nederland je het veld af moet dragen, met gejouw en gejuich. Dat hoeft niet…. JE KUNT GEWOON DE HANDDOEK IN DE RING GOOIEN EN OPGEVEN.

Er is geen weg terug, dit valt niet meer te repareren. Iedereen weet nu wel zo’n beetje dat je met je vriendjes en vriendinnetjes een grote Kloothommel bent geworden.
Een liegbeest, een onbetrouwbare leider, een in vele ogen verrader.

Je hebt op de ziel van ons volk getrapt. Je hebt hun vertrouwen tot op de botten misbruikt en geschonden.
Wij, het volk, moeten jou niet meer en maak maar dat je wegkomt.!!!!!!!
De kous is daar natuurlijk niet mee af. Wij gaan nu de zaak onderzoeken of je je hebt schuldig gemaakt aan verraad, misleiding, oplichting, corruptie, misachting, moord en doodslag.

Dat zijn allemaal zaken, die nu voor de hand liggen… getuigen genoeg.
Dus het ziet er niet best uit voor jullie. Ik ben benieuwd hoe de zaken ervoor staan met de kerst dit jaar. ( een kerstgroet uit het Vaticaan zit er niet meer voor je in, die pedofiel is reeds gaan hemelen en is vervangen door een plastic masker.)

Macron, jouw grote pedo vriend staat op omvallen, je vriend Draghi heeft zijn handdoek al gegooid. En je buurman Johnson heeft de benen genomen.
Merkel, de pedofiele dochter van Hitler/Rothschild, wordt nu ook beschuldigd. En in Japan is de beste meeloper van de cabal van Azië om zeep gebracht.

De vrouw met de piemel in Nieuw Zeeland is ook aan haar einde en laten wij het maar niet hebben over al die beroemdheden uit Hollywood, die hebben gebungeld aan een touw.
Neen 2030 kun je vergeten, voor jou wordt het 2022… Tenminste als je nog wat weerstand in je hebt om als puppet van de Cabal je eigen laatste beslissing te nemen.

Wij slikken van jou en jouw club geen beslissingen meer. Jij hebt je tijd gehad. Veel te lang, maar het Nederlandse volk is tolerant. Je hebt je kansen genoeg gehad. Goede, tijden en slechte tijden. Ik kan mij geen goede tijden met jou herinneren.

HET VOLK HEEFT HELEMAAL NIETS AAN JOU GEHAD. JIJ HEBT NIETS VOOR ONS GEDAAN, JE BENT ALLEEN MAAR BEZIG GEWEEST JE BAZEN TE DIENEN EN TE BESLIJMEN.
EN VERDER HEBT JE ONS ZEER ZEER SLECHT VERTEGENWOORDIGD, OM MAAR NIET TE SPREKEN VAN WAT JE ONS ALLEMAAL MET EEN LACH HEBT LATEN AFPAKKEN DOOR JOUW VAZALLEN.
IK GEEF JE HIERBIJ EEN SCHOP ONDER JE KONT. WANT DAT ANDERE HEBT JE NIET…., DIE BEN JE TIJDENS HET SPEL KWIJTGERAAKT…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.