Jul. 29, 2022. ( 17 )
GTB 642.

INE MINE MUTTE, 10 gram Rutte, 100 POND kaas, DE BOEREN ZIJN DE BAAS.

RUTTE, DE BOEREN ZIJN GODS-VOLK, DAAR BLIJF JE VAN AF.
En waag het niet verder rare streken uit te halen met je WEF Kabinet.
Wij, het NEDERLANDSE VOLK, pikt dat niet meer.
Het hele verhaal van jullie deugd niet.
Maak een polder droog en creëer een nieuwe stad met honderdduizend huizen. Maar blijf met je dieven vingers van het land van de boeren af.
“Jouw stikstof verhaal klopt niet, want de stikstof “ vervuilers” zitten in de industrie gebieden, volgens satelliet foto’s.
Nederland , beste Rutte, is een boerenland. Met zeer clevere boeren. Die kun je niet afmaken. Je hebt ze geprobeerd langzaam te koken, maar dat is niet gelukt. Je hebt er al veel door jouw beleid weggejaagd, maar nu is het afgelopen.

Jij staat voor LUL voor de hele wereld….. men begrijpt jou niet meer….!!!!!
Je hebt ons geld afgenomen tot in het oneindige, je hebt voedselbanken gecreëerd, die wij niet kenden. Het begrip kennen wij niet eens….
Jij hebt het ons geleerd. Maar wat wij moesten leren heb je gehalveerd.
Jij wilt ons dom maken, jij hebt ons sociale zekerheden afgenomen.
Jij hebt de inflatie opgejaagd. met je mooie praatjes…. .
Je hebt de burgers vaste contracten afgenomen…

KORTOM, JIJ HEBT ER EEN ZOOITJE VAN GEMAAKT EN DAAROM MOET JE NU WEG . WAT JE VROEGER HEBT UITGEVRETEN, DAT HOREN WIJ NOG WEL. ER ZIJN AL EEN AANTAL GETUIGEN….
MEN HEEFT JE AL GEZIEN BIJ SATANISCHE RITUELEN, HEB IK BEGREPEN.

Dus pak je boeltje en lazer op met je kliek. Het zijn allemaal geselecteerde WEF aanhangers en die moeten wij niet.
De hele wereld wil die pedofieltjes niet, die rare jongetjes met seksuele afwijkingen…. bah, het is tijd. High Noon….

GTB

29 juli update

Jul.29, 2022. (17)
GTB 643

WAAR STAAN WIJ NU, HOEVER IS HET NOG…. HOEVEEL ADDERGEBROED IS ER NOG.

Kijken wij eens achterom.
Wij zijn de laatste 10 jaren onder attack. Zachtjes en dwingend.
Hier een tik, daar een veeg, hier een verhoging, daar een verhoging.
Hier een schop, daar een duw…

Maar een ding is zeker, het was altijd in het nadeel van de burgerij. Steeds meer regeltjes. Maar de klap op de vuurpijl waren de inentingen met zeer gevaarlijk en ondeugdelijk spul.
Er werd ons niet verteld, wat er in zat, wat de gevaren waren, wat de risico’s waren . Alleen dat het allemaal veilig was en in ons voordeel.

Later bleek, dat die jabs per keer 20% van je immuun systeem definitief en permanent vernietigd. Verder zal ik niet gaan, dat weet u nu langzamerhand wel, wat er allemaal in zit. Men hield de nadelen verborgen. In de EU alleen al 48.000 geregistreerde doden ten gevolge van de jab., ( dat is natuurlijk veel meer. In mijn omgeving alleen al 4 doden direct na de tweede jab en de booster, die niet toegeschreven werden aan de jabs) ook 2.500.000 ernstige bijwerkingen, maar daar praten wij niet over.

En nu zijn de boeren onder attack. Rücksichtsloos, met een opgeblazen
Leugen van stikstof….. en de regering gaat door, ze moeten van de WEF, anders gooit de cabal hun viezigheid naar buiten. Want vrijwillig gebeuren deze handelingen niet. Want onze regering heeft ook gezond verstand.
Dus het is opzettelijk.. opzettelijk fout…

dus wij moeten dat onechte en onredelijke gedrag stoppen. Linksom of rechtsom. WIJ HEBBEN GEEN KEUS. WIJ WORDEN GEDWONGEN TE VECHTEN.

Je kunt het vergelijken met mensen die jou, hoe dan ook in het water willen gooien. Argumenten helpen niet, ik kan niet zwemmen maakt geen indruk.
Het water is te koud, maakt geen indruk, het water is gedrenkt met olie, maakt geen indruk. Alles wat je ook zegt en met hen wil overleggen, maakt geen indrukt. Men drijft je op naar de waterkant. Men wil jou in het water gooien…!!! Het enige wat overblijft is fysiek verzet. En daar zitten wij nu.

 

Het einde is in zicht

De keus is verzuipen of vechten. En wij zijn met 7 miljard mensen. Dus wij staan nu op het punt te verzuipen…..
Dus vechten blijft over. Met 7 miljard winnen wij altijd. Herinner dat vele landen achter ons staan. Daarbij zijn al veel commandanten van de “in het water gooiers” gesneuveld. Dus winnen is in zicht….!!!

Het recht is aan onze kant. De rede is aan onze kant. Het goede is aan onze kant.
De waanzin en pedofilie staat aan de andere kant….maar zij kijken al achterom om te zien waar zij naar toe kunnen vluchten als het mis gaat.

HET DUURT NIET LANG MEER.
HERINNER, VROEGER GREPEN WIJ NAAR DE SCHOPPEN, DE HARKEN, DE GREPEN, DE PIEKEN, DE STOKKEN EN DE BEZEMS. DAT WERKTE TOEN OOK…..
BOEREN, VISSERS, TRUCKERS, DOKWERKERS, GEMEENTE PERSONEEL EN AMBTENAREN HET IS TIJD. BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID IS BEGONNEN…

“Do you believe me…” geloof je mij…..!!!!!!!! Zeker en vast….!!!!!

GTB.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.