GTB nieuws 30 juli 2022

 

Jul. 30, 2022
GTB 644.

NIET ALLEEN NEDERLAND MAAR DE HELE WERELD IS VAN VOOR TOT ACHTER BELAZERD.

Natuurlijk door de Khazarians en hun vazallen.
Neem de CIA, Central Intelligence Agency,. Je denkt natuurlijk dat zijn de Amerikanen. Mispoes.!!! Het hoofdkantoor is in Europa. En zit in Zwitserland onder het meer van Geneve. Natuurlijk zijn er ook belangrijke sub kantoren zoals in Langley, Virginia, USA en het Vaticaan…..
Maar de grootste boeven zitten in Zwitserland.
Zwitserland is de basis va de fiscale criminelen? De meest powerfull geldstromen worden via Zug, in Zwitserland uitgevoerd.

Zo’n dertig jaar geleden was er sprake van dat de NV, waar ik werkte zou verhuizen naar Zug in Zwitserland. Maar gelukkig was de meerderheid daartegen…..
De ingang van deze grootste CIA basis is Cern, Zwitserland.
Via deze criminele club, die gelukkig nu in handen is van de Q forces, lopen ondergrondse autobanen naar de CIA bases onder het meer van Geneve.

Het zal U ook niet verbazen dat deze basis, waar tussen de 12.000 en 16000 mensen werken, verbonden is met een ondergrondse U boot tunnel naar Genua , Italië. Aan de middellandse Zee.
Zowel in Geneve als in Genua merk je daar niets van…, Het is volledig uit het zicht van de mensen. Velen genieten diplomatieke immuniteit. Dat is hetzelfde als de BIS in Zwitserland. Ook volledige immuniteit. Zij kunnen moorden, bedriegen frauderen etc. maar zij zijn niet te pakken, volgens onze huidige ( door criminelen) opgestelde rechtsregels.
Daar heeft Rothschild wel voor gezorgd.

Maar op een ding hebben zij niet gerekend, als het criminele zooitje wordt opgerold, en dat is al in volle gang, dan hang die immuniteit maar aan de kapstok, want dan is ook het Rothschild Imperium op de klippen gelopen…. en dat is al aan het gebeuren. Op hun gigantische vermogens is beslag gelegd en hun bewegingsvrijheid is ingeperkt….

Zij worden verplicht mee te werken aan hun eigen ondergang.
Daarom is het ook erg belangrijk dat Nederland laat zien, dat zij zich nu serieus verzetten tegen al de caballistische maatregelen, die hun cabal leiders, de WEF puppets, aan hun oplegt met voor gekauwde smoesjes.

Deze strijd is aan ons en het ziet er naar uit dat het hele Nederlandse volk meedoet…

Men heeft de essentie begrepen….

ER LIGT VEEL STRONT OP DE WEG MAAR ER IS OOK VEEL STRONT AAN DE KNIKKER…

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.